Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 05 фев 2016 13:39

il4o_iliew написа:
Смееш се ти,ама това го ръсят млади хора.Хич не е за смях
И да Алфа, го бяха пуснали това клипче, на някакъв пич който живеел в Испания и като се върнал тук детето почнало да се разболява, щото били пръскали.И кажи, как може да му вярваш на тоя перко и съответно на телевизията му.

Какво като са го пуснали? Какво се възмущаваш толкова. Уж сме в свободна държава, имало свобода на словото. Ти какво искаш? Да се върнем в тоталитарно време и да слушаш само приятно за ухото ти новини и изказвания ли?

Аз пък искам да те питам нещо друго. Как можеш да вярваш на бнт, бтв и нова, които всяка година на 11-и септември осъждат терористичните атаки на Ал Кайда в Ню Йорк, Вашингтон, Пенсилвания. Това е много по-стряскащо и плашещо. Особено когато те убеждават, че трите небостъргача в Манхатън се срутиха заради пожар. Нещо, което никога не се е случвало в цялата човешка история, се случи за един ден в един град три пъти.

Това е доста по-стряскащо и притеснително. Притеснителното е, че не се възмущаваш на това, а на атака, щото пуснали родител, опасяващ се за здравето на детето си.

Илчо, само да те питам с тебе каква дискусия да се води, като ти във всяко мнение(независимо за какво намесваш САЩ)
И нали знаеш, за всичко си има първи път, а конспираторите си приказват колкото искат и се позовават на някакви си техни глупости.
Възмущавам се, че има млади хора които с пет клика могат да видят какви са тези следи в небето.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 13:41

1982 написа:Илчо, присмивам се единствено на твоето нещастие, защото ти наистина си един вътрешно нещастен човек. ;) ;)

Няма как да се дискутира нормално с човек, който пише как САЩ създали СССР, САЩ ограбили България, САЩ създали ИДИЛ, САЩ ръководели ЕС, САЩ финансирали Хитлер и т.н., ти си въртиш като латерна едни и същи глупости, всеки Божи ден.

В началото наистина се опитах да проведа някакъв разумен диалог с теб, но това е невъзможно, за съжаление, тук подобно нещо няма как да стане. Станко, ти, двамата руснаци и сие, си мелите една и съща пропаганда, няма дори опит да погледнете на нещата поне малко обективно. ;)

Капанец, вътрешно нещастният човек си ти! Това, което си писал по горе е достатъчно за такъв извод. Самата презумпция, че ти си безпогрешен, че само ти виждаш истината, че можеш да се присмиваш на нещо си, е една камбана, дето звъни предупредително, че имаш голям проблем, ама ти си духовно глух, за да я чуеш, па камо ли да я осмислиш. Арогантността е бич божи и от нейния капан трудно се излиза.
Илчо има един кусур, мисли си, че може да направи свирка от всяко дърво и да налее акъл дори на магаре. Е не става... Капанец, ти си едно мрънкало и духовен консуматор. Да се подиграваш можеш, да плюеш можеш, но да предложиш идея, като контрапункт на казаното от Илчо, не можеш. за това се изисква начетеност и най-вече акъл. С опити за обиди от типа "русофили" и "руски боклук" показваш, колко са ти слаби ангелите и колко ти липсват първите 7 години, но нищо повече.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2016 13:45

ivan56 написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:Янките са тук да пръскат с кемтрейлс и да изтровят българският народ 8-)

Шшшш, намали малко Алфата, лееек... :mrgreen:

Смееш се ти,ама това го ръсят млади хора.Хич не е за смях
И да Алфа, го бяха пуснали това клипче, на някакъв пич който живеел в Испания и като се върнал тук детето почнало да се разболява, щото били пръскали.И кажи, как може да му вярваш на тоя перко и съответно на телевизията му.

Айде стига ся... изборният % на АТАКА е показателен. Инак хаховци има сред всякакакви с каквато и да е партийна "религия".

