"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Венци Стефанов с нова порция бисери и захапа ФК Левски!

Мнениеот Teo » 04 фев 2016 21:36

Президентът на Славия Венци Стефанов избухна в негов стил след поражението с 1:2 на "белите от полския от Заглебие (Любин) в Белек. Той коментира колоритно изваждането на Литекс, като нападна за пореден път Левски, а също така и евентуалното предложение за бъдеща Висша лига на България.

"За мен е важно с игра да стигнем до първо, второ, трето или което и да е място. Моето мнение е, че твърде несправедливо се получиха всичките тези неща и Литекс не трябваше по този начин да отпада от групата.

Защо БФС спря апелацията на Левски? Защото спря и на Литекс. Само на Левски ли да пуска? Първо Борислав Михайлов не допусна да се гласува в Изпълкома дали Литекс да остане или не. Явно са взели решение такива, юристи корифеи, които казват как трябва да се случват нещата. Явно юридически правилно е така. Аз знам, че ви боли, но как станаха седем отнетите точки на Левски? Резултатът бе 1:0 за Литекс. Как си ги преписахте тези три точки, д..а мамаму д..ба. (б.а както е известно беше присъдена служебна победа на Левски след напускането на Литекс) Служебен резултат? Купихте ли апартамент на счетоводителя на Боби?

Гриша Ганчев нито ми е симпатичен, нито защитавам лицето Ганчев, но ако вие мислите за футбола като спортни журналисти и ми кажете, че е нормално 23-24 национални състезатели сега да няма къде да се състезават. При това само и само да се угоди на някой и да се изгони Литекс...

На кой се угажда. Господин Трифон Попов обяви, че има политически натиск, ако е така откъде идва той?

"От Чукурово може би".

Не искам да разговарям с вас левскарите. Вие четете правилника, като дяволът евангелието. Искате само интересите на Левски да бъдат защитени.

Какво ще стане с тези 24-25 играчи от националната гарнитура. Това питам. Какво значение има кой носи вина, дали е Папата или...някой друг. Интересува ли ви? Можеше да се направи компромис. 100% можеше да се направи компромис, но не мога да ви кажа защо не се направи. Аз исках Литекс да остане и съм го казал на Боби Михайлов право в очите.

Ще играят за Купата на България? Ще играят, ама за купата на Черешево. Каква Купа на България ще играят, като те нямат отбор, като е изваден от групата. За тиквени медали ще играят", продължи Стефанов.

"Моето предложение е оттук-нататък да има много големи санкция отнемане на 9-10 точки или много солидна финансова глоба, за да не се вадят отборите. Когато бях президент за сефте през 1996 година един друг президент си извади отбора (б.а. Томас Лафчис). Левски, като извади отбора нямаше такива санкции".

Истината е, че тогава наредбата е била друга и правилниците ги пишат в БФС и футбола го ръководят хората от Изпълкома, където член е и г-н Стефанов, а не спортните журналисти. На въпрос дали не е ядосан от поражението с 1:2 от поляците човек номер едно при "белите" продължи да напада Левски. "Славия може и да загуби десет мача, но е важно да победи Левски".

БФС е написал много наредби, но левскарите не са спазвали почти нито една наредба. Аз не мога да отговoря защо се отлагаше решението за Литекс, като смятам, че този път не се погледна за доброто на футбола. Нямам представа дали е имало натиск върху хора от Изпълкома, тъй като не съм бил там и не мога да кажа нищо подобно.

Това решение не е в интерес на българския футбол. ЦСКА, Локомотив (София), включая и Левски, който имаше пет-шест милиона лева задължения и в един момент започна да погасява нещо. Аз 22 години и всички в Славия си плащаме данъците като поп, а в един момент имахме 21 хиляди лева задължения и господата от Левски веднага излязоха: "А и Славия има задължения". Къде са 21 хиляди, къде са шест милиона? Разликата е в няколко нули, но за Левски може да дължат 5-6 милиона. ЦСКА - 30 миилона.

На въпрос защо това се позволява от БФС и Изпълкомът Стефанов отговори:

"Изпълкомът не е финансова институция. Левскарите имат силно лоби. Кое е лобито ли? Кое не е", продължи Стефанов.

На въпрос, че Левски е най-големият губещ от изваждането на Литекс човек номер едно при "белите" продължи да има друга теория. "Левски спечели най-много, тъй като с девет души губеше с 0:1. Литекс с 10 души, щеше да пребие Левски като кучета".

Босът продължи. "Ситуацията е патова. Явно няма да играе Литекс в "А" група. Нека на хората, които са взели това решение, да им тежи на съвестта. Тези 24-25 момчета, които няма да вземат участие нито в национален отбор, нито в младежки, нито в юношески... така вместо в четвърта ще отидем в пета урна и изобщо да ни изтрият...

Да напускам Изпълкома? Да не съм Стойчо Стоилов да вадя отбора или да напускам самоволно. Ще се борим и ще видим какво ще стане.

Висша лига в България? Не ме занимавайте с.... Боби Михайлов явно не е обмислил това, което говори. Ние взехме лиценза на ЦСКА, Локо (Сф), а сега махаме Литекс и лятото ще правим Висша лига, за да ги върнем обратно там. Все съм виждал налудничави мнения, но толкова налудничаво за първи път виждам. Не, нямаме лига с 8-9 девет отбора, да е Англия ,че ще правим Висша лига.

Дали съм го казал на Боби Михайлов? Да не ме е питал? Ето, казвам го пред вас.
Трябва чавка да ти е изпила мозъка, за да говорим за Висша лига в България".

Стефанов е един от най-големите критици на Петев, но днес изгледа контролата на тима си с него

"Договорих 7-8 футболисти от Славия да са в националния вече. Казах му, че 100 тояги на голо ще му ударим, ако не вземе играчи на Славия", шеговито коменитра Стефанов. "Нищо, гледахме с човека и говорехме за футбола и за ситуацията в България, тъй като и той е сериозно притеснен от това, че все повече се стеснява кръгът от футболисти, с които той може да разполага. Трябва пак да викаме Куку-Пипе и Бодуров-Модуров и Чукуров.

Винаги съм му казвал или ще гледа справедливо на всичко, а не да слугува на тоя или ония. На кой слугува Ивайло Петев? На Настрадин Ходжа", завърши в типично свои стил Стефанов.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... eri-363349
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=84192

Не искам да разговарям с вас левскарите. Вие четете правилника, като дяволът евангелието. Искате само интересите на Левски да бъдат защитени.

Много силно интервю на бате Венци. Иначе е прав, че колкото и да спориш с левскарите те си четат евангелието както на тях им изнася :idea:
@ Защо от футболния клуб от герена не изкажат претенция с която да искат да бъде върнат ЦСКА София в професионалния футбол или за тях е по-важно нас да ни няма? Цяла футболна България излезе с позиция и каза, че мястото на ЦСКА София не е в селските групи, а от ФК Левски си траят? Защо имат интерес ние да не сме на бойното поле?
@ Защо цялата футболна общественост говори, че ФК Левски се управлява задкулисно и че големи партийни клечки са в играта, а от УС на ФК Левски отричат? Дори президента и вицепрезидента на футболния съюз не знаят КОЙ?! е собственик на ФК Левски, странно нали :?:
@ Как клуба които беше пред изхвърляне от професионалния футбол беше спасен в последната секунда, КОЙ?! извади парите и спаси ФК Левски? КОЙ?! вкара всичките спонсори в ФК Левски? КОЙ?! стой зад ФК Левски?

~~ Прекалено много въпроси, а отговори нула :idea:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Венци Стефанов с нова порция бисери и захапа ФК Левски!

Мнениеот koisa » 04 фев 2016 21:49

Изображение
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 фев 2016 21:54

Бате Венци е велик!!Чукурово Черешово Карлуково.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 фев 2016 21:58

Отдавна го споделих в нужните за целта теми.

Венци е клоун и нищо повече, но ето това, мисля че е по-важно в момента http://www.sportal.bg/news.php?news=588431
И имам един, единствен въпрос, защо въобще бяха изхвърляни тези отбори, като сега ще се правят разни гимнастики и прекрояване на първенството за да бъдат върнати по втория начин?
Но това е една идея, която е приложима и да ви кажа, понеже много чета по медиите, кой ли не се изказва - и този, който разбира, и онзи, който не разбира, повечето хора, които се изказват, един лев не са дали за футбола, само са взимали, обаче дават акъл и те", заяви Домусчиев.

Не ви ли прозвуча това, като: Ти, къщичка за пиленца строил ли си?

