Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 08 фев 2016 21:46

il4o_iliew написа:На никого нищо не налагам.

Да, `ич. :lol: :lol: :lol:

il4o_iliew написа:Външната им политика обаче всеки е длъжен да осъжда.

Хем не налагаш на никого нищо, хем задължаваш хората какво да осъждат. :mrgreen: :mrgreen:

il4o_iliew написа: Нашите медии не осведомяват, те лъжат и манипулират.

Ама, когато нашите медии дадат срещу САЩ нещо, явно не лъжат, щото съм виждал да пускаш материали. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 08 фев 2016 22:10

1982 написа:Хем не налагаш на никого нищо, хем задължаваш хората какво да осъждат. :mrgreen: :mrgreen:

Ама, когато нашите медии дадат срещу САЩ нещо, явно не лъжат, щото съм виждал да пускаш материали. ;)

Казах ако са добре осведомени. ;)

Добре е да даваш целия ми пост в цитат, а не само този, който на теб ти е удобен. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 фев 2016 22:30

Спрете да нападате другарят Илчо, ами идете в другата тема да ударите едно рамо на Томи, че яко я е закъсал, кърши пръст и се чуди какви да ги къдри срещу безспорните факти и конкретните числа 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 фев 2016 22:47

Илчо, за теб, "добре осведомен" явно значи човек да вярва на всяка помия срещу САЩ, без значение доколко е достоверна. Щом е срещу САЩ, значи е истина ?! :lol: :lol: :lol:

А относно цитатите ми - цитирал съм това, на което конкретно отговарям, не е нужно да задръствам страницата с тлъсти цитати.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 08 фев 2016 23:09

1982 написа:Илчо, за теб, "добре осведомен" явно значи човек да вярва на всяка помия срещу САЩ, без значение доколко е достоверна. Щом е срещу САЩ, значи е истина ?! :lol: :lol: :lol:

А относно цитатите ми - цитирал съм това, на което конкретно отговарям, не е нужно да задръствам страницата с тлъсти цитати.

Ми смятам, че Сиймър Хърш е доста по-осведомен от теб, както и генерал Флин, които потвърждават това, което изнесох като факти за ИДИЛ.

Също е факт, че САЩ направи войната в Ирак-без резолюция на ООН, а в нея умряха над един милион цивилни. В Либия се случи нещо подобно, а изтеклите мейли също са факт. Преди войната в Ирак през 2003 там нямаше Ал Кайда, а след нея има. Както и преди Кадафи в Либия нямаше Ал Кайда, сега има.

Все факти, които удобно не коментираш. А иначе против САЩ нищо нямам. Само да не се бъркат във вътрешните работи на държавата ми, чрез подставени организации като Америка за България или посещения на разни сенатори/изявления на посланници, които насочват политиката ни в една или друга посока. Посока, която е против националния интерес на България.

В общи линии това ми е проблема.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 08 фев 2016 23:10

И да, информацията ми е достоверна, за разлика от твоята, която се състои в тролене и обиди в 99 процента от времето. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 фев 2016 23:51

Не ми пробутвай глупостите си пак, че да не припомням отново лъжите ти - портретът на Хитлер в кабинета на Алън Дълес, договорът между САЩ и Русия за НАТО и т.н. от безбройните ти измислици.
За всеки зулум на Русия си мълчиш, само САЩ ти е в пръстенцата.

Как да е, карай нататък, все тая.

Станко, разбирам поредния ти жалък напън за провокация, но Томи никога не е срещал проблеми с невежи рубладжии, като теб, така че няма нужда от помощ, за да срита отново болшевишкия ти задник. Изображение Изображение

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 09 фев 2016 00:00

1982 написа:Не ми пробутвай глупостите си пак, че да не припомням отново лъжите ти - портретът на Хитлер в кабинета на Алън Дълес, договорът между САЩ и Русия за НАТО и т.н. от безбройните ти измислици.

Станко, разбирам поредния ти жалък напън за провокация, но Томи никога не е срещал проблеми с невежи рубладжии, като теб, така че няма нужда от помощ, за да срита отново болшевишкия ти задник. Изображение Изображение

Хаха това за портрета на Хитлер в кабинета на Дълес ли е най-важното нещо, за което са хвана? Това ли ми е прегрешението? :lol: И за договорът между САЩ и Русия-факт е, че е имало споразумение, може и да съм сбъркал, но това доказва, че не папагалствам като теб и разни други. Това, което съм написал всеки може да си го провери. не съм компютър, всеки допуска грешки, като пише без да копи пейства.

Отново се доказа, като голям трол. :lol:

Естествено, че ще има САЩ в пръстеницата, понеже- виж предните му мнения.

Станко не е невеж. Напротив доста по-компетентен е и от теб и от Томи по повечето въпроси. ;)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 фев 2016 00:04

il4o_iliew написа:
1982 написа:Не ми пробутвай глупостите си пак, че да не припомням отново лъжите ти - портретът на Хитлер в кабинета на Алън Дълес, договорът между САЩ и Русия за НАТО и т.н. от безбройните ти измислици.

Хаха това за портрета на Хитлер в кабинета на Дълес ли е най-важното нещо, за което са хвана? Това ли ми е прегрешението? :lol: И за договорът между САЩ и Русия-факт е, че е имало споразумение, може и да съм сбъркал, но това доказва, че не папагалствам като теб и разни други. Това, което съм написал всеки може да си го провери. не съм компютър, всеки допуска грешки, като пише без да копи пейства.

Отново се доказа, като голям трол. :lol:

Естествено, че ще има САЩ в пръстеницата, понеже- виж предните му мнения.

Станко не е невеж. Напротив доста по-компетентен е и от теб и от Томи по повечето въпроси. ;)

Станко е компетентен колкото един компот от праскови. :lol: Прави се на голям трейдър и се гордее с жалките си печалби в долари, иначе бил комунист. :lol: :lol: Ебати пародията.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 фев 2016 00:12

Nuke написа:Experts predict which countries will COLLAPSE in the next 20 years: INCLUDING the UK

http://www.express.co.uk/travel/article ... n-pictures

10. Spain
9. North Korea
8. Belgium
7. China
6. Iraq
5. Libya
4. The Islamic State
3. United Kingdom
2. United States
1. Maldives
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1vP3Ju7J4gk[/youtube]

САЩ е последната държава на планетата за която бих повярвал, че може да се разцепи по някакъв начин. Американците могат да го играят като ултра демократични и спазващите гражданските права на хората, но що се касае до териториалната цялост на страната, там няма тън-мън.
В Китай също е доста трудно да се получи нещо подобно. Великобритания със сигурност ще се разцепи, ако напусне ЕС, шотландците категорично заявяват желание да останат в ЕС. Предполагам, че при Уелс и Северна Ирландия положението е подобно.

Върни се в “Свободна зона”