Не бе, който на който иска да вярва и гласува, за телевизията говорих.Дори и да казват истини, никой няма да ги вземе на сериозно, като дават поле на изява на всеки хахо, а и те не малко глупости си съчиняват.Като нашите скатаджии :lol:

Заеви я тая Алфа, там са ебаси зомбитата. На СКАТ има гледам основно 3 предавания, както и други, но те са с друга тематика. И са доста далеч от Алфа по тъпотии. Днес от 20 00 можеш да чуеш полк. Гергинов ко ше рече за Сирия. Може да подхвърли некое интересно инфо кво дирят там Су 35.
Инак съм ги хващал и аз в простотии - дават новини от конфликта на турците с кюрдите и пускат видео от срутваща се сграда... от свлачище в Китай. :mrgreen:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 05 фев 2016 13:48

Къде съм се опитвал да ограничавам хората да се изказват свободно бе, човек, ти наистина живееш в някакъв филм.

il4o_iliew написа: Просто остави хората да се изказват свободно без да ги обиждаш, квалифицираш и припознаваш за врагове.

Относно обидите, не бъди много сигурен кой пръв е почнал, че в началото, докато се опитвах да водя културни и разумни спорове, бях често обиждан, без с нищо да съм го предизвикал. ;) ;) (много обичате да забравяте, когато вие обиждате)

Това е малко като детския спор-"ама той почна пръв". Има ли значение кой е започнал? Просто спри с агресивните си нападки за тъпи русофили, болшевики, путинофили и т.н. Това, че един човек харесва Русия не го прави агент на Кремъл, както и това, че един човек подкрепя САЩ не го прави агент на ЦРУ. Стига с това инфантилно мислене.

За доказателствата - точно ти да го пишеш ?!?! :shock: :shock:

Показах ти документи, които са коментирани като автентични от висши служители на американското военно разузнаване. Показах ти видео на хора, които стачкуват в Япония-случаи на изнасилвания и убийства, които са потвърдени и доказани. Показания на ръководители на ССА, които твърдят, че техни хора се присъединяват към ИДИЛ. Това според мен са все доказателства. ако от отсрещната страна откажат да ги приемат, това не е мой проблем, а техен.

Ти например можеш да отричаш доказателството за съществуването на слънцето, щото имаш друго обяснение за източник на дневната светлина. Това не прави съществуването на небесното тяло по-малко факт. А просто теб-невеж и тесногръд. Също като религиозните фанатици, които съдили Коперник на смърт, щото им казал, че Земята се върти около слънцето, а не обратно. Още един пример докъде водят невежеството и тесногръдието.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 13:49

pampi написа:Самата презумпция, че ти си безпогрешен, че само ти виждаш истината,

ЪЪЪЪ, ААААААА, ООООО ..... извинявам се много, ама къде видя дори да намеквам такива неща, май и ти си същият филмар, като Илчо, живееш в някакъв собствен сериал. :lol: :lol: :lol:

Никога и никъде не съм твърдял, нито намеквал, че съм "безпогрешен" или, че "само аз виждам истината". ;) ;) Всичко това са някакви странични резултати от залпа на Аврора. Явно още отеква в нечии глави.

pampi написа: Илчо има един кусур, мисли си, че може да направи свирка от всяко дърво и да налее акъл дори на магаре. Е не става... Капанец, ти си едно мрънкало и духовен консуматор. Да се подиграваш можеш, да плюеш можеш, но да предложиш идея, като контрапункт на казаното от Илчо, не можеш. за това се изисква начетеност и най-вече акъл. С опити за обиди от типа "русофили" и "руски боклук" показваш, колко са ти слаби ангелите и колко ти липсват първите 7 години, но нищо повече.

Контрапункт може да предложиш на разумен и интелигентен човек, а не някаква латерна, която по цял ден върти една и съща плоча - САЩ създаде СССР, САЩ финансираше Хитлер, САЩ ръководи ЕС, САЩ ограби България, САЩ създаде ИДИЛ и т.н. евтини помии, ти, щом смяташ това за "акъл", наливай си от него, аз не искам, мерси.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2016 13:52

fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Доста си се заблудил, драги. САМИ се наебахме, за да угодим на новите съюзници.

Аха, ясно.
Руснаците, както винаги, немат нищо общо с нас и въобще, случилото се, както и със случващото се в Страната ни.
Добре. :lol:

Гадните руснаци си плащаха 100 милиона доларес на Украйна за базаат в Крим, дори и в годината на конфликта с Грузия, когато украинците се опитаха да блокират руските кораби. И въпреки че украинците въоръжаваха задрво грузинците когато се готвеха за конфликта, пак си им платиха наема.
Ми мириканците шо не плашат, ми е чудно. Пари ли немат? Да им заформим ли DMS некакъв?

Ама човек, няма как да сравняваме базите у нас, с които и да било US бази другаде.
Хеле пък с кримската на Русия.

Няма как да се направи сравнение, просто защото идва реч за други мащаби.
Гуантанамо, тази в Берлин ( забрайх и името ) тази в Япония ( Окинава ли беше ) ... "Инджерлик" в Турция, т'ва са американски бази.

Т'ва тука, са си наши "бази".
"Янките" ги ползват само за учения - общи, с нас и други НАТО-вци.
Въобще няма основание за сравнение.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 13:53

il4o_iliew написа:

Показах ти документи, които са коментирани като автентични от висши служители на американското военно разузнаване. Показах ти видео на хора, които стачкуват в Япония-случаи на изнасилвания и убийства, които са потвърдени и доказани.

Не, не, няма така лесно да ми минеш, моето момче, тея манипулации някъде другаде.

Много добре знаеш за кое пиша, за кои неща те хванах в лъжа, как цитираш някакви помии, където си ги чел Бог знае къде, но ги пишеш тук като някакви факти. ;) ;) За тях чакам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 13:55

1982 написа:
pampi написа:Самата презумпция, че ти си безпогрешен, че само ти виждаш истината,

ЪЪЪЪ, ААААААА, ООООО ..... извинявам се много, ама къде видя дори да намеквам такива неща, май и ти си същият филмар, като Илчо, живееш в някакъв собствен сериал. :lol: :lol: :lol:

Никога и никъде не съм твърдял, нито намеквал, че съм "безпогрешен" или, че "само аз виждам истината". ;) ;) Всичко това са някакви странични резултати от залпа на Аврора. Явно още отеква в нечии глави.

pampi написа: Илчо има един кусур, мисли си, че може да направи свирка от всяко дърво и да налее акъл дори на магаре. Е не става... Капанец, ти си едно мрънкало и духовен консуматор. Да се подиграваш можеш, да плюеш можеш, но да предложиш идея, като контрапункт на казаното от Илчо, не можеш. за това се изисква начетеност и най-вече акъл. С опити за обиди от типа "русофили" и "руски боклук" показваш, колко са ти слаби ангелите и колко ти липсват първите 7 години, но нищо повече.

Контрапункт може да предложиш на разумен и интелигентен човек, а не някаква латерна, която по цял ден върти една и съща плоча - САЩ създаде СССР, САЩ финансираше Хитлер, САЩ ръководи ЕС, САЩ ограби България, САЩ създаде ИДИЛ и т.н. евтини помии, ти, щом смяташ това за "акъл", наливай си от него, аз не искам, мерси.

Ей го, латерната си ти, безгрешния! :lol:
Другите не заслужават даже да дишат въздуха ти , камо ли да ги озарят идеите ти! Аферим, баби, голем си!
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 05 фев 2016 13:58

Илчо, само да те питам с тебе каква дискусия да се води, като ти във всяко мнение(независимо за какво намесваш САЩ)
И нали знаеш, за всичко си има първи път, а конспираторите си приказват колкото искат и се позовават на някакви си техни глупости.
Възмущавам се, че има млади хора които с пет клика могат да видят какви са тези следи в небето.

Не мисля, че във всяко мнение намесвам САЩ. Просто се включвам в дискусия от време на време. Нищо лошо не виждам.

Дали са глупости или не, може да каже един човек, който е запознат с материята, за да е меродавно мнението ми.

Ами може да видят какви са. Могат и да се притесняват от тях ако преценят. Трябва да имат възможност да се оплачат и да си изкажат притесненията ако нещо не им харесва. На теб какъв ти е проблемът с това?

Изгледай това видео на Розалинд Петерсън, стани една идея по-компетентен и тогава коментирай нещо като глупост. Щото от това, което жената подготвено обяснява, твърдо има защо да се притеснява човека за здравето на детето си.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o7g9oiyXuR8[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 13:58

1982 написа:
il4o_iliew написа:

Показах ти документи, които са коментирани като автентични от висши служители на американското военно разузнаване. Показах ти видео на хора, които стачкуват в Япония-случаи на изнасилвания и убийства, които са потвърдени и доказани.

Не, не, няма така лесно да ми минеш, моето момче, тея манипулации някъде другаде.

Много добре знаеш за кое пиша, за кои неща те хванах в лъжа, как цитираш някакви помии, където си ги чел Бог знае къде, но ги пишеш тук като някакви факти. ;) ;) За тях чакам.

Бе то и аз чакам да ми покажеш договора между Куба и САЩ за Гуантанамо, ама ... кво става, проблем с Нета ли имаш или Фидел не вдига телефона? :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”