ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 12 фев 2016 11:23

suni написа:
...Трябва да е ясно, че още една година при аматьорите ще маргинализира клуба и само пъ­лен гьонсурат може да припява за някакъв псевдоморал, псевдо-пречистване и подобни щуро­тии с цената на още загубено време. При още един сезон за­точение голяма част от феновете тотално ще изгубят ин­терес към случващото се. И тук трябва да се прекратят всякакви приказки за идентич­ност. Идентичността е там, където е публиката. ЦСКА трябва да се върне на изконно­то си място, а не да се гърчи във В група. С ново или обедине­но дружество, историята няма да изчезне. Трофеите ще си останат в музея при Сашо Манов. Всичко друго освен завръ­щане на ЦСКА при професиона­листите ще е индикатор за бавна и мъчителна смърт. Една година изгнание е напълно до­статъчна. И за сатрапите от­вън, и за вътрешните псевдоморалисти.

От Виктор Гецов

[offtopic]http://topsport.ibox.bg/news/id_1817657616[/offtopic]

Така си е, само не трябва да се забравя, че става дума за ЦСКА, а не за Литекс. Не е едно и също.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 11:43

vaskonti написа:Да те очакваме ли утре отново със съвсем различна "информация"?

Васе, кое е толкова различното в тази информация , че не сещам ? :) :)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 12 фев 2016 11:43

vaskonti написа:
suni написа:
...Трябва да е ясно, че още една година при аматьорите ще маргинализира клуба и само пъ­лен гьонсурат може да припява за някакъв псевдоморал, псевдо-пречистване и подобни щуро­тии с цената на още загубено време. При още един сезон за­точение голяма част от феновете тотално ще изгубят ин­терес към случващото се. И тук трябва да се прекратят всякакви приказки за идентич­ност. Идентичността е там, където е публиката. ЦСКА трябва да се върне на изконно­то си място, а не да се гърчи във В група. С ново или обедине­но дружество, историята няма да изчезне. Трофеите ще си останат в музея при Сашо Манов. Всичко друго освен завръ­щане на ЦСКА при професиона­листите ще е индикатор за бавна и мъчителна смърт. Една година изгнание е напълно до­статъчна. И за сатрапите от­вън, и за вътрешните псевдоморалисти.

От Виктор Гецов

Така си е, само не трябва да се забравя, че става дума за ЦСКА, а не за Литекс. Не е едно и също.

Литекс, Верея или Видима, няма никакво значение. ФК-то което играе на ,,Армията,,, с емблемата ЦСКА в/ху червения екип, припознат от феновете, БФС, УЕФА и т.н. - този отбор ще е носител на историята.

П.П. Справка с Ботев, Берое, Локо ПД, Етър ...
Последна промяна от suni на 12 фев 2016 11:46, променено общо 1 път.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 11:45

petko.h.markov написа:Beladona написа:
да, така казах . сегашното ми е информация от вчера .
Има огромна разлика между това да знаеш какво говориш и да говориш това, което знаеш.

има разлика , че това , което съм написал не беше оня ден както казва Васконти , а преди 2-3 седмици ...ама , карай да е весело :) :) :) :)

ПП тук има някаква Олимпиада да ми изопачавате думите и се състезавате един през друг ....но Олимпийският шампион за вечни времена е Бургаския сафрид.
Последна промяна от Beladona на 12 фев 2016 11:51, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 11:47

suni написа:
vaskonti написа:
suni написа:

От Виктор Гецов

Литекс, Верея или Видима, няма никакво значение. ФК-то което играе на ,,Армията,,, с емблемата ЦСКА в/ху червения екип, припознат от феновете, БФС, УЕФА и т.н. - този отбор ще е носител на историята.

да бе , същото , управлявано от идиоти , затова последното добро нещо , което се видя , ама наистина добро ...на световно ниво- беше 1991 г..... :) :)

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 12 фев 2016 11:55

Beladona написа:
да бе , същото , управлявано от идиоти , затова последното добро нещо , което се видя , ама наистина добро ...на световно ниво- беше 1991 г..... :) :)

И кво му беше ,,световното,, ? 9-ката Лечков дето им го пробутахме на Хамбургер /тея ни биха като мачета/,.. добре че беше името и историята... и легендата за Стоичков.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 фев 2016 12:00

Ето затова ни е такова прогнило обществото, народът прост на квадрат, и сме затънали в лайна до шия. Щото в България, думи като чест и морал служат единствено за осмиване от разни клозетни ибрикчии, като тоя Викторчо Гецов. Дай си на нас далаверка да има, алъш-вериш и тарикатлък.

Но какво да очакваме от народ, измислил олигофренски поговорки от типа "Законът е като врата в полето" ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Beladona

Мнениеот Beladona » 12 фев 2016 12:03

suni написа:
Beladona написа:

И кво му беше ,,световното,, ? 9-ката Лечков дето им го пробутахме на Хамбургер /тея ни биха като мачета/,.. добре че беше името и историята... и легендата за Стоичков.

Съни, баце , аз говоря за Армията и ЦСКА . Качествен футбол от световно ниво аз съм гледал 1991 г за последно на Армията . Световното не е ЦСКА , ок ?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 12 фев 2016 12:11

Beladona написа:
suni написа:
Beladona написа:

Съни, баце , аз говоря за Армията и ЦСКА . Качествен футбол от световно ниво аз съм гледал 1991 г за последно на Армията . Световното не е ЦСКА , ок ?

Много си зле пич, аз написах за обстоятелства свързани само с ЦСКА през 1991 г.,.. [offtopic]Тогава нямаше световно[/offtopic]. Поне се запознай с историята на отбора преди да се буташ Фен. ;)

Потребителски аватар
Red joker

Re: Васил Божков отсече: Заемам се с ЦСКА!

Мнениеот Red joker » 12 фев 2016 12:33

trokadero_ написа:Васил Божков е твърдо решен да се завърне в ЦСКА. Един от най-богатите българи изчаква съдът официално да обяви дълговете на клуба, след което ще поеме за втори път "червените".

Развитие се очаква до края на месеца. До края на тази седмица пък синдикът Дора Милева ще предостави на съда всичката необходима документация и най-накрая реалните задължения ще излязат наяве.

рез миналата седмица Божков е провел поредната си среща с представители на "червените" фенове, пред които е обявил твърдото си намерение: "Заемам се с ЦСКА!".
Бизнесменът е решен да придобие автентичното дружество ПФК ЦСКА и няма никакви намерения да измисля схеми с придобиване на чужд лиценз, сливане с други клубове и т.н.
Нещо повече - Божков е обещал пред феновете да инвестира и да изгради нов модерен стадион за 34 000 души, който ще отговаря на всички съвременни изисквания на УЕФА.
Божков изобщо няма да влиза в преговори със сегашния благодетел Гриша Ганчев, тъй като той няма нищо общо с автентичното дружество и клубът в момента реално се управлява от синдика

Всичко е блъф,тиражиран от медиите на тлъстия :idea: ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”