diplomat написа:KANSAS написа:Почти 100 коментара от които 90 са на някакъв....дипломат ама трябва да е в ОГРОМНИ кавички, като в пък в 80% от НЕГОВИТЕ коментари се гъне и увива като червей за да НЕ ОТГОВОРИ на съвсем елементарен въпрос на пича от Литекс....смях на парцали, скоро не бях виждал толкова дебилно тролене, като така и не мога да проумея каква е връзката с това КОЙ организира РЕФЕРЕНДУМА!?!?!...Ако беше Радан да речем......какво!?!
Като заговорихме за КОЙ, ако ДП го спусне този референдум, ще го одобриш ли?

Питаш и отговор ...НЕ ИСКАШ......ДА ЛИ.......колкото и да се опитвате да разводнявате темата, ПОТРЕТЯМ...........при положение, че ДОКАЗАНА МУТРА......ТОТАЛЕН ДЕБИЛ..... ни е премиер и то за ВТОРИ!?!?ПЪТ.......смятам, че Слави в сравнение с него е събирателен образ на Сократ, Александър Велики и....АЙНЩАЙН в сравнение с ШИБОЦИ, а като чета повечето коментари ми става ясно защо в Лондон ТИКВАТА изглеждаше ТОЧНО като чел САМО Винету, а тук се чувства като риба във вода.........Дано съм бил ясен, защото направих достатъчно в тази насока и не виждам смисъл от повече