siniq_fen написа:Мда, днес е време за празнуване... нищо че в 09.00 имам изпит![]()
![]()
![]()
Дреме ти, хората са казали, че изпитите трябва да се поливат.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
siniq_fen написа:Мда, днес е време за празнуване... нищо че в 09.00 имам изпит![]()
![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Red_Girl написа:Ко стаа с тебе, ставай да те изпитвам!
Ходих да пийна, ама не ми се получиКажи, по кой предмет ще ме тормозиш?
Преподавам само по един. Колко КПП-та имаме по границите!!
Евах мама му......Всичките ли ве? Към 15?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
rhaegar написа:siniq_fen написа:Мда, днес е време за празнуване... нищо че в 09.00 имам изпит![]()
![]()
![]()
Дреме ти, хората са казали, че изпитите трябва да се поливат.Жив и здрав да си
Red_Girl написа:Над 25 са.Подсказвам:Д
1982 написа:Red_Girl написа:Пияници :Д![]()
![]()
![]()
Пропих се, откак отби любовта ми ..... пуна ми йе чаша, ал` любави више нема .....
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
rhaegar написа:Red_Girl написа:Над 25 са.Подсказвам:Д
Много бе......казвам 29, ама за спорта, мързи ме да проверявам.
Red_Girl написа:1982 написа:Red_Girl написа:Пияници :Д![]()
![]()
![]()
Пропих се, откак отби любовта ми ..... пуна ми йе чаша, ал` любави више нема .....
Ти винаги си пиел!! Не се оправдавай с мен!![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта