Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот il4o_iliew » 05 фев 2016 17:09

1982 написа::lol: :lol:

Оценявам опита ти, но не ти се получи, просто защото няма такова нещо. САЩ тогава освобождават Куба от испанско "робство", "владичество" и "съвместно съжителство", като Куба им се отплаща, давайки им малко парченце земя. Никъде няма сериозни сведения да са били насилвани да го сторят. 8-) Единствено комуненцата на Кастро пискат, но това е нормално. 8-)

А по тая конвенция, ние обезателно трябва да се върнем под турско "робство". Русия принуждава Турция с употреба на сила да ни освободи (да подпише санстефанския мирен договор), което по чл. 52 от Виенската конвенция прави споменатия в скобите договор нищожен и невалиден. :mrgreen: :mrgreen:

Айде, Илчо, туряй феса, прави сюнета и обратно под турско робство. 8-) 8-) :lol: :lol:

Хубаво тяхна е територията. Съгласих се с теб.

Кажи за затвора и Хабеас Корпус. Одобряваш ли задържането на затворници без присъда неограничено време. Мъченията на затворниците според теб оправдани ли са? От морална и законна гледна точка.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 17:14

Одобрявам всякакво насилие над шибани мюсюлмани, одобрявам и, ако САЩ и Русия се обединят, и заличат от лицето на земята тая измет. Няма да липсва на никого.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 05 фев 2016 17:32

Nuke написа: Сигурно сте чули (а може и да не сте), че френският Canal+ пусна документален филм за събитията в Украйна, наречен "Маските на революцията".

Чули сме, а видяхме и филма на ВВС "Тайните богатства на Путин"
Имаше някакво инфо от 2015, че на руснаците са им спряли достъпа до Тубата.
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 фев 2016 17:33

1982 написа:Да, подписът на Дубчек не важи. И знаеш ли защо ??!

Не защото е написан насила или доброволно, това дори няма значение в случая, а просто защото е след нахлуването, след събитията, тоест, няма как да важи за легитимация на съветското нашествие. ;)

Не ме интересува дали подписа важи или не, въпроса е как е получен и как е получен този на кубинците, защо единия е незаконен, а другия е, като и двата са по принуда?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 фев 2016 17:38

1982 написа:Да, казвам че писмото на Биляк и сие не важи, защото е нелегитимно, то не го казвам и аз, то е факт, такъв акт се издава от определен държавен орган, а не шепа самосиндикално събрани хорица. Протоколът от Москва е насила, да, но никъде не съм го и коментирал дали е законен или не, просто защото той няма никаква тежест за събитията, те вече са се случили.

А относно Куба - ти защо реши, че кубинците насила подписват договора ??! По радио Кремъл ли го казаха ?

Айде, пак за писмото, ти помниш колкото едно врабче.
Така, добре, има напредък, а подписа на окупираната Куба не е ли насила.
Значи няма тежест на събитията, я колко хубаво, защо тогава ревете, че Русия не била признала незаконното българско съединение, като нямало значение, събитията вече са се случили. :lol:
Последна промяна от HoUs4oOL на 05 фев 2016 17:42, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 фев 2016 17:39

Esi написа:Чули сме, а видяхме и филма на ВВС "Тайните богатства на Путин"

Имаше, имаше, даже един беше пуснал тема, накрая се оказа, че става въпрос само за определени ютюб канали, ама въпрос на елементарни познания по руски.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 фев 2016 17:43

Esi написа:
Nuke написа: Сигурно сте чули (а може и да не сте), че френският Canal+ пусна документален филм за събитията в Украйна, наречен "Маските на революцията".

Инфото ти е грешно. За филма на BBC не мога да кажа нищо. Не съм го гледал.

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 05 фев 2016 17:59

Nuke написа:
Esi написа:

Инфото ти е грешно. За филма на BBC не мога да кажа нищо. Не съм го гледал.

Инфото може да е старо, но не е грешно
От 27. 06. 2015
Федералната служба по надзор в сферата на съобщенията, информационните технологии и масовите комуникации на Русия (Роскомнадзор) е внесъл в регистъра на забранените сайтове платформата за споделяне на видео YouTube, собственост на интернет гиганта Google, съобщава "Ведомости".
Изображение

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 фев 2016 18:18

Esi написа:Инфото може да е старо, но не е грешно
От 27. 06. 2015
Федералната служба по надзор в сферата на съобщенията, информационните технологии и масовите комуникации на Русия (Роскомнадзор) е внесъл в регистъра на забранените сайтове платформата за споделяне на видео YouTube, собственост на интернет гиганта Google, съобщава "Ведомости".

Абсолютно грешно е, влез във сайта на роскомнадзор или потърси темата, която беше пусната тук. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 18:26

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Да, подписът на Дубчек не важи. И знаеш ли защо ??!

Не защото е написан насила или доброволно, това дори няма значение в случая, а просто защото е след нахлуването, след събитията, тоест, няма как да важи за легитимация на съветското нашествие. ;)

Не ме интересува дали подписа важи или не, въпроса е как е получен и как е получен този на кубинците, защо единия е незаконен, а другия е, като и двата са по принуда?

Че тоя подпис на Дубчек ти го размахваш нон-стоп като някакво доказателство, не аз :lol: :lol: :lol: , никъде не съм писал дали е законен или не е, а ти ме питаш защо казвам, че ..... не е законен ?! :lol: :lol: :lol: :lol: Уот ?! :mrgreen: Аз никъде не съм коментирал легитимността на подписа му, единствено коментирах, че не важи за легитимация на съветското нахлуване, просто защото е постфактум, както и че е насила подписан. Изображение Изображение

Другото, което е - на кубинците не е по принуда, най-малкото. Принудата е единствено в нечии изкуфели болшевишки кратуни. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”