Домусчиев усети огромни загуби около телевизионните права следващия сезон и почна да вие като хималайска мечка.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 фев 2016 22:01

Teo написа:Много силно интервю на бате Венци. Иначе е прав, че колкото и да спориш с левскарите те си четат евангелието както на тях им изнася :idea:

Мдаам, има и едно още по-силно 8-) Да обсъдим и него 8-) Та в кой момент казва истината, бате ти Венци 8-)

http://gong.bg/bg-football/v-grupa/stef ... nno-351348

Венци Стефанов: Незаконно е да затворим очи за ЦСКА

Изображение

Президентът на Славия и член на изпълкома на БФС Венци Стефанов отново взе отношение по казуса с ЦСКА и отказът на правната комисия да позволи новото дружество на "червените" да наследи старото. Според него, ако изпълкомът позволи това, би било незаконно и няма шанс да се случи.

"Защо изпълкомът да си затваря очите за ЦСКА? Защо хвърляте камъните при нас? Изпълкомът няма никакво право да вземе решение, което е противозаконно. Има правна комисия, която казва - "да" или "не". Законите в тази държава трябва да важат за всички - Левски, ЦСКА, Славия, Петърч."

"Защо вчера някакъв треньор на ЦСКА води децата на Деня на будителите пред сградата на БФС? Този нормален ли е? Закарай ги в библиотеката, в парка, защо пред БФС? Защо настройвате обществеността, че изпълкомът може да реши нещо в тази насока с ЦСКА? Ние нямаме право да решаваме такива неща и всички трябва да го знаят."

"Дайте да бъдем реалисти и да си кажем истината. Казал съм и на Боби Михайлов да излезе и да каже на хората за какво става въпрос. Има си правна комисия, която отговаря пред ФИФА и УЕФА, има си закони за спазване. Кой е по-важен - Гриша Ганчев или законът? Кое трябва да се спазва? Трябва изпълкомът да каже, да не се спазват законите, така ли?"

"Ами тогава, ако за ЦСКА може да не плаща, аз защо да плащам? Ще спра и аз да плащам, Монтана също ще спрат, да речем. Защо аз да плащам, щом за ЦСКА може да не се плаща? Ще трябва да може в такъв случай и за другите отбори да не плащат", сподели Стефанов в Актуално студио "Дерби".

Според него, единственият акционер, който е наливал пари при "червените", е Петър Манджуков, който вече се отказа да издържа клуба. Стефанов твърди, че бизнесменът е налял 4 млн. лв., но Александър Томов, наречен от него "Дейвид Копърфийлд", искал и още.

"Александър Томов е Дейвид Копърфийлд, за него не ми говорете. Единственият човек, за когото знам, че е платил нещо за ЦСКА, е Петър Манджуков. Той е дал 4 млн., а Копърфийлд не спира - купува футболисти "на ангро", продава ги "на ангро". Може ли да имаш над 300 дела, как го виждате това? И как искате после БФС да си затвори очите?"

"Защо тези, които обичат ЦСКА и са половин България, не извадиха пари да платят дълговете? Или обичат само да си говорят колко обичат ЦСКА и футбола, а пари не се вадят. За тези 20 години, през които съм в спорта, съм се наслушал да говорят какво ли не, а дори не си плащат билетите за мача", сподели още Стефанов.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 04 фев 2016 22:28

Недопустимо беше това решение: Петев след резила със събличането му да бъде обявен за национален треньор
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 04 фев 2016 22:37

Тумбака плюе по Левски, но неговия отбор намаза като изгониха Литекс.

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 04 фев 2016 22:53

Teo написа:
Президентът на Славия Венци Стефанов избухна в негов стил след поражението с 1:2 на "белите от полския от Заглебие (Любин) в Белек. Той коментира колоритно изваждането на Литекс, като нападна за пореден път Левски, а също така и евентуалното предложение за бъдеща Висша лига на България.

"За мен е важно с игра да стигнем до първо, второ, трето или което и да е място. Моето мнение е, че твърде несправедливо се получиха всичките тези неща и Литекс не трябваше по този начин да отпада от групата.

Защо БФС спря апелацията на Левски? Защото спря и на Литекс. Само на Левски ли да пуска? Първо Борислав Михайлов не допусна да се гласува в Изпълкома дали Литекс да остане или не. Явно са взели решение такива, юристи корифеи, които казват как трябва да се случват нещата. Явно юридически правилно е така. Аз знам, че ви боли, но как станаха седем отнетите точки на Левски? Резултатът бе 1:0 за Литекс. Как си ги преписахте тези три точки, д..а мамаму д..ба. (б.а както е известно беше присъдена служебна победа на Левски след напускането на Литекс) Служебен резултат? Купихте ли апартамент на счетоводителя на Боби?

Гриша Ганчев нито ми е симпатичен, нито защитавам лицето Ганчев, но ако вие мислите за футбола като спортни журналисти и ми кажете, че е нормално 23-24 национални състезатели сега да няма къде да се състезават. При това само и само да се угоди на някой и да се изгони Литекс...

На кой се угажда. Господин Трифон Попов обяви, че има политически натиск, ако е така откъде идва той?

"От Чукурово може би".

Какво ще стане с тези 24-25 играчи от националната гарнитура. Това питам. Какво значение има кой носи вина, дали е Папата или...някой друг. Интересува ли ви? Можеше да се направи компромис. 100% можеше да се направи компромис, но не мога да ви кажа защо не се направи. Аз исках Литекс да остане и съм го казал на Боби Михайлов право в очите.

Ще играят за Купата на България? Ще играят, ама за купата на Черешево. Каква Купа на България ще играят, като те нямат отбор, като е изваден от групата. За тиквени медали ще играят", продължи Стефанов.

"Моето предложение е оттук-нататък да има много големи санкция отнемане на 9-10 точки или много солидна финансова глоба, за да не се вадят отборите. Когато бях президент за сефте през 1996 година един друг президент си извади отбора (б.а. Томас Лафчис). Левски, като извади отбора нямаше такива санкции".

Истината е, че тогава наредбата е била друга и правилниците ги пишат в БФС и футбола го ръководят хората от Изпълкома, където член е и г-н Стефанов, а не спортните журналисти. На въпрос дали не е ядосан от поражението с 1:2 от поляците човек номер едно при "белите" продължи да напада Левски. "Славия може и да загуби десет мача, но е важно да победи Левски".

БФС е написал много наредби, но левскарите не са спазвали почти нито една наредба. Аз не мога да отговoря защо се отлагаше решението за Литекс, като смятам, че този път не се погледна за доброто на футбола. Нямам представа дали е имало натиск върху хора от Изпълкома, тъй като не съм бил там и не мога да кажа нищо подобно.

Това решение не е в интерес на българския футбол. ЦСКА, Локомотив (София), включая и Левски, който имаше пет-шест милиона лева задължения и в един момент започна да погасява нещо. Аз 22 години и всички в Славия си плащаме данъците като поп, а в един момент имахме 21 хиляди лева задължения и господата от Левски веднага излязоха: "А и Славия има задължения". Къде са 21 хиляди, къде са шест милиона? Разликата е в няколко нули, но за Левски може да дължат 5-6 милиона. ЦСКА - 30 миилона.

На въпрос защо това се позволява от БФС и Изпълкомът Стефанов отговори:

"Изпълкомът не е финансова институция. Левскарите имат силно лоби. Кое е лобито ли? Кое не е", продължи Стефанов.

На въпрос, че Левски е най-големият губещ от изваждането на Литекс човек номер едно при "белите" продължи да има друга теория. "Левски спечели най-много, тъй като с девет души губеше с 0:1. Литекс с 10 души, щеше да пребие Левски като кучета".

Босът продължи. "Ситуацията е патова. Явно няма да играе Литекс в "А" група. Нека на хората, които са взели това решение, да им тежи на съвестта. Тези 24-25 момчета, които няма да вземат участие нито в национален отбор, нито в младежки, нито в юношески... така вместо в четвърта ще отидем в пета урна и изобщо да ни изтрият...

Да напускам Изпълкома? Да не съм Стойчо Стоилов да вадя отбора или да напускам самоволно. Ще се борим и ще видим какво ще стане.

Висша лига в България? Не ме занимавайте с.... Боби Михайлов явно не е обмислил това, което говори. Ние взехме лиценза на ЦСКА, Локо (Сф), а сега махаме Литекс и лятото ще правим Висша лига, за да ги върнем обратно там. Все съм виждал налудничави мнения, но толкова налудничаво за първи път виждам. Не, нямаме лига с 8-9 девет отбора, да е Англия ,че ще правим Висша лига.

Дали съм го казал на Боби Михайлов? Да не ме е питал? Ето, казвам го пред вас.
Трябва чавка да ти е изпила мозъка, за да говорим за Висша лига в България".

