FA Cup | Уест Хам - Ливърпул, 09.02.2016, 21:45

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: FA Cup | Уест Хам - Ливърпул, 09.02.2016, 21:45

Мнениеот Milkoy » 10 фев 2016 16:17

kadett1 написа:Айде да не драматизираме толкова . При условие, че играхме с повече резерви вчера , аз съм доволен от играта. Единствено не ми харесва този Смит отляво, може да е бързак, но като бек е абсолютно гола вода. Бентеке трябва да се отпуши, иначе не е толкова зле, особено като влязоха Стъридж и Ориги. Младоците показаха желание, но още им трябва време за първия отбор. За Миньоле важи лафа : Не стреляйте по пианиста, той толкова си може.
Ако се завърнат контузените и влязат във форма, няма да изглеждаме толкова зле. Ще видим още на мача с Вила. Единствено не рзбрах тези две смени след почивката - вадиш два халфа, а пускаш двама нападтели и средата увисна.
Сега остава само лига Европа и премиер лигата, която обаче за нас е без значение - 4 място не можем да вземем. Ако всички са на линия си мисля, че ЛЕ не е загубена кауза и с повече късмет може да се промъкнем донякъде, дай боже финал, а там нищо не се знае.

С теб съм спорил много, но тук не мога да не призная, че съм съгласен с всяка една дума. Брад Смит не струва. Чудя се Стюърт как би се справил. Относно влизането на нападателите, мисля, Клоп искаше всичко или нищо, само не и продължения. Големият ни проблем е липсата на лидер, истински натурален, а не Хендерсън. Три до четири точни трансфера лятото и сме пушка.

sokolche1
Контакти:

Мнениеот sokolche1 » 10 фев 2016 16:34

Всеки друг е виновен без великия Клоп, разбира се.Виновен е Брендо, че 4 месеца не може да ги подреди и мотивира да бият опашкари и средняци. Той не бил избирал играчите......имаше 1 месец да го подсили тоя отбор, не искам да купува планетата.Резултат-0. Сгреших, взехме резервата на Сотон, който бил идеален с качества-хахаха Мисля, че е 7-ми избор, дори след Илори , или може да го е взел за централен нападател, нали го пуска в 89 мин да обръща мачовете :) Хората ни се подиграват, нямат никакво уважение към отбора, дори Рио Фърдинанд го казва в прав текст.Тука обаче божеството Клоп няма баране, когато се усмихне всеки се подмокря от кеф.

Onq

Мнениеот Onq » 10 фев 2016 17:09

Ако кълнящите тук сте фенове на отбора,то Клоп не е божество, а цял Олимп.Но той не е бог,както и вие не сте фенове.Фенове сте на плюенето.Любима черта на модерните фенове.Е в тва отношение и ние сме дали нещо на света.Първи измислихме негативното фенство,сега гледам е заляло цял свят.Слава богу има и фенове като тези на Екзитър,за които най-важното е играчите да се раздават пък каквото ще да стане.Тва беше и идеологията на английския футбол като цяло.Интернета обаче еба майката на какво ли не,в това число и на фенството.Не може да нямаш един мач на живо,да не си дал една стотинка за тоз отбор,да се биеш в гърдите ,че си му фен,а всъщност най-голямато ти удоволствие да е загубата и плюнките ти след това.КАТО ТОЛКОВА МНОГО ВИ ТРЯБВАТ ТИТЛИ ЗАЩО СТАНаХТЕ ОТ ЛИВЪРПУЛ? Задайте си този въпрос и ще ви олекне.Никой от нас не е виждал шампионски Ливърпул на живо,да си фен на Ливърпъл означава да вярваш,да си всеотдаен и да знаеш ,че"at the end of the storm" слънцето ще изгрее.но само ако сме единни.С какво вие (плювалниците) помагате за тва единство.Как помагате на отбора си плюейки непрекъснато.Единият обяснва как се били скръндзили за 50 милиона,другият какъв некадъник бил Клоп,третият как нямало да ги гледа щото не спечелили еди кой си мач.То бива да сте толкова НЕФЕНОВЕ,ама дори и за вас е прекалено.Някакъв убитак преди малко статия написал в гонг.Селекцията ,контузиите нямали значение,Клоп се бил предал,бил обвинил съдиите.И този човек се пише фен.Клоп изобщо не е обвинявал съдиите,ако искате може дума по дума да анализираме пресконфеенцията му,но не преразказа и в гонг.Клоп обвини единсветно и само себе си и това го прави освен велик треньор и голям мъж,много голям.Нито един път не се оправда с играчите.Всяка една пресконференция казва,че щом не са направили нещо както трябва то значи той не е им е дал нужната информация.Клоп е най-хубавото нещо ,което се е случвало на този клуб от 10 години насам ,а тука разни суаресшампоани и сие умират от кеф да го насират след всяка загуба.Как пък един не похвали Стюарт за вчерашния и не само мач.Цяла Англия го хвалят,тука все с Бентеке и Миньоле се занимаваме.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 10 фев 2016 17:10

