Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Всекидневна за отбора на моряците

Мнениеот Iceberg » 12 фев 2016 22:38

Vladislav написа:Имаше някъде новина че няма да играем финала. Да се запазели играчите за мача със Славия... и така. От теб разбирам, че е трябвало да играем с Горна. Абсолютно оправдавам решението да не играем в този мач. Знаем ги онези от лятото какви дърводелци са и какви бяха последствията за нас от една контрола с тях. Дунав нямало пък да играят за 3то място, щото си уредили контрола с ЦСКА.
Жалко за Станчев. Сега чета че и Траянов е аут за Славия. Вие майтап си правите обаче Живко наистина може да излезе като централен защитник :mrgreen: .
"Неймара" не знам кой е, но предполагам че е Маркович. От старите не съм чувал на някого да казват така. След Алвеш и Гравесен поредна звезда акостира на Тича :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Още от началото на турнира си го помислих това - дали няма да се срещнем на финала с тия рогачи. Не съм чул новината за отпадането на финалния мач, но не се съмнявам, че е вярно и правилно решение. За Неймар.. Пърпъла да каже ;)! А иначе и Сър си имахме.. :mrgreen: Пърпъле, кажи бе! :)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 12 фев 2016 22:38

Как може да не сте чували за сръбския Неймар ;) Иначе за Балчик къп , утре щеше да се реши съперникът ни за финала измежду Черноморец Балчик и Локо Горна. Хубаво е все пак че се отказахме не ни трябва нов евентуален мач с тези дърводелци от Горна

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 12 фев 2016 22:44

Още преди турнира и преди да се тегли жребия за групите от Ръководството заявиха,че Ч.море с Локо ГО
няма да играе.
Но беше добре да изиграят още една контрола в неделя.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 12 фев 2016 23:28

Vladislav написа:Имаше някъде новина че няма да играем финала. Да се запазели играчите за мача със Славия... и така. От теб разбирам, че е трябвало да играем с Горна. Абсолютно оправдавам решението да не играем в този мач. Знаем ги онези от лятото какви дърводелци са и какви бяха последствията за нас от една контрола с тях. Дунав нямало пък да играят за 3то място, щото си уредили контрола с ЦСКА.
Жалко за Станчев. Сега чета че и Траянов е аут за Славия. Вие майтап си правите обаче Живко наистина може да излезе като централен защитник :mrgreen: .
"Неймара" не знам кой е, но предполагам че е Маркович. От старите не съм чувал на някого да казват така. След Алвеш и Гравесен поредна звезда акостира на Тича :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Остави старите-гледай младите.Вие четете ли по някой път?Егати въпросите.Сайтове дал Господ.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 12 фев 2016 23:48

Iceberg написа:
violetovgeneral написа:Добре,че се отказаха...Парен каша духа!Бакарито трябва да се пази.Радвам се за гола на Неймар-дано му иска и занапред!Младичките по-принцип са по-мотивирани или?

Пърпъле, превеждай? Кой и за какво се е отказал? Нещо около Локо Горна ли? И кой е Неймара? Само ни хвърляш в невидение тука, да гадаем..! ;)

Не съм пърпъл,а виолетовгенерал,когато учех в Захари Стоянов.Взеха ме в Черно Море,но грубата игра ме уплаши и се отказах.Имахме спортна паралелка по футбол и си спомням,че ги победихме един път с мой гол.2-1.Красиви спомени!
1

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 13 фев 2016 00:06

violetovgeneral написа:

Остави старите-гледай младите.Вие четете ли по някой път?Егати въпросите.Сайтове дал Господ.

По някой път.. попрочитаме по нещо. Брех, че важен тоз, Пърпъла! ;) Че - четете ли, че - егати въпросите, че - Господа чак.. Той дал Господ, ама не на всички и не поравно. Ами, пишеш нещо, питаме те, отговори де, разясни. Като по-начетен, тъй.. :roll: Понякога купчини чуденки нареждаш, чак спирка нямаш, не можем те спря, сега.. ще ти вадим думите с ченгел? Пърпълска му работа. :? Ако щеш! :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 13 фев 2016 00:42

Iceberg написа:
violetovgeneral написа:

По някой път.. попрочитаме по нещо. Брех, че важен тоз, Пърпъла! ;) Че - четете ли, че - егати въпросите, че - Господа чак.. Той дал Господ, ама не на всички и не поравно. Ами, пишеш нещо, питаме те, отговори де, разясни. Като по-начетен, тъй.. :roll: Понякога купчини чуденки нареждаш, чак спирка нямаш, не можем те спря, сега.. ще ти вадим думите с ченгел? Пърпълска му работа. :? Ако щеш! :mrgreen:

Стига глупости,аз съм пълен фен.Не знам защо пишеш това?Мислех си че сте информирани за всичко.Просто пиша...Имам свободно време и чета по сайтове...Иначе играя ТОП ИЛЕВЪН И СКОР ХИРОУ...

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 13 фев 2016 16:58

Бих искал,ако нямате нещо против да поменем с добро великият ТРИФОН ИВАНОВ,който почина днес!!! Голям футболист и голям мъж !!!Мисля,че е един от малкото спортисти обичани и уважавани,от свои и от чужди!!!ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ !!!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 фев 2016 20:54

КироВарна написа:Бих искал,ако нямате нещо против да поменем с добро великият ТРИФОН ИВАНОВ,който почина днес!!! Голям футболист и голям мъж !!!Мисля,че е един от малкото спортисти обичани и уважавани,от свои и от чужди!!!ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ !!!

Има отделна тема за това, Киро.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 фев 2016 00:16

зеления написа:
КироВарна написа:Бих искал,ако нямате нещо против да поменем с добро великият ТРИФОН ИВАНОВ,който почина днес!!! Голям футболист и голям мъж !!!Мисля,че е един от малкото спортисти обичани и уважавани,от свои и от чужди!!!ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ !!!

Има отделна тема за това, Киро.

Известно ми е!!!Мисля,че ако споменем 2-3 думи в нашата всекидневна тема,ще е лично отношение и съпричастност към загубата на такъв голям спортист и човек!!!

Върни се в “Черно море”