Стефанов е един от най-големите критици на Петев, но днес изгледа контролата на тима си с него

"Договорих 7-8 футболисти от Славия да са в националния вече. Казах му, че 100 тояги на голо ще му ударим, ако не вземе играчи на Славия", шеговито коменитра Стефанов. "Нищо, гледахме с човека и говорехме за футбола и за ситуацията в България, тъй като и той е сериозно притеснен от това, че все повече се стеснява кръгът от футболисти, с които той може да разполага. Трябва пак да викаме Куку-Пипе и Бодуров-Модуров и Чукуров.

Винаги съм му казвал или ще гледа справедливо на всичко, а не да слугува на тоя или ония. На кой слугува Ивайло Петев? На Настрадин Ходжа", завърши в типично свои стил Стефанов.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... eri-363349
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=84192

Много силно интервю на бате Венци. Иначе е прав, че колкото и да спориш с левскарите те си четат евангелието както на тях им изнася :idea:
@ Защо от футболния клуб от герена не изкажат претенция с която да искат да бъде върнат ЦСКА София в професионалния футбол или за тях е по-важно нас да ни няма? Цяла футболна България излезе с позиция и каза, че мястото на ЦСКА София не е в селските групи, а от ФК Левски си траят? Защо имат интерес ние да не сме на бойното поле?
@ Защо цялата футболна общественост говори, че ФК Левски се управлява задкулисно и че големи партийни клечки са в играта, а от УС на ФК Левски отричат? Дори президента и вицепрезидента на футболния съюз не знаят КОЙ?! е собственик на ФК Левски, странно нали :?:
@ Как клуба които беше пред изхвърляне от професионалния футбол беше спасен в последната секунда, КОЙ?! извади парите и спаси ФК Левски? КОЙ?! вкара всичките спонсори в ФК Левски? КОЙ?! стой зад ФК Левски?

Едно прасе се кефи на глупостите на друго прасе.
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
джони
Контакти:

В.Стефанов призова да се кажат реалните собственици наЛевски

Мнениеот джони » 06 фев 2016 13:54

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви специално пред Sportal.bg, че целта на ръководството на Левски е да окупира БФС. Босът на "белите" отговори и на спортния директор на "сините" Георги Иванов, който по-рано днес каза, че Стефанов трябва да участва в комедия, а не да е футболен президент. Венци Стефанов призова Гонзо да излезе и да разкрие пред футболната общественост истинските собственици на Левски.

"Гонзо го уважавам като човек, но от всяка свирка дърво не става. Той беше добър футболист, но от него не става ръководител. Още повече пък оратор. Тези, които го бутат напред да говори, бъркат. Ако Гонзо е мъж да излезе и пред цялата футболна общественост да каже кои са истинските собственици на Левски. Ама не да се измъква като каже тези, които са на хартия.

Кажете ми как Иво Тонев, Николай Иванов и някакъв си адвокат (Александър Ангелов) могат да издържат отбор от ранга на Левски. Нека излязат и да кажат откъде намират парите за обезпечаването на клуба от "Герена", заяви Стефанов.

"Целта на Левски е да окупира БФС. Затова непрекъснато искат някакви оставки. Това обаче никой няма да го позволи. Защото, ако се случи, футболът ни ще умре. Нека хората да преценят дали намеренията им се чисти. Ама не най-запалените левскари, а обикновените запалянковци. Онзи ден се държах по този начин с журналистите, защото като изключим един от тях, всички останали бяха левскари. Въпросите им бяха провокативни.

Затова не успяха да ми отговорят дали футболът ще изгуби от изваждането на Литекс. Каня ги на следващия мач на Славия и ако ми кажат кои са истинските собственици на Левски, пак ще говорим. Същото се отнася и за Гонзо. Мога да му обеснявам два дни и колко вреди е донесъл Левски на българския футбол и само ще седи и ще гледа.

Нищо няма да може да ми каже. Ако нещо съм сбъркал, съм готов да се извиня. Но смятам, че съм прав. Ако от Левски не са минавали пред Руски паметник в София, ги съветвам да го направят. Там пише "НЕ НАМЪ", което означава "Не на нас", добави Стефанов пред Sportal.bg.

http://www.sportal.bg/news.php?news=588665

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: В.Стефанов призова да се кажат реалните собственици наЛе

Мнениеот CTAHKO » 06 фев 2016 14:02

Когато Венци каже кои са истинските собственици на Славия, тогава да изисква от другите и те да кажат същото ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”