Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 09 фев 2016 15:07

Какво стана с Гуантанамо, провери ли, че ми е много важно ?? :mrgreen: :mrgreen:

Когато изсереш една глупост, болшевичето ми, не бягай така бързо от нея, бъди доблестен и си я защити. Изображение Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 09 фев 2016 15:21

1982 написа:
Когато изсереш една глупост, болшевичето ми, не бягай така бързо от нея, бъди доблестен и си я защити. Изображение Изображение

Единствената глупост беше изсрана от твоята особа, когато на въпрос одобряваш ли нарушаването на човешките права в гуантанамо каза, че САЩ и Русия трябва да се обединят да избият всички араби или нещо такова.

Защо го наричаш болшевиче, когато твоят манталитет е типично болшевишки. И Сталин е разсъждавал като теб като е избил поляците в катинската гора, смятайки ги за подхора. Всъщност подозирам, че от теб би излязал чудесен болшевик-или даже турски/израелски войник. Афинитетът ти към Турция е доста силен, та се чудя защо не си отишъл при Ердич да му помагаш за етническото прочистване на Турция от кюрдите. Само вчера избиха 60 души-унтерменши. В Израел пък има други според теб унтерменши, които с удоволствие би видял изтребени. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 фев 2016 15:22

boabbb написа:
А-а, недокументираните ... Като за извънземните, Йети, руската информационна война и т.н. :lol: :lol: Ясно ...

Ами, да, в дадения цитат, човекът казва:

we have documented the participation of 56 Russians. 56 Russian citizens who fought against us

В превод - "ние сме документирали участието на 56 руснаци. 56 руски граждани, които са се били срещу нас".

Никъде няма казано - "Only 56 Russians Fought in Ukraine", това заглавие е манипулативно и изопачава думите му. Доста евтин болшевишки номер. Изображение

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 09 фев 2016 15:25

1982 написа:Какво стана с Гуантанамо, провери ли, че ми е много важно ?? :mrgreen: :mrgreen:

Не знам какви болшевики ти се привиждат посред бял ден и какъв проблем имаш с окупираният от янките залив Гуантанамо, но след като свършиш с "Под игото", искам от теб да научиш наизуст "Аз съм българче" . Ще те препитам. С малко повече усилия може да те направим българин. Аман от турски мекерета!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 09 фев 2016 15:27

Ся ше требва да се мобилизираме да демократизираме и Персия начи.

Аз за тази новина и вчера писах. Очаквам много скоро военни действия в Иран и нова окупация. Въпросът е, че на САЩ им трябва претекст да тръгнат. Оръжията за масово порасяване вече се изтъркаха, така че защо не някоя операция фалшив флаг на собствена територия ала 9/11. Само че този път вместо "паспорти" на терористи паднали от изгорели самолети, ще вдигнат левъл. Може да намерят паспорта на Аятолах Хомейни и да го уличат в тероризъм он америкън сойл. Доста напред могат да стигнат американците в творчеството си. Все пак имат и опит. 15 години ни преподават нови закони на физиката, обясняващи рухването на три небостъргача в един град до основи поради пожар...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 фев 2016 15:30

Сигурно има и недокументирани. Ама МОЖЕ БИ, а може и да няма. Служба безопасности Украины казва, че знаят за толкова. Точка. Ако някой има доказателства за повече, да им прати писмо.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 09 фев 2016 15:37

Nuke написа:Сигурно има и недокументирани. Ама МОЖЕ БИ, а може и да няма. Служба безопасности Украины казва, че знаят за толкова. Точка. Ако някой има доказателства за повече, да им прати писмо.

Служба за безопасност е инфилтрирана от агенти на Кремъл! Не разбра ли вече? Това е путинова пропаганда. Затова така нагло са изопачени цифрите. В действителност стотици хиляди руснаци се бият в Украйна да свалят законното, морално и добро правителство. Всичките насъсквани от Путин.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 фев 2016 15:38

il4o_iliew написа:
Nuke написа:Сигурно има и недокументирани. Ама МОЖЕ БИ, а може и да няма. Служба безопасности Украины казва, че знаят за толкова. Точка. Ако някой има доказателства за повече, да им прати писмо.

Служба за безопасност е инфилтрирана от агенти на Кремъл! Не разбра ли вече? Това е путинова пропаганда. Затова така нагло са изопачени цифрите. В действителност стотици хиляди руснаци се бият в Украйна да свалят законното, морално и добро правителство. Всичките насъсквани от Путин.

И тоя генерал е руски агент! 100%!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T0x0mnrq9j4[/youtube]

Просто не върви така да разбива на пух и прах американската пропаганда!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 фев 2016 15:41

il4o_iliew написа:И Сталин е разсъждавал като теб като е избил поляците в катинската гора, смятайки ги за подхора.

Изображение

Илчо, братче, за теб трябва да пиша с подробни обяснения, че ти попиваш всичко на сериозно. Няма шес`-пет. Изображение

Как да е, отсега нататък, можеш спокойно да ми викаш Сталина. Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 09 фев 2016 15:49

1982 написа:
il4o_iliew написа:И Сталин е разсъждавал като теб като е избил поляците в катинската гора, смятайки ги за подхора.

Изображение

Илчо, братче, за теб трябва да пиша с подробни обяснения, че ти попиваш всичко на сериозно. Няма шес`-пет. Изображение

Как да е, отсега нататък, можеш спокойно да ми викаш Сталина. Изображение

Имаме си вече Сталинка ... опа, тя вече е Кристалина и се прави на две и половина :lol: :lol: Сега иска и на ООН да стане, ама ... хоЙ :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”