ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 12 фев 2016 14:25

Achtung_Juden написа:
vaskonti написа:
Achtung_Juden написа:Той според тебе защо ще се захваща с ЦСКА? Защото е голям цскар или защото много държи да се реваншира на феновете, за дето го плюха? Или защото ЦСКА от години върви в комплект с това-онова.

И като върви ЦСКА в комплект с това и онова, какво точно спечели, да ме светнеш?
То по същата логика сигурно и Батков е голям левскар и затова прежали 30 милиона дългове на клуба към него, нали?

Ти не знаеш ли как ЦСКА стана собственост на Титан и преди това на Митал или се правиш на ощипан?

Питам те какво спечели клуба от цялата тая работа! Ти на това ли му викаш държавна подкрепа?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 15:01

vaskonti написа:И какво, ако не го устройва тоя търг, няма да се заеме с ЦСКА, така ли?

Мисля , че не му трябва ЦСКА без иншурънс.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 12 фев 2016 15:05

vaskonti написа:
suni написа:
vaskonti написа:Там е работата, че не виждам как УЕФА ще "припознае" пребоядисания Литекс за носител на историята на ЦСКА. Забравяш "малката" подробност, че сегашния ПФК ЦСКА ще продължава да си съществува докато, евентуално, не бъде официално обявен във фалит и ликвидиран. До тогава именно този ЦСКА ще присъства в сайта на УЕФА. А след това...когато и да е това "след това"...ако изобщо дойде... Литекс просто ще е с нови дрехи и нищо повече.

Вариант ,,сегашния ПФК ЦСКА ще продължава да си съществува,, изключва друг ФК на Армията, а и цялата армейска общност ще е против.

П.П. ПФК-то е пътник.

ПФК може и да е пътник, ама пътя може да продължи години. Докато пътува, без значение на къде, за УЕФА това ще е ЦСКА и никой друг. Както и за доста повече от 5% от феновете.

п.п. Да разбирам ли, че ако ПФК ЦСКА не допусне(каквото и да значи това) друг ФК на Армията, ти ще протестираш, скандираш и ако щеш псуваш против този ПФК защото...пречи на Литекс да се пребоядиса?

И как ПФК ЦСКА няма да допусне /който и да е и каквото и да е/ на Армията, ако спре спортна си дейност и остане само на хартия ? ФК ЦСКА дали няма да успее да се възползва /по някакъв начин/ и този ,,начин,, дали няма да е съобразно законен спрямо история, бази, и т.н.?.. И що говорим за Литекс, Видима и Верея, а не за законния и морален наследник ФК ЦСКА София,.. който може да се обедини и с ланския сняг ? :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 15:05

CSKA 78 написа:Кака Донка отново се прави на важна! Стартирана е била процедура?!
Донке, нали имаше "процедура", с която Божков щеше да вземе ЦСКА, още миналата година на Никулден?! :lol: :lol:

ПП Последно кога да чакаме Божков да вземе ЦСКА за 1 лев? За Великден, за Гергьовден, за Коледа догодина?!! :lol: :lol: :mrgreen:

А ! Олимпийският шампион по изопачаване на текст го няма , но защо да не се появи Световния ! Къде се губиш бе , МЕГАУМ !?

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 15:07

suni написа:
vaskonti написа:
suni написа:
vaskonti написа:Там е работата, че не виждам как УЕФА ще "припознае" пребоядисания Литекс за носител на историята на ЦСКА. Забравяш "малката" подробност, че сегашния ПФК ЦСКА ще продължава да си съществува докато, евентуално, не бъде официално обявен във фалит и ликвидиран. До тогава именно този ЦСКА ще присъства в сайта на УЕФА. А след това...когато и да е това "след това"...ако изобщо дойде... Литекс просто ще е с нови дрехи и нищо повече.

Вариант ,,сегашния ПФК ЦСКА ще продължава да си съществува,, изключва друг ФК на Армията, а и цялата армейска общност ще е против.

П.П. ПФК-то е пътник.

ПФК може и да е пътник, ама пътя може да продължи години. Докато пътува, без значение на къде, за УЕФА това ще е ЦСКА и никой друг. Както и за доста повече от 5% от феновете.

п.п. Да разбирам ли, че ако ПФК ЦСКА не допусне(каквото и да значи това) друг ФК на Армията, ти ще протестираш, скандираш и ако щеш псуваш против този ПФК защото...пречи на Литекс да се пребоядиса?

И как ПФК ЦСКА няма да допусне /който и да е и каквото и да е/ на Армията, ако спре спортна си дейност и остане само на хартия ? ФК ЦСКА дали няма да успее да се възползва /по някакъв начин/ и този ,,начин,, дали няма да е съобразно законен спрямо история, бази, и т.н.?.. И що говорим за Литекс, Видима и Верея, а не за законния и морален наследник ФК ЦСКА София,.. който може да се обедини и с ланския сняг ? :?

Защото все пак има някакви закони

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 15:11

vaskonti написа:
Achtung_Juden написа:
vaskonti написа:
Achtung_Juden написа:Той според тебе защо ще се захваща с ЦСКА? Защото е голям цскар или защото много държи да се реваншира на феновете, за дето го плюха? Или защото ЦСКА от години върви в комплект с това-онова.

И като върви ЦСКА в комплект с това и онова, какво точно спечели, да ме светнеш?
То по същата логика сигурно и Батков е голям левскар и затова прежали 30 милиона дългове на клуба към него, нали?

Ти не знаеш ли как ЦСКА стана собственост на Титан и преди това на Митал или се правиш на ощипан?

Питам те какво спечели клуба от цялата тая работа! Ти на това ли му викаш държавна подкрепа?

Митал го изпържиха Чери и Лупи , после Чери пръжна Лупи с комисионната , Лупи - Чери с хвостохранилището.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 12 фев 2016 15:13

Beladona написа:Защото все пак има някакви закони

Така е, а пък аз сънувам бели мишки,.. вервай ми ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 12 фев 2016 15:15

vaskonti, би ли ми показал къде споменах за печалбата на ЦСКА?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 15:23

suni написа:
Beladona написа:Защото все пак има някакви закони

Така е, а пък аз сънувам бели мишки,.. вервай ми ! :mrgreen:

Е, аз понеже сънувам академик Павлов :) поредната простотия на Гришата нема как да мине при тая конюнкура , писах отдавна за нея.

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 15:26

Achtung_Juden написа:vaskonti, би ли ми показал къде споменах за печалбата на ЦСКА?

Не , само Васко си вижда едни неща , разкрил съм го отдавна и съм се адаптирал .

Върни се в “Архив”