Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот sin4ec » 09 фев 2016 15:51

[
Като се има впредвид, че над 1000 бойци на ВСН попаднаха в плен за тези години на сражения, от тях трябваше поне 500 да са руснаци и военни, но не би...56 руски граждани и нито един от тях военен.
Последна промяна от sin4ec на 09 фев 2016 15:52, променено общо 1 път.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 фев 2016 15:51

boabbb написа:
1982 написа:
il4o_iliew написа:И Сталин е разсъждавал като теб като е избил поляците в катинската гора, смятайки ги за подхора.

Изображение

Илчо, братче, за теб трябва да пиша с подробни обяснения, че ти попиваш всичко на сериозно. Няма шес`-пет. Изображение

Как да е, отсега нататък, можеш спокойно да ми викаш Сталина. Изображение

Имаме си вече Сталинка ... опа, тя вече е Кристалина и се прави на две и половина :lol: :lol: Сега иска и на ООН да стане, ама ... хоЙ :mrgreen:

Дали ще е Сталинка или Ирина Бокова, все за отрочета на комунистически престъпници става въпрос, които сами по себе си също са се превърнали в престъпници.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 фев 2016 15:51

pampi написа:Не знам какви болшевики ти се привиждат посред бял ден и какъв проблем имаш с окупираният от янките залив Гуантанамо, но след като свършиш с "Под игото", искам от теб да научиш наизуст "Аз съм българче" . Ще те препитам. С малко повече усилия може да те направим българин. Аман от турски мекерета!

Заеби, за последен път ти отговарям, ти си си явно една мижитурка, нямаш доблестта и честта да си стоиш зад думите и/или твърденията, или поне да си признаеш, когато нещо сбъркаш, което не е нещо срамно, всеки се случва да сбърка. Жалка история, поредният недостоен руски сектант.

п.п.: не си прави труда да ми отговаряш, няма да го прочета, достатъчно време ти отделих. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 фев 2016 15:57

diplomat написа:Дали ще е Сталинка или Ирина Бокова, все за отрочета на комунистически престъпници става въпрос, които сами по себе си също са се превърнали в престъпници.

Голяма драма около тая Бокова, вместо да се радвате, че българка има абсолютно реални шансове да е начело на такава огромна организация, пак има хора, които се борите с някакви вятърни мелници, какво значение има какъв е бил баща й?
Та най-големия евроатлантик в държавата е обвързан с БКП...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 фев 2016 15:59

HoUs4oOL написа:
diplomat написа:Дали ще е Сталинка или Ирина Бокова, все за отрочета на комунистически престъпници става въпрос, които сами по себе си също са се превърнали в престъпници.

Голяма драма около тая Бокова, вместо да се радвате, че българка има абсолютно реални шансове да е начело на такава огромна организация, пак има хора, които се борите с някакви вятърни мелници, какво значение има какъв е бил баща й?
Та най-големия евроатлантик в държавата е обвързан с БКП...

Мен не ме бъркат евроатлантици, евроскептици и останалите ваши заучени фрази. Такива боклуци не заслужават да заемат такива постове. Ама аз от много време казвам, че комунистите изобщо не загубиха след разпадането на СССР - всичко си беше планирано от тях и сега същите лица са на власт из целия свят, по ООН-та, Юнескота и т.н.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 фев 2016 16:10

Ню Йорк - столица на комунистическия интернационал. :lol:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 09 фев 2016 18:25

Направо скачаме от радост, че някаква г-жа уж имала реален шанс да е начело на ООН понеже била родена в БГ :lol:
Тази за нула време създаде хиляди проблеми в юнеско, САЩ май спряха дори финансирането им, но видиш ли тя щяла да е поведе ООН и ние трябвало да се радваме :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 09 фев 2016 18:48

Nuke написа:Ню Йорк - столица на комунистическия интернационал. :lol:

И Брюксел. В ЕК е пълно с комунисти. И то радикални комунисти.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 09 фев 2016 19:15

Thsmith написа:Направо скачаме от радост, че някаква г-жа уж имала реален шанс да е начело на ООН понеже била родена в БГ :lol:
Тази за нула време създаде хиляди проблеми в юнеско, САЩ май спряха дори финансирането им, но видиш ли тя щяла да е поведе ООН и ние трябвало да се радваме :lol:

Ми плачи бе, кой ти пречи? :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 фев 2016 21:39

Thsmith написа:Направо скачаме от радост, че някаква г-жа уж имала реален шанс да е начело на ООН понеже била родена в БГ :lol:

Виж, аз по принцип много обичам българския нихилизъм, разделението на нацията и етк, ама мрънкането, че Бокова била комунистически потомък ми идва маааалко в повече, при положение, че сигурно 95% от българския политически елит е такъв.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”