Когато изсереш една глупост, болшевичето ми, не бягай така бързо от нея, бъди доблестен и си я защити.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:
Когато изсереш една глупост, болшевичето ми, не бягай така бързо от нея, бъди доблестен и си я защити.![]()
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
boabbb написа:
А-а, недокументираните ... Като за извънземните, Йети, руската информационна война и т.н.![]()
Ясно ...
we have documented the participation of 56 Russians. 56 Russian citizens who fought against us

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Какво стана с Гуантанамо, провери ли, че ми е много важно ??![]()
![]()
Когато изсереш една глупост, болшевичето ми, не бягай така бързо от нея, бъди доблестен и си я защити.![]()
Ся ше требва да се мобилизираме да демократизираме и Персия начи.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Nuke написа:Сигурно има и недокументирани. Ама МОЖЕ БИ, а може и да няма. Служба безопасности Украины казва, че знаят за толкова. Точка. Ако някой има доказателства за повече, да им прати писмо.
il4o_iliew написа:Nuke написа:Сигурно има и недокументирани. Ама МОЖЕ БИ, а може и да няма. Служба безопасности Украины казва, че знаят за толкова. Точка. Ако някой има доказателства за повече, да им прати писмо.
Служба за безопасност е инфилтрирана от агенти на Кремъл! Не разбра ли вече? Това е путинова пропаганда. Затова така нагло са изопачени цифрите. В действителност стотици хиляди руснаци се бият в Украйна да свалят законното, морално и добро правителство. Всичките насъсквани от Путин.
il4o_iliew написа:И Сталин е разсъждавал като теб като е избил поляците в катинската гора, смятайки ги за подхора.

1982 написа:il4o_iliew написа:И Сталин е разсъждавал като теб като е избил поляците в катинската гора, смятайки ги за подхора.
Илчо, братче, за теб трябва да пиша с подробни обяснения, че ти попиваш всичко на сериозно. Няма шес`-пет.
Как да е, отсега нататък, можеш спокойно да ми викаш Сталина.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта