Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Москва 1990 г.

Мнениеот Готвача » 06 фев 2016 18:09

anihilator написа:
Messi_fan написа:Хахахаха е тука просто тролчето ДАНС тотално се оака. Уж пусна темичка така умишлено, да всява тролене и провокацийка. А то какво излезе. Тая тема му излезе през носа. Сам си вкара автогола. :lol: :lol: С факти и доказателства уважаемите колеги от форума му показаха, че опашките в САЩ са по-големи и по-смехотворни от тези в Москва. Изпий си чашката със студена водица, тролчо. До дъно, до дъно. ххехехе пак се оака. :lol: :lol: :lol:

Тези опашки са заради истински и големи намаления , черен петък и така нататък крайно жалко е да сравняваш нещата :lol:

Истината приятелю е че въобще не е необходимо да ходиш и да се ръгаш по опашки,независимо за какво.През първата ми година в Англия ЧОК ТАРИКАТИ ме убеждаваха колко яко било да си напазаруваш на черен петък.Вързах им се,сложих си 1000 паунда в джоба и тръгнах на лов.След лудо обикаляне по магазините и ръгане в разноцветната маса,стигнах до извода,че или далаверата я няма,или съм я пропуснал.Започнах да си проучвам нещата и на следващата година,удобно седнал пред компа си напазарих страхотни неща за без пари.А ръгането вън продължава...Наистина е необходимо малко повече четене,инфо дал Бог и всичко си е на мястото.Успех на "опашкарите",дано получат това за което чакат от 4 часа сутринта!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 фев 2016 18:33

CTAHKO написа:Ето опашки и в Лондон 8-) Все чистокръвни англичани 8-)

Изображение

Станко, това са фенове на Челси... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 06 фев 2016 18:48

ЕМИЛ написа:Американските опашки са наистина за има защо , докато руските не мога и не желая да ги коментирам .

Темата беше за западопоклонничеството на руснаците, в коя нормална държава ще има километрични опашки пред който и да е ресторант половин година след откриването му!?

Аз по-големи поклонници на Запада от руснаците не познавам(въпреки че китайците в момента доста са напреднали по въпроса),

руснаците купуваха носени дънки по 200 рубли(една заплата тогава), само и само да имат нещо западно,

на мен, носените една година маратонки "Romica" ми свалиха от краката , за 100 рубли!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 фев 2016 18:59

ivan56 написа:Забрави гейм сет и мач. 8-)
[offtopic]Та е.а и измисленият трол[/offtopic]

Няма нужда да го казва. Тя Данка, както и сестричката ѝ Хаджитса, със всяка тема си забиват и гейм, и сет, и мач. Амбасадата яко пари спести, новият кандидат за слава и той се оака. Не им върви с кадрите на пиндосовци и това си е..
Станко, я намери видео как се бият споменатите пиндосовци да влязат в магазините с намаленията-ще е интересно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 фев 2016 19:05

DANS написа:
на мен, носените една година маратонки "Romica" ми свалиха от краката , за 100 рубли!

Ограбили ли са те руснаците и къде се е случил този неприятен момент ?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 фев 2016 19:08

ЕМИЛ написа:
DANS написа:

Ограбили ли са те руснаците и къде се е случил този неприятен момент ?

Още вчера в една негова тема стана ясно, че не са го ограбили, ами са го опънали отзад. Прояви съчувствие към наебания...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 06 фев 2016 19:14

galin56 написа:Тоя човек (DANS) последно време тотално превъртя. Ако не пусне някоя идиотска тема, главно свързана с Русия или комунизма някак си все едно деня му е празен.

Не е превъртял. Просто троленето му вече не се получава и по-скоро става за присмех на всички останали. Репертоарчето му вече яко се е изчерпало и се чуди убитака каква провокацийка да създаде. Но и това не му се получава. Не виждаш ли как всички му разбиха жалката провокацийка на пух и прах като показаха колко по-зле е положението в САЩ или в Лондон. Но пък не може да му се отрече, че не се отказва тъпака. Луд умора няма. :lol: :lol:

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 06 фев 2016 19:19

По времето на комунизма-социализма и българи и датчани /примерно/ имаха един и същ проблем. Чудят се какво да купят, само че еднити се чудят защото няма от какво да избират, а другите защото имат прекалено голям избор. Факт!

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 06 фев 2016 19:19

Messi_fan написа:
galin56 написа:Тоя човек (DANS) последно време тотално превъртя. Ако не пусне някоя идиотска тема, главно свързана с Русия или комунизма някак си все едно деня му е празен.

Не е превъртял. Просто троленето му вече не се получава и по-скоро става за присмех на всички останали. Репертоарчето му вече яко се е изчерпало и се чуди убитака каква провокацийка да създаде. Но и това не му се получава. Не виждаш ли как всички му разбиха жалката провокацийка на пух и прах като показаха колко по-зле е положението в САЩ или в Лондон. Но пък не може да му се отрече, че не се отказва тъпака. Луд умора няма. :lol: :lol:

Ба, луд! По- скоро тъп. :lol: Те тва са тука- Данчето, капитанчето, вятърчето...
... и после внезапно си направих секуро.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 06 фев 2016 19:29

Messi_fan написа:Не виждаш ли как всички му разбиха жалката провокацийка на пух и прах като показаха колко по-зле е положението в САЩ или в Лондон.

Абе русофилизирани, промити мозъци... Опашките не са главната цел на темата! Той иска да покаже, как западомразците, западоотричащите блядове се трупат на тълпи , за да поемат орално мазните американски бургери на МакДоналдс 8-)Дайте снимки, където се виждат американци или англичани да се стичат да купуват руски боклуци! Няма такова нещо! Запада си има принципи и не ги потъпква, както в случая , гладните дебели братушки. На запад, руски стоки не се допускат на границата, като изключим АК-47.

Върни се в “Свободна зона”