1982 написа:Илчо, за теб, "добре осведомен" явно значи човек да вярва на всяка помия срещу САЩ, без значение доколко е достоверна. Щом е срещу САЩ, значи е истина ?!
А относно цитатите ми - цитирал съм това, на което конкретно отговарям, не е нужно да задръствам страницата с тлъсти цитати.
Ми смятам, че Сиймър Хърш е доста по-осведомен от теб, както и генерал Флин, които потвърждават това, което изнесох като факти за ИДИЛ.
Също е факт, че САЩ направи войната в Ирак-без резолюция на ООН, а в нея умряха над един милион цивилни. В Либия се случи нещо подобно, а изтеклите мейли също са факт. Преди войната в Ирак през 2003 там нямаше Ал Кайда, а след нея има. Както и преди Кадафи в Либия нямаше Ал Кайда, сега има.
Все факти, които удобно не коментираш. А иначе против САЩ нищо нямам. Само да не се бъркат във вътрешните работи на държавата ми, чрез подставени организации като Америка за България или посещения на разни сенатори/изявления на посланници, които насочват политиката ни в една или друга посока. Посока, която е против националния интерес на България.
В общи линии това ми е проблема.