Манчестър Юнайтед-Лийдс Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед-Лийдс Юнайтед

Мнениеот birabecks » 03 яну 2010 21:17

Yanev написа:Колко свърши мача,бре ? :roll:

Колкото трябва. 1:0 за Лийдс.. ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

bgman
Контакти:

Мнениеот bgman » 04 яну 2010 09:52

23 години стигат. Време е за пенсия. Не може в 100 мача да пуснеш 100 различни варианта на отбора и да искаш играчите да играят на топ ниво. Това е първият проблем на МЮ. Докога ще се налагат и ще продължават да играят некакви измислени "футболистчета" от страни "супер сили" във футбола- Уелс, Ирландия, Корея,Белгия. Да САФ е направил много ,много, но за да останеш голям, трябва да знаеш и кога да си тръгнеш, същото се отнася и за Гигс, Невил и Скоулс. Другият проблем на МЮ са халфовете, а не НАПАДАТЕЛИТЕ,защото в отбора има само добри дефанзивни футболисти, няма градивни, като например( Иниеста, Шави, Деко, Фабрегас и др).В днешният футбол трябва много импровизация, за да вкараш гол, а такива в МЮ няма.Всички знаят кои са Рууни, Оуен и Бербатов, за да вкарат ТЕ им трябват халфове - бразилци, португалци или испанци, защо не и хървати.
И СТИГА С ТЕЯ РОТАЦИИ.

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 04 яну 2010 11:26

bgman написа:23 години стигат. Време е за пенсия. Не може в 100 мача да пуснеш 100 различни варианта на отбора и да искаш играчите да играят на топ ниво. Това е първият проблем на МЮ. Докога ще се налагат и ще продължават да играят некакви измислени "футболистчета" от страни "супер сили" във футбола- Уелс, Ирландия, Корея,Белгия. Да САФ е направил много ,много, но за да останеш голям, трябва да знаеш и кога да си тръгнеш, същото се отнася и за Гигс, Невил и Скоулс. Другият проблем на МЮ са халфовете, а не НАПАДАТЕЛИТЕ,защото в отбора има само добри дефанзивни футболисти, няма градивни, като например( Иниеста, Шави, Деко, Фабрегас и др).В днешният футбол трябва много импровизация, за да вкараш гол, а такива в МЮ няма.Всички знаят кои са Рууни, Оуен и Бербатов, за да вкарат ТЕ им трябват халфове - бразилци, португалци или испанци, защо не и хървати.
И СТИГА С ТЕЯ РОТАЦИИ.

Браво приятелю, най-накрая един да разбира от футбол! Съгласен съм с теб на 100%! Фърги или трябва да си ходи вече, или да се огледа за по-кадърни халфове!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 04 яну 2010 15:13

Ей я споко бе пишлимета много е лесно да си фен на МЮ когато печелят, то с такива като вас Фърги да беше сменен още в началото когато дойде, аз съм преболедувал доста с любимия МЮ преди 99-та, а и след това и знам че където е текло пак ще тече. Вярно, че САФ сбърка със селекцията този сезон както и с това, че изпусна Тевес за сметка на Бербатов, но той направи такава грешка и след продажбата на Бекъм, но в последствие се оттърва от ненужните и с добри трансфери направи това за което каза, че остава през 2003г. направи нов отбор и спечели ШЛ. Този трансферен прозорец няма да има нови почти съм сигурен, така ще щом сте фенове стягайте се за още ядове, но да знаете от тези младите, които сега плюете ще излязът поне 2,3 големи звезди спомнете си ако не сте толкова малки и можете какво говореха през 2003 до към 2005 за Роналдо, и с някои добри нови попълнения от лятото отбора ще заиграе но нови големи сезони в смисъл не домашни трофеи а ШЛ може да очаквате към 2012, ако не вярвате на маите :) , така че стискайте зъби или ако сте фенове еднодневки или на Бербатов се отказвайте задава се период на изграждане на нов силен отбор който ще ни радва пак поне три години след това. ;)

Потребителски аватар
biser31

Мнениеот biser31 » 04 яну 2010 17:40

Браво на Лийдс юнайтед трябва да са щастливи че паднаха със 1 лийдс тотално надигра така наречения шампион на англия :lol: 8-) Няма съдиски аванти няма голове за юнайтед :lol: :) :lol:

Потребителски аватар
biser31

Мнениеот biser31 » 04 яну 2010 17:45

niki87 написа:Браво на Лиидс :P Много съм доволен,че отбор от 3-та дивизия елиминира медииния балон-манчестер(ю) :P

И АЗ :lol:

Потребителски аватар
biser31

Изненада ли ви отпадането на юнайтед за купата

Мнениеот biser31 » 04 яну 2010 23:24

Лично мен да ! знам че съперничеството между лийдс и юнайтед е голямо но тея лийдс тотолно надиграха шампиона на англия :) И съра пак се изцепи че рефера му е крив 5 минути продължение били малко :mrgreen: сигурно трябваше да играят до гол на юнайтед :mrgreen:
Последна промяна от biser31 на 04 яну 2010 23:31, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Изненада ли ви отпадането на юнайтед за купата

Мнениеот child in time » 04 яну 2010 23:27

Не липсва хомогенност това е факт и се вижда от далеч! Още веднъж се доказа че и най големите отбори имат лоши дни!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Манчестър Ю”