0007 написа:diplomat написа:Първо - не съм изявен рокаджия или металист, но плешото е срам за тези музикални жанрове. Едно цяло поколение деградира заради "музиката" на този. Второ - да знам, но всъщност той ще го направи именно за себе си и своите лични цели. Който мисли по друг начин е просто наивен и изобщо не знае що за човек е Трифонов.
Приятел,познавам достатъчно качествени хора,израстнали или изкарали младините си с музиката на Слави,които странно как не са деградирали.Деградацията на дадено поколение не идва от нечии песни,а от липсата на закони,на работещи държавни органи,на качествена образователна система и на здрави семейни ценности.
0007, ти от тези "качествени" хора ли си? Че като те гледам какъв си ми неграмотник, завалийката, евати качеството, честно... Хайде научи се първо да пишеш на родния си език грамотно, пък след това философствай и давай акъли, че ако се съди по правописчето, и акълчето ти е късичко, и акълчето ти никакво го няма... Що се отнася до референдума - всичко е крадено като идеи от други хора и антисистемни партии. Аз лично съм ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ, но против това един пошъл и залязващ чалгар, жалък учиндолец да се прави на велик на чужд гръб, най-вече на гърба на народа. И в политиката тръгна като в "творчеството си" - кражба до кражба. Човекът, който окраде още Петър Ступел и "Аз съм Сънчо, ида от горица", тоя плешо ли е народният трибун? Мре за слава и се чуди какво да измисли, само и само да е в устите на хората. Долу плешивия ********!