Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 07 фев 2016 18:27

ralka_levskarka написа:
PFC Litex написа:
ralka_levskarka написа:Съдийчето много добре знаеше, че е отменил редовен гол на Гаджев. Нали го чух на "Академик", като говори по телефона. П*дал.

Е то 5 минути след положението всички знаеха, важно е по време на самото отсъждане действията му дали са били умишлени или не.
То и Таско в същия мач призна, че не е отсъдил дузпа срещу Асприля.

Определено тук всеки води дискусия така, както му е изгодно на него и нежелая да съм част от подобна.
За мен тези решения са плод на чисто човешкия фактор, но не и умишлени такива.

Проблема е, че от разговора се разбра, че той не е видял 2 дни след мача, а на самият мач го разбрал, ей това е скапаният проблем!

Ако говориш за главния съдия на въпросния мач, то той беше подведен от помощника си, който вдигна флага, без да има засада, като при това действията са развиваха от неговата страна на терена, а не 7-8 метра по-навътре. Веднъж непризнат, голът няма как да бъде зачетен след това. При редовен гол (без да има грешка) страничният е длъжен да тръгне с флагчето в дясна ръка към центъра на терена. При признат нередовен гол, е длъжен (ако има съвест) да остане на място, с високо вдигната дясна ръка, с развят флаг в нея. Те сега имат и радиовръзка вече, ама явно понякога им се поврежда 8-) . Главният може и да не зачете понякога сигнал на помощника, ако има добър поглед върху ситуацията, но това е рядка възможност по време на мач, долу на терена.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 фев 2016 19:40

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NucHe0BZQvQ[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 фев 2016 20:09

Аз не знам в Левски да има футболист #съблечисебе... :?
Как тогава да взема участие?
Самият въпрос показва,че сме мноооого далеч от професионализма!!!
Не е важно кой какво показва на терена,а дали е от "нашите" или от "вашите".
Само да подчертая,че когато Искренов и Стоилов преминаха на Армията НЕ БЯХА "съблечени". Явно някои тук,на Герена,са по-"раними" душици.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 фев 2016 20:21

blue avalanche написа:Аз не знам в Левски да има футболист #съблечисебе... :?
Само да подчертая,че когато Искренов и Стоилов преминаха на Армията НЕ БЯХА "съблечени". Явно някои тук,на Герена,са по-"раними" душици.

Това не е някаква официална анкета. Не я приемай толкова на сериозно :) Нямате ли поне малко чувство за хумор :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 фев 2016 20:54

Кашчей написа:
Ако говориш за главния съдия на въпросния мач, то той беше подведен от помощника си, който вдигна флага, без да има засада, като при това действията са развиваха от неговата страна на терена, а не 7-8 метра по-навътре. Веднъж непризнат, голът няма как да бъде зачетен след това. При редовен гол (без да има грешка) страничният е длъжен да тръгне с флагчето в дясна ръка към центъра на терена. При признат нередовен гол, е длъжен (ако има съвест) да остане на място, с високо вдигната дясна ръка, с развят флаг в нея. Те сега имат и радиовръзка вече, ама явно понякога им се поврежда 8-) . Главният може и да не зачете понякога сигнал на помощника, ако има добър поглед върху ситуацията, но това е рядка възможност по време на мач, долу на терена.

За страничния говоря. Точно след мача не спрях да го виждам на Академик, а преди това грам не го засичах :mrgreen: Води футзала там.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 фев 2016 21:35

Това , че Гибона и Мъри не са били събличани на Армията си е червена работа .В Левски няма място за чорбари които са афиширали такива пристрастия .Венци Христов няма място в Левски .Може да си го заслужи с много голове за което се надявам .Ще е най-вече в негова полза .
Ще ми кажеш за Букарев и Ст.Ангелов .Букарев е възпитан човек , докато Ангелов и той е една маймуна ....сещам се как ни остави и избяга в Енерги Котбус .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 фев 2016 21:41

ЕМИЛ написа:

Това , че Гибона и Мъри не са били събличани на Армията си е червена работа .В Левски няма място за чорбари които са афиширали такива пристрастия .Венци Христов няма място в Левски .Може да си го заслужи с много голове за което се надявам .Ще е най-вече в негова полза .
Ще ми кажеш за Букарев и Ст.Ангелов .Букарев е възпитан човек , докато Ангелов и той е една маймуна ....сещам се как ни остави и избяга в Енерги Котбус .

С такова мислене дълго ще сте за кашмер на всички, а и като отбор ще рупате магарешки бодили, с мисълта, че е овес 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 фев 2016 21:53

И Тонев се нагъзи http://gong.bg/bg-football/a-grupa/tone ... oko-363777 във футбола у нас достойни хора не останаха.
Ако имало правила... при положение, че чукундурите в БФС сами си пишат правилата, сами си ги гласуват дали няма да си напишат удобния член и алинея...
Повръща ми се от тая пародия
Изображение

Потребителски аватар
emigo73
Контакти:

Мнениеот emigo73 » 07 фев 2016 22:04

PFC Litex написа:И Тонев се нагъзи http://gong.bg/bg-football/a-grupa/tone ... oko-363777 във футбола у нас достойни хора не останаха.
Ако имало правила... при положение, че чукундурите в БФС сами си пишат правилата, сами си ги гласуват дали няма да си напишат удобния член и алинея...
Повръща ми се от тая пародия

Извинявай,но не те разбирам. Обоснови се.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 фев 2016 22:15

Е какво има за разбиране, то се кой ли не се изреди да каже, че мястото на тези отбори било в "А" група и ако това, и ако онова, то нека се върнат. В един момент ще го сторят, като си напишат поредния малоумен футболен член и всичко ще го приемат.
Толкова ли не могат да кажат, като ги питат журналистите, че като изтърпят наказанията си, извървят пътя по съществуващите наредби и спечелят промоция за по-горно ниво на футбола спазвайки през това време всички футболни разпоредби нека се върнат в елита.

Щели били да липсват, не, никой на никого не липсва, просто всички ще генерират ниски приходи и всички ще загубят и сега въртят и сучат за да избегнат този момент.
За новия сезон от Нова ще свалят цената на правата с около 30%, а това са едно 1,5 милиона лева по-малко.
Левски има трибуна да избива, с две домакинства на Лудогорец няма да стане.
Изображение

Върни се в “Левски”