Ще има ли футболна Висша лига 2016/17?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Ще има ли футболна Висша лига 2016/17?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 фев 2016 15:43

Mitko-Levskar написа:
ticha i vladislav написа:"За каква Висша лига ми говори?! Все съм чувал налудничави мнения, ама толкова налудничави… Нямаме лига. Имаме 8-9 отбора. Това да не е Англия.Футболният съюз е написал много наредби. А от Левски специално не са спазвали нито една наредба.Интересите на Левски да бъдат защитени и никой друг.Когато аз за сефте бях президент, един друг президент си извади отбора. Помните. За Левски като извади отбора нямаше такива санкции“-каза президентът на Славия Венцислав Стефанов в доста емоционален коментар за проблемите в българския футбол.

Айде да не ми цитираш баш Венци тумбака кво е казал,щото и той не е цвете,и то точно в тези години за които говори.

Всъщност, говори се че напролет Венци щял да сдаде поста след 20 години вярна служба на Маджо. Последният не бил никак доволен напоследък от стройния левент и щял да го пенсионира... 8-)

http://www.razkritia.com/465099/%D0%BC% ... %82%D0%B5/

Разбира се, това може да е само партенка, но във всяка партенка има известна доза истина - нищо чудно Венци затова да е нервен и да ръси простотии, забравяйки какви ги е говорил само преди месец... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 05 фев 2016 15:43

PFC Litex написа:И с какво тая пародия ще се различава от настоящата?

Именно! Нали затова орязахма групата, защото повече от 5 до 10 отбора нямат финанси, за да се поддържат живи в елита. То който си дава пари за футбола, си ги дава и сега. Като създадем Висша лига, изведнъж ще се пръкнат чичковци-паричковци в Търново, Видин, Русе, Бургас, които да дават няколко милиона за развитието на футбола в местността, така ли? Да не говорим, че за да се оправят нивите, трябва също няколко милиона и време. Който си е за елита, ще си влезне по естествен път.

hriuntas
Контакти:

Мнениеот hriuntas » 05 фев 2016 15:47

предлагам първенство запад-изток.на запад-левски,цска,локо сф,славия,пирин бл,ботев пд,локо пд,монтана.и изток-етър,черно море,литекс,лудогорец,дунав рс, локо го,берое,нефтохимик.отборите са примерни.по 8 на запад и на юг.редовен сезон и плейофи,първите четири отбора от двете групи играят четвъртфинали и полуфинали на разменено гостуване.финал в един мач.вторите четири отбора от групите плейаути по същия начин.целта най-вече е максимално да се затрудни живуркането на отбори тип славия,разбирай първо играем,после яко тото. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 05 фев 2016 15:47

ticha i vladislav написа: За Левски като извади отбора нямаше такива санкции“-каза президентът на Славия Венцислав Стефанов в доста емоционален коментар за проблемите в българския футбол.

1.Тогава правилника беше друг.
2.Точно Венци беше първият който каза , че трябва да извадят Литекс, още преди заседанието на СТК.
3. Венци като член на изпълкома е един от хората заедно с Домусчиев,който имаха последна възможност да спасят Литекс, но тогава Славия щеше да види 3-то място през крив макарон.

По темата.Няма как да стане , защото отборите които ще покрият критериите за стадион, осветление и финансиране се броят на пръстите на едната ръка.Това означава , че ще има отбори постоянни участници без изпадащи и влизащи.
Бате Венци няма да сложи осветление, а като член на изпълкома няма да закопае собствения си отбор.
Последна промяна от veni__85 на 05 фев 2016 15:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 фев 2016 15:48

Mirosvel написа:.....За Литекс изобщо не говоря, защото тия идиоти от изпълкома нямаха право да изхвърлят един обезпечен финансово отбор с над 20 национали, за да се чудят сека как да връщат ония фалиралите и други които ще фалират още на полусезона!

За тези същите ли национали иде реч, дето прославят България навред по света със своите невероятни футболни умения, а в ранглистата на ФИФА вече дишат в гърба на извънземния отбор на Хаити!?... :roll: 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 05 фев 2016 15:53

Captain Stottlemeyer написа:
Mitko-Levskar написа:
ticha i vladislav написа:"За каква Висша лига ми говори?! Все съм чувал налудничави мнения, ама толкова налудничави… Нямаме лига. Имаме 8-9 отбора. Това да не е Англия.Футболният съюз е написал много наредби. А от Левски специално не са спазвали нито една наредба.Интересите на Левски да бъдат защитени и никой друг.Когато аз за сефте бях президент, един друг президент си извади отбора. Помните. За Левски като извади отбора нямаше такива санкции“-каза президентът на Славия Венцислав Стефанов в доста емоционален коментар за проблемите в българския футбол.

Айде да не ми цитираш баш Венци тумбака кво е казал,щото и той не е цвете,и то точно в тези години за които говори.

Всъщност, говори се че напролет Венци щял да сдаде поста след 20 години вярна служба на Маджо. Последният не бил никак доволен напоследък от стройния левент и щял да го пенсионира... 8-)

Разбира се, това може да е само партенка, но във всяка партенка има известна доза истина - нищо чудно Венци затова да е нервен и да ръси простотии, забравяйки какви ги е говорил само преди месец... 8-)

Незнам,ама като го гледам как са му избили старчески петна по тиквата,май вече му е време :mrgreen:

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 05 фев 2016 15:59

Mitko-Levskar написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Mitko-Levskar написа:

Незнам,ама като го гледам как са му избили старчески петна по тиквата,май вече му е време :mrgreen:

Въпроса тук не е за Славия и нейният президент,въпроса е ,че без пари няма как да има читав футбол.
Последна промяна от ticha i vladislav на 05 фев 2016 16:16, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 фев 2016 16:00

ShooterMan написа:Твърдо съм зад идеята, която се лансира за УВЕЛИЧАВАНЕ на отборите в А група (Висша лига) на 16 и по този начин да се даде рестарт на клубове като ЦСКА, Локо Сф, Литекс, Спартак Пл, Дунав, Нефтохимик, Миньор, Спартак Вн, Ботев Вр, Локо Го, Етър и т.н.!!! Още когато тръгваше намаляването на отборите в А група казах, че се върши футболно престъпление с НЕВЪОБРАЗИМИ последици, казвах го още преди 15 години в този форум и го повтарям винаги....ДОРИ И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЕБИЛ ВИЖДА КАКВО ДОВЕДЕ ТОВА!!! Празни стадиони, сринати футболни центрове...От слугинаж към богаташи и мутри беше всичко...а накрая опоскаха и мутрите. НЕЗАБАВНО възстановяване на ТРАДИЦИОННАТА А група с 16 отбора и 2 турнира за Купи - Купа на България и Купа на ПФЛ (и двете с квоти за ЕКТ). Строг финансов мониторинг на всички клубове, забрана за заплати извън някакъв устгановен максимален стандарт. Забрана за трансфери и комисионни под масата, всички трансфери през БФС с ПУБЛИЧНО обявени цифри, които да се облагат данъчно.

Подкрепям, но нека Висшата Лига се направи от отборите в момента в А група и да се поканят няколко от Б група.
Аз съм от Локомотив и не желая да ме връщат по тоя начин в елита.А и сега ако влезем ще фалираме веднага и пак А окръжна, не мерси ;)
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 фев 2016 16:04

Да има висша футболна лига на България по футбол звучи меко казано еретично и еротично.За какъв футбол говорим при положение че освен един Лудогорец всичко останало е леш и тотал щета. :!: :idea:

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 05 фев 2016 16:14

sandi74 написа:Да има висша футболна лига на България по футбол звучи меко казано еретично и еротично.За какъв футбол говорим при положение че освен един Лудогорец всичко останало е леш и тотал щета. :!: :idea:

Аболютно точно! Дори Лудогорец вече изглеждат посредствени. Догодина трябва да има супер-висша-гига-лига, ама с толкова големи кавички, че да надничат над Витошко лале!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Върни се в “Свободна зона”