Милан и Интер играят за букмейкърите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Милан и Интер играят за букмейкърите
Точка на спора, само разбиращите от футбол ще ме разберат. Разни Елмота и псевдо облъчени ченгета ще си мислят, че всичко е честно както и че мутрата от Банкя не стои зад Левски-Спартак, да точно това е истинското име на този милиционерски клуб.
Re: Милан и Интер играят за букмейкърите
Аз лично на Интер най-много съм им сърбал попарата 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
bayern_munchen написа:Точка на спора, само разбиращите от футбол ще ме разберат. Разни Елмота и псевдо облъчени ченгета ще си мислят, че всичко е честно както и че мутрата от Банкя не стои зад Левски-Спартак, да точно това е истинското име на този милиционерски клуб.
Лаик,от такива мачове футболните капацитети що милиони направиха а ти както обикновенно си изгорял

Вторият гол на Съндърланд срещу Ливърпул обощава нещата.
Лягай си смешник .
Аз да питам преди да е почнал, как трябва да свърши мачът Челси - Манчестър Юнайтед, за да не е нагласен 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Аз да питам преди да е почнал, как трябва да свърши мачът Челси - Манчестър Юнайтед, за да не е нагласен

Рядък екземпляр трябва да си да заложиш на мач, който знаеш, че е уреден. И то да заложиш за този, който ще пусне мача.
И за капак да си го признаеш публично във форума
Голям смях пада тук.

И за капак да си го признаеш публично във форума

Голям смях пада тук.
-
CTAHKO написа:Аз да питам преди да е почнал, как трябва да свърши мачът Челси - Манчестър Юнайтед, за да не е нагласен
Както и да свърши, пак ще е нагласен. Зависи кой колко е заложил за отделните знаци и точни резултати. Те преглеждат залозите и на полувремето дават инфото и инструкциите в съблекалнята, как да подходят играчите, за да излезне всичко по план

-
Не Интер , а Верона са корумпираните! Как така цял сезон са последни, ама изкараха равни с Рома , Интер , Милан и др.
Върни се в “Кошче за отпадъци”