ВЛ | 25-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед | 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
Re: ВЛ | 25-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед
Пак искам да си изкажа негативния коментар относно това нещо Депай.Това не е футболист ,а човек който обича да пишат за него вестниците.И другите фенове на МЮ ще ми разправят ,че тоя бил "адски" добър.Аз от футбол не разбирам,но не ми и трябва ,за да напиша ,че тоя не става за МЮ.
Топ 4 почти никакъв шанс нямаме вече до края на сезона наи важния турнир става Лига Европа това е единствения ни шанс за ШЛ следващия сезон обаче с тоя холандски некадърник не виждам как ще спечелим нещо.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Топ 4 е невъзможен вече !!!
Браво на ръководството !!!
Отличен и за Главун !!!
ВеУикани !!!
Браво на ръководството !!!
Отличен и за Главун !!!
ВеУикани !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Мемфис Депай и Шнайдерлин са абсолютни бездарници! То бива да си неадекватен, ама тяхното е абсолютно престъпление. Този прехвален французин топката не може да задържи или пък да подаде, а иначе такова хвалене беше преди да го вземем. Абсолютен дървар до този момент, дори Фелайни играе по-добре от него в момента, което си е позор за всеки футболист. А Депайчо много бързо си повярва. Аз не мога да ги разбера тия разглезени псевдо-звезди - получаваш една шапка с пари всяка седмица, а на терена се влачиш като мърда. Очаквам като влязат за 15-20 минути и да изорат целия терен, да не оставят футболистите на Челси да дишат. А голямата звезда Мемфисчо си подтичква напред все едно е Кристиано Роналдо вече.
А КБД никаква вина няма за гола, защото преди това половината отбор сбърка фатално, като почнем от Депай и стигнем до Блинд, който се беше помислил пак за полузащитник и беше оставил Смолинг сам в защита. Играчите просто нямат психиката, дисциплината и желанието за победа на един топ отбор и потенциален шампион. За мен това е нещото, което най-много липсва на отбора след пенсионирането на Сър Алекс. Просто повечето играчи са пълни женчовци и никой няма желанието да поеме отговорност в най-важните моменти.
Забравете топ 4 трябва да хвърлим всички сили в Лига Европа това ни е единствения шанс обаче с дебила Ван боклук нищо чудно да отпаднем още от тея анонимници митдиланд или както се казват там.Срам и позор да изхарчиш над 250 милиона и да не можеш да влезеш в четворката пълен резил. 
- MapTo_D
- Контакти:
Кой ще изместим от топ 4, че да влезем там? Лисиците са на 12 точки, колкото и зле да станат евентуално пак не можем да ги настигнем. Тотнъм са набрали яко скорост, те са в борбата за титла според мен, където е и Арсенал. Освен Сити, те са колебливи, ама пък и ние цъфтим. Изобщо не ми е ясно как ще стане, и по-скоро мога да заложа пари, че няма да сме там в края на сезона.
А за мача...в последните минути ни начкаха, мачкаха, глуха и смешна защита и това, което се случи беше абсолютно резонно....
А за мача...в последните минути ни начкаха, мачкаха, глуха и смешна защита и това, което се случи беше абсолютно резонно....
Muller_89 написа:Забравете топ 4 трябва да хвърлим всички сили в Лига Европа това ни е единствения шанс обаче с дебила Ван боклук нищо чудно да отпаднем още от тея анонимници митдиланд или както се казват там.Срам и позор да изхарчиш над 250 милиона и да не можеш да влезеш в четворката пълен резил.
Първо не са 250 милиона и второ - най-добрите футболисти вече ще струват около 100 милиона евро, така че парите ще се окажат доста малко даже. Погба е 100 милиона, Гризман е 80 милиона, Неймар е 190 милиона, Марсиал е над 60 милиона... Не знам какво очаквате. Вижте китайците как започват да харчат, вижте САЩ, вижте арабските страни, вижте ПСЖ, Сити, Барселона, Мадрид, Байерн - всички харчат милиони. Абрамович ще трябва един чувал с пари да изсипе сега в Челси, за да ги направи пак конкурентноспособни. Това е положението, всичко се върти около кинтите вече, за жалост.
MapTo_D написа:Кой ще изместим от топ 4, че да влезем там? Лисиците са на 12 точки, колкото и зле да станат евентуално пак не можем да ги настигнем. Тотнъм са набрали яко скорост, те са в борбата за титла според мен, където е и Арсенал. Освен Сити, те са колебливи, ама пък и ние цъфтим. Изобщо не ми е ясно как ще стане, и по-скоро мога да заложа пари, че няма да сме там в края на сезона.
Ако дойде Моуриньо, в големите мачове само глуха защита и автобуси ще гледаме.
Пари трябва да се инвестират в цялата структура на отбора, за да се съживи, но като ги гледам еврейските ни собственици май много им се свидят паричките. Жалко, че старият почина, защото сега цялата му челяд се чуди как да набара парите от отбора.
Re: ВЛ | 25-ти кръг | Челси - Манчестър Юнайтед | 1:1
Много жалко, че изтървахме победата. Челси излезнаха за Х и си взеха Х, макар, че до гола на Лингард изобщо не заслужаваха Х. Разбира се, след това ние свалихме темпотото, оставихме ги да играят и Де Хеа ни спасяваше докато накрая Дармиан не ни закопа.
Да, Дармиан за мен е най-големият виновник, ако изобщо трябва да се търси индивидуална вина в някой от футболистите. Той и Смолинг си бяха разменили местата и Дармиан тръгна да се изнася към зоната си, още преди да е свършила атаката на Челси. Така Блинд беше останал сам с Тери и Коста до него, но по-важното е, че точно там от където се изтегли Дармиан, там мина паса на Фабрегас. Ако Дармиан си беше стоял на място щеше да пресече топката и гол нямаше да има.
Джаксън също трябваше да се изнесе по-напред, но неговата вина е пъти по-малка от тази на Дармиан. Всеки защитник в академията знае, че при размяна на местата по зони, същите се възстановяват, когато отбора напада или просто не трябва да се защитава в момента.
И най-виновен разбира се е ЛВГ. Още след гола на Лингард, трябваше да извади Мата и да вкара Ерера. Като е решил да пази резултат какво държи бавният Мата, който няма да пипне топката при такива указания. Ерера поне щеше да пресира яко в центъра. А, супер закъснялата смяна на Мемфис просто беше абсолютна глупост.
Все пак се видя, че можем да играем атакуващ футбол, макар да ни куцат много неща все още. до 12-та минута на мача имахме 5 корнера, но нито един от тях не създаде дори малка суматоха в наказателното на Челси. Цялото първо полувреме ги натискахме, но освен страхотният удар на Марсиал отразен от Куртоа, друго по-опасно нямаше.
За мен потенциал има в отбора, но ЛВГ стигна своя лимит и няма какво да даде повече. Просто трябва да си ходи.
Да, Дармиан за мен е най-големият виновник, ако изобщо трябва да се търси индивидуална вина в някой от футболистите. Той и Смолинг си бяха разменили местата и Дармиан тръгна да се изнася към зоната си, още преди да е свършила атаката на Челси. Така Блинд беше останал сам с Тери и Коста до него, но по-важното е, че точно там от където се изтегли Дармиан, там мина паса на Фабрегас. Ако Дармиан си беше стоял на място щеше да пресече топката и гол нямаше да има.
Джаксън също трябваше да се изнесе по-напред, но неговата вина е пъти по-малка от тази на Дармиан. Всеки защитник в академията знае, че при размяна на местата по зони, същите се възстановяват, когато отбора напада или просто не трябва да се защитава в момента.
И най-виновен разбира се е ЛВГ. Още след гола на Лингард, трябваше да извади Мата и да вкара Ерера. Като е решил да пази резултат какво държи бавният Мата, който няма да пипне топката при такива указания. Ерера поне щеше да пресира яко в центъра. А, супер закъснялата смяна на Мемфис просто беше абсолютна глупост.
Все пак се видя, че можем да играем атакуващ футбол, макар да ни куцат много неща все още. до 12-та минута на мача имахме 5 корнера, но нито един от тях не създаде дори малка суматоха в наказателното на Челси. Цялото първо полувреме ги натискахме, но освен страхотният удар на Марсиал отразен от Куртоа, друго по-опасно нямаше.
За мен потенциал има в отбора, но ЛВГ стигна своя лимит и няма какво да даде повече. Просто трябва да си ходи.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]