Туристическое Агентство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: Туристическое Агентство

Мнениеот James Beattie » 05 фев 2016 20:32

CTAHKO написа:Гкедам акуратна дискусия се получава, а и темата е с голям потенциал :lol: Откъсаният заралия отново е главно действащо лице...абе приказка :lol:

Я, ето го облъченият русофил :mrgreen: Преведи, какво иска блятският ти другар, че маймунски езици не разбираме. Някакво ново попълнение на Лудогорец ли е?

Nadusha_vex написа:Подскажите где тур ?

На права посока е. Лудогорец се намира в ТУРския край на БГ.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 05 фев 2016 21:03

Великолепна тема със доста добри дебати между съфорумници... :o

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 фев 2016 21:15

Вълчан написа:Великолепна тема със доста добри дебати между съфорумници... :o

Аз нищо не разбрах от темата, освен че Путин е опънал Джеймс отзад... :(
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 05 фев 2016 21:28

Nadusha_vex написа:Подскажите где можно [url]купить тур онлайн[/url] дешево?

Набери в "и- нет" компанию "ТЕММА" и посмотри. Правда незнаю в какое напровление тебе нужно,но думаю то что предлогают тебе в эту компанию, понравится. Эсли хочеш,напиши четко что тебе нужно и постораюс посоветовать тебе поакуратнинка. Все токи я работаю в туризм и думаю могу быт тебе полезным. И один совет,не обращай внимание на те дураки,каторые навалилис здесь к твоего опроса. Будь уверен что такие люди здесь в Болгарий очень мало. В основном болгары очень хорошо настроенные к все говорящие по русском. Будь уверен в ето. Удачи тебе и спрашивай спокойно. Жду евентуально твою конкретику.
Последна промяна от action66 на 05 фев 2016 21:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 05 фев 2016 21:29

Mitko-Levskar написа:Иди нахуй,сука ебанутая :mrgreen:

Незнам на какви години си,но проявяваш ужасно лошо възпитание. Добре,че такива като теб българи са твърде малко. Я повечко респект към хората ползващи свещенния руски език!

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 05 фев 2016 21:31

James Beattie написа:cyka blyat! Putin is GAY!

Явно си млад неграмотник,който чете само в нета и не е пипвал книга. Жалка твар си друже! Чети,чети и пак чети! Поумней малко.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 05 фев 2016 21:36

[quote="КАН"]Бягайте в Турция , МУЖИЦИ !!![/q

Изобщо знаеш ли какво се влага като символ в това понятие "мужик" ? И какво общо има Турция? Когато е имало "мужици" , а това е до 1861 - 1864 г. по времето на император Александър II Освободител,тези хора не до Турция(тогава Османска империя) , а до съседното село не са можели да отидат без "открытый лист" , който е можело да му издаде само местния дворянин. Стига първични и повърхностни писаници лишени от всякакъв смисъл.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 05 фев 2016 21:41

James Beattie написа:
sin4ec написа:
James Beattie написа:cyka blyat! Putin is GAY!

Да не те е опънал отзад?

Башар Асад го тъпче отзаде всяка вечер. Нали заради любовта си към него, Путин прати самолетчета в Сирия.

Самолетите на руските въздушно-космически сили са най-добрите в света. Особено тези дето превъзхождат като възможности дори американския "СТЕЛТ". Ако някой върши нещо полезно в Сирия това са руснаците във въздуха,сирийците и кюрдите с наземните действия. Французи,англичани и американци са едни глезльовци , които не са готови да рискуват прекалено и само маркират действие. Скоро цялата граница с Турция ще бъде под руско-сирийски-кюрдски контрол и тогава Турция и нейното протеже "ДАЕЖ" ще рухнат. Което ще е справедлив финал на глупавите и ограничени ислямисти.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 05 фев 2016 21:47

James Beattie написа:
CTAHKO написа:Гкедам акуратна дискусия се получава, а и темата е с голям потенциал :lol: Откъсаният заралия отново е главно действащо лице...абе приказка :lol:

Я, ето го облъченият русофил :mrgreen: Преведи, какво иска блятският ти другар, че маймунски езици не разбираме. Някакво ново попълнение на Лудогорец ли е?

Nadusha_vex написа:Подскажите где тур ?

На права посока е. Лудогорец се намира в ТУРския край на БГ.

1.Ти изобщо колко езици знаеш? Знаеш ли,че руският език е на 4 място в света по разпространение за ежедневно ползване( 1.Мандарински китайски,2.Испански език,3.Английски език)?
2.Колко световни писатели и учени знаеш , които са свързани с основните езици на света (Английски,Руски,Немски,Френски,Испански,Мандарински китайски),че даваш ооценки?
3.България има само български краища.Чети история.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 05 фев 2016 22:24

action66 написа:
Nadusha_vex написа:Подскажите где можно [url]купить тур онлайн[/url] дешево?

Набери в "и- нет" компанию "ТЕММА" и посмотри. Правда незнаю в какое напровление тебе нужно,но думаю то что предлогают тебе в эту компанию, понравится. Эсли хочеш,напиши четко что тебе нужно и постораюс посоветовать тебе поакуратнинка. Все токи я работаю в туризм и думаю могу быт тебе полезным. И один совет,не обращай внимание на те дураки,каторые навалилис здесь к твоего опроса. Будь уверен что такие люди здесь в Болгарий очень мало. В основном болгары очень хорошо настроенные к все говорящие по русском. Будь уверен в ето. Удачи тебе и спрашивай спокойно. Жду евентуально твою конкретику.

[offtopic]Набери в поиске компанию "ТЕММА" и посмотри. Правда, не знаю в какое направление тебе нужно ехать, но думаю - то, что предложат тебе в этой компании, понравится. Если хочешь, напиши четко что тебе нужно и постараюсь посоветовать тебе акуратненько. Все-таки я работаю в сфере туризма и думаю, что могу быть тебе полезным. И один совет: не обращай внимания на тех дураков, которые навалились сюда к твоему запросу. Будь уверен, что таких людей здесь в Болгарии очень мало. В основном болгары очень хорошо настроены ко всем говорящим по-русски. Будь уверен в этом! Удачи тебе и спрашивай смело. Жду эвентуально конкретику.[/offtopic]

Мне кажется, что тебя, хоть и с трудом, но все-таки поймут.
Успехов тебе в изучении русского языка!

Върни се в “Кошче за отпадъци”