Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
язе написа:Брейй, никой ли тук не харесва Ингви Малмстийн? За мен той е пионер, в някои отношения- така наречените му арпеджиос, са просто неповторими. Аз не бих могъл да определя топ 3. За мен топ са- Стив Вай, Джо Сатриани, Джордж Линч, Пол Гилбърт, Реб Бийч, Дъг Олдридж,. Гери Мур, Ричи Блекмор... Ингви разбира се. Това на прима виста. А, Ейдриън Смит от Айрън Мейдън, също не е лош.
sin4ec написа:язе написа:Брейй, никой ли тук не харесва Ингви Малмстийн? За мен той е пионер, в някои отношения- така наречените му арпеджиос, са просто неповторими. Аз не бих могъл да определя топ 3. За мен топ са- Стив Вай, Джо Сатриани, Джордж Линч, Пол Гилбърт, Реб Бийч, Дъг Олдридж,. Гери Мур, Ричи Блекмор... Ингви разбира се. Това на прима виста. А, Ейдриън Смит от Айрън Мейдън, също не е лош.
Ингви е най-добрият. Едно време имах резерви към него, но след Концерта за китара и оркестър няма какво да се каже-ебе се с китарата както си иска...освен това в мелодиите му дори от ранните години има нещо странно, някаква неопределена тъга (" Hold On " например), навяващо на размисли...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта