673 481 подписа за референдума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

love_hurtz
Контакти:

Re: 673 481 подписа за референдума

Мнениеот love_hurtz » 09 фев 2016 09:23

Sardukar написа:Освен задължителното гласуване....другите неща няма как да помогнат на институциите и тези, които ги представляват да си вършат по-добре работата.
Ако нямаш пари за кампания, започваш да търсиш от всякъде! Това няма как да работи добре у нас, нали?
Ако контролираш група от 240 души... какъв ще е проблема ти да контролираш 120? Не бройката трябва да се коригира на първо място. Според мен, това е ясно на всички
Проблемът е, че българското общество не вярва в нищо съществено. Аз не мога да се сетя за българска институция, която да се радва на някакво значимо доверие в обществото :roll: Не мога да се сетя за нещо, което се лансира в медиите или дори между самите хора, което да ги обединява :roll: Може би само омразата към този или онзи. Или някаква афектирана реакция за негативни коментари по наш адрес "отвън".
За религии да не говорим. Църквата като институция има огромни проблеми. Българското общество като православно в своето множество...едва познава догмите и каноните на православието и се занимава с някакви бабишки практики или напълно игнорира вярата. Не съм запознат много добре с другите вероизповедания, но мисля, че мюсюлманите са манипулирани и/или използвани за политически цели.
Референдумът е инструмент за по-развити от нас демократични общества. Или поне това показва избирателната активност у нас.
Обезверено общество, нямащо цели или морални ценности, към които да се стреми и поддържа... Толкова лесно за контролиране.

Също доста добро мнение. Славчо си е проект на ДПС-то и е за цел да разцепи вота на ГЕРБ. Така следващото правителство ще е БСП, ДПС и Славчо, после ще ни обеснява как го е направил за доброто на България, ако се наложи и АТАКА(ако влезнат) ще влезне с тях. Все пак АТАКА и ДПС имат обща майка (мама Русия). После хората ще се чувстват предадени ще тъпчем пак 4 години на едно място, ще се изтегли един заем да се увеличат пенсийте и всичко отначало. Този е бЮреков номер 2.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 09 фев 2016 09:24

kanar76 написа:
love_hurtz написа:
diplomat написа:Тоя плешив нещастник да го духа. Да си гледа чалгата там и псевдо-"рока". Най-жалкото е, че младите му се връзват на този изрод, ама какво друго да се очаква от едно чалгарско поколение. :evil: Това е едно шибано продажно копеле, подлога на ДПС и изобщо на всеки, който плаща. :x

Още на първита страница е написано всичко за Славчо умното. Това е ! На референдума ще му гласувам всичко против, най-тъпото му искане е да се намалят депутатите. То трябва да се увеличат, за да почнат да влизат повече свестни хора. Като се намалят ще останат барабар вразкарите и бивши комуняги.

Ти си пълен малоумник! :) :o :)

Ок ходи гледай шоуто на Слави, виждам добре ти е подействало !

Потребителски аватар
Fester
Контакти:

Мнениеот Fester » 09 фев 2016 09:38

dunavfc написа:
ЕМИЛ написа:
CTAHKO написа:
delqnski47 написа:От всичките точки аз съм най ''ЗА'' да се вкара задължителното гласуване!!
''Кво ша ма карати да гласувам.....аз съм свободен чуйек''.Абе маймуно....ти не живееш на остров сам,та ''да не те интересува''....а живееш в общество,в държава.Ти трябва да имаш гражданска и национална отговорност и да имаш позиция,която да си ЗАДЪЛЖЕН да спазваш...веднъж на няколко години..на 20 местра разстояние от тебе.Даже ако вкарат Е-гласуването директно от компа ще гласуваш и няма да си мърдаш мързеливия гъз никъде!!

Да, то в тази държава само задължения имаме, та дай още едно в повече да им сложим на овцете ;) Какво ще промениш с задължителното гласуване, че не се сещам :roll:

Циганските и турски партии ще окапят као круши .ДПС нема дда влезнат в парламента на 100%

Това е такъв страхотен мит....Истинските губещи ще бъдат БСП. ДПС и да загубят влияние, то тяхното участие в Парламента ще бъде абсолютно сигурно. И то е много просто и логично да видиш защо...Общият брой на турците и циганите в България варира от 700 хил. до 1 млн. Ако приемем, че 500-700 хил. души са пълнолетни и могат да гласуват за кого биха гласували те !?

При 3 млн. гласували, прагът за влизане в парламента е 200 хил. гласа. При пълна 100% избирателна активност ще трябват минимум 500 хил. гласа за влизане в парламента. Това означава, че дори всички мангусти и турци да гласуват за ДПС, ще имат не повече от 10-11 депутата. А това ще ги направи невероятно слаби, а не този незаобиколим фактор, който са сега. Ще се маргинализират полека-лека като ония русосифилистици от Батака. Два такива парламентарни избора и ДПС отива на бунището на историята. Затова трябва да има задължително гласуване. Другите въпроси са алабализми

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 09 фев 2016 09:54

Fester написа:
dunavfc написа:
ЕМИЛ написа:
CTAHKO написа:
delqnski47 написа:От всичките точки аз съм най ''ЗА'' да се вкара задължителното гласуване!!
''Кво ша ма карати да гласувам.....аз съм свободен чуйек''.Абе маймуно....ти не живееш на остров сам,та ''да не те интересува''....а живееш в общество,в държава.Ти трябва да имаш гражданска и национална отговорност и да имаш позиция,която да си ЗАДЪЛЖЕН да спазваш...веднъж на няколко години..на 20 местра разстояние от тебе.Даже ако вкарат Е-гласуването директно от компа ще гласуваш и няма да си мърдаш мързеливия гъз никъде!!

Да, то в тази държава само задължения имаме, та дай още едно в повече да им сложим на овцете ;) Какво ще промениш с задължителното гласуване, че не се сещам :roll:

Циганските и турски партии ще окапят као круши .ДПС нема дда влезнат в парламента на 100%

Това е такъв страхотен мит....Истинските губещи ще бъдат БСП. ДПС и да загубят влияние, то тяхното участие в Парламента ще бъде абсолютно сигурно. И то е много просто и логично да видиш защо...Общият брой на турците и циганите в България варира от 700 хил. до 1 млн. Ако приемем, че 500-700 хил. души са пълнолетни и могат да гласуват за кого биха гласували те !?

При 3 млн. гласували, прагът за влизане в парламента е 200 хил. гласа. При пълна 100% избирателна активност ще трябват минимум 500 хил. гласа за влизане в парламента. Това означава, че дори всички мангусти и турци да гласуват за ДПС, ще имат не повече от 10-11 депутата. А това ще ги направи невероятно слаби, а не този незаобиколим фактор, който са сега. Ще се маргинализират полека-лека като ония русосифилистици от Батака. Два такива парламентарни избора и ДПС отива на бунището на историята. Затова трябва да има задължително гласуване. Другите въпроси са алабализми

Задължителното гласуване е нож с 2 остриета, да има възможност за твоя сценарии, но със сигурност дори и да се гласува за тази точка няма да бъде одобрена в парламента. Това си е чист ПР.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 09 фев 2016 09:56

Ако референдума има голяма активност,мисля че над 50% парламента няма да има думата.
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 фев 2016 10:11

Sardukar написа:Ако нямаш пари за кампания, започваш да търсиш от всякъде! Това няма как да работи добре у нас, нали?

В момента как е?
Последна промяна от Nuke на 09 фев 2016 10:32, променено общо 1 път.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 09 фев 2016 10:15

Популизъм......
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

love_hurtz
Контакти:

Мнениеот love_hurtz » 09 фев 2016 10:16

Nuke написа:
love_hurtz написа:Ако нямаш пари за кампания, започваш да търсиш от всякъде! Това няма как да работи добре у нас, нали?

В момента как е?

Това не съм го написал аз, може да промениш цитата.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 09 фев 2016 10:18

Редко тъп народ сме ей! Тотален популист. От 240 до 120 депутати!? WTF? Това с какво ще помогне на България? Намаляване на субсидиите на партиите? Те крадат милиарди през техни фирми и обществени поръчки, тоя плехар ще им намалява субсидиите с няколко стотин хил. - хахаха.
Таргета на тоя референдум са най-тъпите българи, тия дето посрещнаха Царя като Бог, после направиха тъпия пожарникар кмет и премиер - най-ниско интелигентната маса в БГ.

Общо взето фарс. А тоя полуинтелигент Слави ли ще оправя България? Еми щом неук охранител-пожарникар се пробва, защо да не се пробва и чалга певец. Народа си ни заслужава всичко, което ни се случва, ама всичко...
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 фев 2016 10:24

Този референдум няма как да достигне активността от последните ПИ, за да е валиден. Много е просто-тези като мен, които не са съгласни с предлаганите тези, просто няма да идат да гласуват. Ако ида и пусна НЕ, това би легализирало с един глас повече референдума-ама на Макавей. Тази разяснителна кампания ще бъде проведена и на несъгласните пояснено какво да правят.
Та колкото и да се пъне и напъва Слави Чалгата, няма да му минат евтините номерца, за които естествено му е платено да се бара.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”