sokolche1 написа:Всеки друг е виновен без великия Клоп, разбира се.Виновен е Брендо, че 4 месеца не може да ги подреди и мотивира да бият опашкари и средняци. Той не бил избирал играчите......имаше 1 месец да го подсили тоя отбор, не искам да купува планетата.Резултат-0. Сгреших, взехме резервата на Сотон, който бил идеален с качества-хахаха Мисля, че е 7-ми избор, дори след Илори , или може да го е взел за централен нападател, нали го пуска в 89 мин да обръща мачовете :) Хората ни се подиграват, нямат никакво уважение към отбора, дори Рио Фърдинанд го казва в прав текст.Тука обаче божеството Клоп няма баране, когато се усмихне всеки се подмокря от кеф.

Айде да бъдем малко по коректни към Клоп. Няколко фактора му попречиха да използва пълния капацитет на отбора - контузии на възлови играчи, многото мачове за къс период от време и недостатъчната физическа подготовка за този стил на игра, който той иска да наложи. И как така търпяхте близо 4 години БР, а сега , след 3 месеца сте готови да оплюете новия мениджър. И мен ме боли и ми е неприятно от загубите, но искам да мине едно трансферно лято и Клоп да си направи подготовката. Тогава можем да имаме някакви претенции, евентуално. Айде да видим сега, като се върнаха повечето контузени ще има ли някаква промяна в играта, няма ли да има, защото видяхте Стъридж как ги развърташе на няколко пъти вчера.

sokolche1
Контакти:

Мнениеот sokolche1 » 10 фев 2016 17:21

kadett1 написа:
sokolche1 написа:Всеки друг е виновен без великия Клоп, разбира се.Виновен е Брендо, че 4 месеца не може да ги подреди и мотивира да бият опашкари и средняци. Той не бил избирал играчите......имаше 1 месец да го подсили тоя отбор, не искам да купува планетата.Резултат-0. Сгреших, взехме резервата на Сотон, който бил идеален с качества-хахаха Мисля, че е 7-ми избор, дори след Илори , или може да го е взел за централен нападател, нали го пуска в 89 мин да обръща мачовете :) Хората ни се подиграват, нямат никакво уважение към отбора, дори Рио Фърдинанд го казва в прав текст.Тука обаче божеството Клоп няма баране, когато се усмихне всеки се подмокря от кеф.

Айде да бъдем малко по коректни към Клоп. Няколко фактора му попречиха да използва пълния капацитет на отбора - контузии на възлови играчи, многото мачове за къс период от време и недостатъчната физическа подготовка за този стил на игра, който той иска да наложи. И как така търпяхте близо 4 години БР, а сега , след 3 месеца сте готови да оплюете новия мениджър. И мен ме боли и ми е неприятно от загубите, но искам да мине едно трансферно лято и Клоп да си направи подготовката. Тогава можем да имаме някакви претенции, евентуално. Айде да видим сега, като се върнаха повечето контузени ще има ли някаква промяна в играта, няма ли да има, защото видяхте Стъридж как ги развърташе на няколко пъти вчера.
Аз съм съгласен, но когато се критикува трябва и да е коректно.Значи, всички футболисти са виновни,като почнеш от вратаря до масажиста, но никой не критикува Клоп? Защп? Искаш да ми кажеш , че с налични потенциал не може да бием опашкарите ли? Въобще не ме вълнува как се казва тренера, като гледам резултатите и през зимния прозорец какво се свърши аз лично не съм доволен.

crimson

Мнениеот crimson » 10 фев 2016 17:30

Gil-galad написа:
kadett1 написа:Аз пак ще вметна, че американците в началото бяха доста зелени на тема европейски футбол и допуснаха куп грешки, една от които бе назначаването на треньор без опит начело. Той пък , понеже не правеше разлика със Суонси , си накупи доста футболисти от средна и по ниска класа и то по 7,8 на летен прозорец. Само че не стана както пише в дебелите книги - количествените натрупвания да водят до качествени изменения. От всичките трансфери на БР , за около 300 милиона , взехме 3( трима ) сравнително качествени попълнения - Коутиньо, Стъридж и Фирмино. Сега имаме 39 футболисти, от които не можем да съберем силен отбор. Арсенал правеше същите грешки до преди 2,3 години - събираше куцо и сакато, но се усетиха и какво правят сега - по 1,2 суперкласни играча на прозорец и се борят за титлата. Ако Клоп имаше тези пари - от Суарес и Стърлинг, например, бъдете сигурни, че нямаше да накупи 10 , а 2 или 3 скъпи и класни играчи за невралгични постове и така след два прозореца щяхме да вържем що годе гащите. Сега ни трябват задължително вратар, ляв бек,центален защитник, халф и крило. Но трябва класа и аз не съм сигурен, че можем да вземем лятото всички. Просто пропиляхме 3 години и 300 милиона. Същевременно няма защо да си посипваме главата с пепел и кълнем постоянно - от това нищо няма да се промени. Трябва търпение и вяра, че сме намерили точния човек за мениджър, а собствениците са осъзнали грешките си досега и след година, две може да сглобим конкурентно способен на големите отбор.

Клоп е виновен и никой друг.....той е най-големия некадърник, който грам си няма идея от "правилен футбол"....и всичкие 35 играча дето са в състава и те са за изхвърляне...и направо да го закриваме тоя отбор, че да могат да мирясат тука няколко човека и да са спокойни...

Хахахаха. Яко. :lol:

Така е, трябва по-спокойно да се приемат нещата. И на мен не ми хареса, че отпаднахме, че Миньоле цепи рекорди по неспасявне, а Бентеке по пропуски, но пък стана хубав мач и определено играхме добре. Нещата постепенно ще дойдат на мястото си. Клопо е човекът, то е ясно.

Какъв ли цирк ще е догодина, ако и Моуринката отиде в MU. Клоп, Пеп, Арсен, Моу ... е пожелавам си така да е и класирането някоя година 8-)

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 10 фев 2016 17:32

sokolche1 написа:
kadett1 написа:

Аз съм съгласен, но когато се критикува трябва и да е коректно.Значи, всички футболисти са виновни,като почнеш от вратаря до масажиста, но никой не критикува Клоп? Защп? Искаш да ми кажеш , че с налични потенциал не може да бием опашкарите ли? Въобще не ме вълнува как се казва тренера, като гледам резултатите и през зимния прозорец какво се свърши аз лично не съм доволен.

Аз също не разбирам напълно някои неща - например да можеш да сменяш стила на игра понякога.Например мача с Лестър - не мога да кажа, че бяхме надиграни тотално. Знаеше се , че силата им е в контраатаките и като не ни върви играта напред можеше да затворим малко мача и ние да ги дебнем на контри. А то и двата гола ни хванаха без гащи отзад.
Но , както писах по горе , не мога да се сърдя още на Клоп, защото нито е правил подготовката, нито трансферите , а за неговия стил се иска яко бягане и покриване на празни пространства. Ние все още играем със стил ала БР - бавно разцъкване наляво и надясно без някаква изненада.
Но пък вчера ми харесаха младите с това бързо пипане на топката и не може да се каже, че нямахме положения. Е, не влезе и обикновено като не вкараш ти вкарват. Затова искам да му дадете на Клоп поне 1 година и след това да го глозгате.

sokolche1
Контакти:

Мнениеот sokolche1 » 10 фев 2016 17:40

Напълно съм сигурен, че ако не беше Клоп, а някой друг нямаше да има и грам търпение, а вече щяха да бъдат викнати шамани от Гана за черна магия.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 фев 2016 17:41

Единственото което ме успокоява в момента е че Клоп се старае да постигне подобна игра [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=_zSxBoGqmiE[/youtube] но просто ги няма изпълнителите. С тази халфова линия и най-вече нападение няма да стане. Отпред сме толкова слаби, че не можем дори трагичната защита да покрием.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 10 фев 2016 17:51

Надявах се Брад Смит да покаже игра, с която да направи заявка за мястото на трагичния Морено, но за съжаление не успя. Не ми хареса. Има качества, но има аспекти в играта му които са под всякаква критика т.е. същия като Морено, само че по-висок.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”