Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 18:32

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Да, казвам че писмото на Биляк и сие не важи, защото е нелегитимно, то не го казвам и аз, то е факт, такъв акт се издава от определен държавен орган, а не шепа самосиндикално събрани хорица. Протоколът от Москва е насила, да, но никъде не съм го и коментирал дали е законен или не, просто защото той няма никаква тежест за събитията, те вече са се случили.

А относно Куба - ти защо реши, че кубинците насила подписват договора ??! По радио Кремъл ли го казаха ?

Айде, пак за писмото, ти помниш колкото едно врабче.
Така, добре, има напредък, а подписа на окупираната Куба не е ли насила.
Значи няма тежест на събитията, я колко хубаво, защо тогава ревете, че Русия не била признала незаконното българско съединение, като нямало значение, събитията вече са се случили. :lol:

Да, няма тежест за събитията, защото протоколът в Москва, дори и да беше подписан от Дубчек с най-доброжелателните чувства на света, пак не важи - просто нахлуването на СССР вече се е състояло, щеше да важи, ако беше преди него. Колкото и да се гънеш, като шумкар на разпит, нахлуването на СССР в ЧССР е незаконно, а подписът на Дубчек няма никакво значение, съжалявам, трябваше да го накарате да се подпише преди да нахлуете. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И Куба не е окупирана, мила, тя е освободена от испанско робство. От братския американски народ. 8-) 8-)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 05 фев 2016 18:35

1982 написа:Одобрявам всякакво насилие над шибани мюсюлмани, одобрявам и, ако САЩ и Русия се обединят, и заличат от лицето на земята тая измет. Няма да липсва на никого.

Нали знаеш, че не всички мюсюлмани са "шибани". Има и хора като теб и мен-работят и препитават семейства. Заличаването на цяла една раса от лицето на земята... Болшевиките, които толкова мразиш са имали същия манталитет като твоя. Не знам какво им се гневиш толкова, като си същия като тях. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 фев 2016 18:45

1982 написа:Да, няма тежест за събитията, защото протоколът в Москва, дори и да беше подписан от Дубчек с най-доброжелателните чувства на света, пак не важи - просто нахлуването на СССР вече се е състояло, щеше да важи, ако беше преди него. Колкото и да се гънеш, като шумкар на разпит, нахлуването на СССР в ЧССР е незаконно, а подписът на Дубчек няма никакво значение, съжалявам, трябваше да го накарате да се подпише преди да нахлуете. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И Куба не е окупирана, мила, тя е освободена от испанско робство. От братския американски народ. 8-) 8-)

Аз съм виновен, че ти обърнах толкова голямо внимание, айде до тук. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 18:51

Ма не ми обръщай бе, москал, ще ми накривиш шапката. :| :|

2 дена ми размахваш някакъв подпис на Дубчек, а накрая ми приписваш, че аз съм твърдял, че не бил законен. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: След като аз никъде не съм обсъждал това, а нещо съвсем друго. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Всички руснаци ли сте толкова кухи ?? :| :|

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 фев 2016 18:53

1982 написа:
Всички руснаци ли сте толкова кухи ?? :| :|

И нЕкои "американци" от кенийски произход

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4XuItt6iuMc[/youtube]

:lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 18:54

Така е, бобчо, аз не споря - американските президенти никога не са блестяли с много ум, с редки изключения. 8-) 8-) Той не им е и нужен де. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 фев 2016 19:01

Iran to buy more Russian weapons, foster cooperation – Khamenei aide

https://www.rt.com/news/331395-iran-rus ... -military/
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 фев 2016 20:31

Су-35С направиха бойното си кръщене в Сирия. Това оръжие определено не е насочено към ИДИЛ, а е там с други цели. Макар спокойно да може да се ползва и като самолет за удари по земята. Летящи по правило на двойки тези самолети могат да нанасят удари в радиус 500 км, и явно се търси сработване на общата система, монтирана и на бомбардировачите Су-34, за набелязване и поразяване на целите. Появиха се в момент, когато Алепо е отрязан от Турция и е заплашен с разгром, а това би обърнало тотално хода на войната.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

BETEPOK

Експертът: Русия подкопава мирния процес в Сирия!

Мнениеот BETEPOK » 05 фев 2016 21:35

Йенс Столтенберг, който е един от най-ерудираните военни експерти в съвременния свят и настоящ генерален секретар на НАТО, представи авторитетната си преценка за случващото се в Сирия и най-вече за руската агресия към въздушното пространство на подопечната му мироопазваща организация.
https://dariknews.bg/view_article.php?a ... id=1549398
При това Столтенберг далеч не е първият специалист, правещ неприятното за сегашния режим в Москва заключение. Преди няколко дни до същия извод стигна и британския министър на външните работи Филип Хамънд.
https://dariknews.bg/view_article.php?a ... id=1548394
Според мен е крайно време НАТО в лицето най-вече на САЩ и Великобритания да се намеси решително в защита на небето и интересите си и да докаже, че е единствената военна организация в света, бореща се за мир и способна да го наложи.
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Експертът: Русия подкопава мирния процес в Сирия!

Мнениеот icko65 » 05 фев 2016 22:00

Най-добре нищо да не доказват тия от НАТО!Теоремата е сложна за тях-не могат я доказа.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”