673 481 подписа за референдума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: 673 481 подписа за референдума

Мнениеот Nuke » 10 фев 2016 00:06

Ама моля ти се, няма много ясно да им броим "заплатите". Ще чакаме петте милиарда, дето ги сънуваш!

Спирам да обсъждам тая тема, че само си късам нервите.

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 10 фев 2016 00:16

Nuke написа:Ама моля ти се, няма много ясно да им броим "заплатите". Ще чакаме петте милиарда, дето ги сънуваш!

Спирам да обсъждам тая тема, че само си късам нервите.

Ми, ако не греша откраднатите пари от КТБ бяха по официални данни около 4,5 млрд. Ти, глупав ли си или на глупав се правиш!? Ако намалиш депутатите до 120 и да кажем всеки взема по 10 000 лева на месец ( реално май взимат около 3-4 000 хил. ), това прави общо 1 200 000. За една година са 14 400 000. Значи, ти си съгласен да се източват милиарди, но да си спестим едни 14 млн.? Съжалявам, ама тия сметки се учеха в четвърти клас!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 фев 2016 00:27

Без да съм да съм пророк, отсега знам, как ще се развият нещата...
Референдума ще се проведе, но естествено, вотът няма да има нужната избирателна активност от предишните избори и след като се провали, Славито ще излезе на първа линия и ще заяви, че няма как, ще трябва да влиза в политиката за да ни спаси. Това ще му бъде оправданието за да навлезе и той в дебрите на българската политика. Но, както той и много други заблудени ще разберат скоро, че той няма да бъде нито новият Цар, нито новият Борисов. Да, подкрепа от 10-15 % сигурно ще има, но никога той и неговата хипотетична партия няма да имат фундаментална роля в българската политика.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 10 фев 2016 00:38

Тук в тая тема gong/viewtopic.php?f=53&t=194519&hilit=+подпиши+се лаехте,че до референдум няма да се стигне а се видя,че над половин милион българи искат да има референдум.
Сега лаете,че няма да бъде валиден референдума но когато и да го насрочат пак ще пусна тема и ще се види,че българина не спи и ще бъде активен.
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2016 00:43

dunavfc написа:Без да съм да съм пророк, отсега знам, как ще се развият нещата...
Референдума ще се проведе, но естествено, вотът няма да има нужната избирателна активност от предишните избори и след като се провали, Славито ще излезе на първа линия и ще заяви, че няма как, ще трябва да влиза в политиката за да ни спаси. Това ще му бъде оправданието за да навлезе и той в дебрите на българската политика. Но, както той и много други заблудени ще разберат скоро, че той няма да бъде нито новият Цар, нито новият Борисов. Да, подкрепа от 10-15 % сигурно ще има, но никога той и неговата хипотетична партия няма да имат фундаментална роля в българската политика.

10-15% напълно му стигат да довърши БСП и по-малките партии като ПФ и РБ. И накрая май ще гледаме коалиция Борисов-Доган-Трифонов с поне 160 депутата, щото 670к хич не са малко симпатизанти. Те и РБ никога нямаше да правят коалиция с ГЕРБ, ама ей го на...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 фев 2016 00:54

dindan написа:Тук в тая тема gong/viewtopic.php?f=53&t=194519&hilit=+подпиши+се лаехте,че до референдум няма да се стигне а се видя,че над половин милион българи искат да има референдум.
Сега лаете,че няма да бъде валиден референдума но когато и да го насрочат пак ще пусна тема и ще се види,че българина не спи и ще бъде активен.

Ако визираш мен, да уточня, че нямам нито едно мнение в публикуваната от теб тема. Така, че няма как да ме обвиняваш, че съм казвал, че Славито ще събере или няма да събере нещо си. А, референдума наистина няма да бъде валиден по простата причина, че едва ли ще събере избирателната активност от последните парламентарни избори.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 фев 2016 00:57

diplomat написа:
dunavfc написа:Без да съм да съм пророк, отсега знам, как ще се развият нещата...

10-15% напълно му стигат да довърши БСП и по-малките партии като ПФ и РБ. И накрая май ще гледаме коалиция Борисов-Доган-Трифонов с поне 160 депутата, щото 670к хич не са малко симпатизанти. Те и РБ никога нямаше да правят коалиция с ГЕРБ, ама ей го на...

Е, той Славито, ако направи коалиция с Борисов ще си ебе путката майна на всичко, което е градил в годините. Едва ли има друго предаване или общественик в България, който да е плюл, толкова много по Бойко Борисов и ГЕРБ, колкото Плешо.
Нека да замести БСП, нямам нищо против стогодишната курветина да отиде на бунището.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 фев 2016 00:57

diplomat написа:

Много са тези проценти. Няма как да събере 10-15% при дебюта си. Виж ако се пусне в политиката може да влезе в НС, но едни 15% са 30-40 депутата. Плюс това много хора подкрепят референдума, но не го подкрепят него. ;) Така че подписалите се 670 хиляди не са му сигурни гласове.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 10 фев 2016 01:02

dunavfc написа:
dindan написа:Тук в тая тема gong/viewtopic.php?f=53&t=194519&hilit=+подпиши+се лаехте,че до референдум няма да се стигне а се видя,че над половин милион българи искат да има референдум.

Ако визираш мен, да уточня, че нямам нито едно мнение в публикуваната от теб тема. Така, че няма как да ме обвиняваш, че съм казвал, че Славито ще събере или няма да събере нещо си. А, референдума наистина няма да бъде валиден по простата причина, че едва ли ще събере избирателната активност от последните парламентарни избори.

Гузен негонен бяга :mrgreen:
Не визирам теб но си направих труда да прегледам всички мнения имаш точно две участия в темата ;) на девета страница.
Как така не знаеш къде какво си писал бе градски ;)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 фев 2016 01:18

dindan написа:
dunavfc написа:

Гузен негонен бяга :mrgreen:
Не визирам теб но си направих труда да прегледам всички мнения имаш точно две участия в темата ;) на девета страница.
Как така не знаеш къде какво си писал бе градски ;)

Извинявам се за лошото изразяване от моя страна, за което вината си е разбира се моя. Исках да кажа, че в темата нямам нито едно мнение за това дали референдума ще събере нужните подписки или не, а не че нямам нито едно мнение изобщо.

Върни се в “Свободна зона”