673 481 подписа за референдума
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 673 481 подписа за референдума
Славчо бил чалга бил проект на дпс и агет на НАСА
Най- малкото намаляването на депутатите ще намали огромната им издръжка. Отзоваването на депутати и магистрати също може да е нещо положително. 673 481 души искат промяна.

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
sin4ec написа:Този референдум няма как да достигне активността от последните ПИ, за да е валиден. Много е просто-тези като мен, които не са съгласни с предлаганите тези, просто няма да идат да гласуват. Ако ида и пусна НЕ, това би легализирало с един глас повече референдума-ама на Макавей. Тази разяснителна кампания ще бъде проведена и на несъгласните пояснено какво да правят.
Та колкото и да се пъне и напъва Слави Чалгата, няма да му минат евтините номерца, за които естествено му е платено да се бара.
Кой и за какво му платил?
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
love_hurtz написа:diplomat написа:Тоя плешив нещастник да го духа. Да си гледа чалгата там и псевдо-"рока". Най-жалкото е, че младите му се връзват на този изрод, ама какво друго да се очаква от едно чалгарско поколение.Това е едно шибано продажно копеле, подлога на ДПС и изобщо на всеки, който плаща.
Още на първита страница е написано всичко за Славчо умното. Това е ! На референдума ще му гласувам всичко против, най-тъпото му искане е да се намалят депутатите. То трябва да се увеличат, за да почнат да влизат повече свестни хора. Като се намалят ще останат барабар вразкарите и бивши комуняги.
Да се увеличи бройката на депутатите ли?

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- River Plate
- Контакти:
iori написа:Славчо бил чалга бил проект на дпс и агет на НАСАНай- малкото намаляването на депутатите ще намали огромната им издръжка. Отзоваването на депутати и магистрати също може да е нещо положително. 673 481 души искат промяна.
Точно такива като теб са му таргета

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
love_hurtz написа:Nuke написа:love_hurtz написа:Ако нямаш пари за кампания, започваш да търсиш от всякъде! Това няма как да работи добре у нас, нали?
В момента как е?
Това не съм го написал аз, може да промениш цитата.
Готово. Извинявай!
River Plate написа:iori написа:Славчо бил чалга бил проект на дпс и агет на НАСАНай- малкото намаляването на депутатите ще намали огромната им издръжка. Отзоваването на депутати и магистрати също може да е нещо положително. 673 481 души искат промяна.
Точно такива като теб са му таргета673 481 неграмотни хора. Много ще ми е любопитно ако направят демографска извадка на тия дето са се подписали, ще е нещо като електората на ДПС
Турчина до мангала ти казвам са отгоре надолу...
https://www.facebook.com/referendum.slavishow/photos/a.1723732161183648.1073741828.1720154301541434/1750370245186506/
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Задължително гласуване, но с ......... рестрикции за хората без основно образование.
За шофьорска книжка има рестрикции, а за гласуване - не! Защо?
... иначе Плешо винаги е бил интересчия от класа. Уж беше идеалист, а се продаде на Илия Павлов при първа възможност .... Ще ми се да си беше останал в кабеларката "7 дни" ....
... иначе Плешо винаги е бил интересчия от класа. Уж беше идеалист, а се продаде на Илия Павлов при първа възможност .... Ще ми се да си беше останал в кабеларката "7 дни" ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
sin4ec написа:Този референдум няма как да достигне активността от последните ПИ, за да е валиден. Много е просто-тези като мен, които не са съгласни с предлаганите тези, просто няма да идат да гласуват. Ако ида и пусна НЕ, това би легализирало с един глас повече референдума-ама на Макавей. Тази разяснителна кампания ще бъде проведена и на несъгласните пояснено какво да правят.
Та колкото и да се пъне и напъва Слави Чалгата, няма да му минат евтините номерца, за които естествено му е платено да се бара.
Синчец, мнението ми е, че дори да не си съгласен, то ти си длъжен да дадеш своя глас. Разбира се не всеки е ЗА по всичките въпроси, но затова има ДА и НЕ.

- River Plate
- Контакти:
Red_Neck написа:Задължително гласуване, но с ......... рестрикции за хората без основно образование.
Това няма как да стане в демократична държава в 21-век. Дали си с основно или с три магистратури и докторска степен, няма как единия да е повече човек, единия да е по-малко. Всеки има право на мнение и глас, независимо от коя социална прослойка е, другото ще е увеличаване на социалния дисбаланс и растяща пропаст между богати и образовани и бедни и неуки.
За шофьорска книжка е съвсем друго, а изконното ти право на избор, гарантирано ти от конституцията е съвсем друго.
Иначе за другото си прав, оня дългуч правеше минети на Илия Зъбчето и други мутри на прехода, кара коли за по 200 бона, eбе най-скъпите курви в БГ, ама иначе е с изстрадалия народ

Само идиот би му се вързал на тоя глупак, а проекта му е я диктуван от руското посолство, я от други антибългарски организации. Все пак се оказа, че има поне 700 000 шарани в БГ

[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:
Това няма как да стане в демократична държава в 21-век. Дали си с основно или с три магистратури и докторска степен, няма как единия да е повече човек, единия да е по-малко. Всеки има право на мнение и глас, независимо от коя социална прослойка е, другото ще е увеличаване на социалния дисбаланс и растяща пропаст между богати и образовани и бедни и неуки.
За шофьорска книжка е съвсем друго, а изконното ти право на избор, гарантирано ти от конституцията е съвсем друго.
Кое е друго ?! Образованието нали е безплатно, или аз бъркам ? Кой ги спира да ходят на училище до 8-ми клас най-малко ? То все от някъде трябва да се тръгне! С две ръце съм ЗА такова нещо. АЙде да видим тогава как ще се купуват гласове, най-малко няма да е в такива мащаби. И тук изобщо няма дисбаланс между бедни и неуки и богати и образовани. Може да си образован и беден.