ВИДЕО: Срещата на Борисов с емигрантите в Лондон

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: ВИДЕО: Срещата на Борисов с емигрантите в Лондон

Мнениеот damyanov1963 » 05 фев 2016 13:14

Може и да е било неадекватно поведението на питащите, но все някой трябваше да му зададе открито тези въпроси. Макар че е твърде късно, такива въпроси трябваше да се задават на всички управлявали ни до сега и да не им се дава да дишат, докато не оправят държавата. Борисов е просто поредното звено от веригата.
Но българина нали е свикнал все някой отгоре да го ОПРАВЯ, та си помисли, че Царя ще ни оправи за 800 дни и се стигна до там, че много българи не искаха това да се случи и му засичаха времето, за да има кого да плюват после - поредния български абсурден парадокс :!:
А Царя каза, че можем да се оправим с общи усилия, благодарение на трудолюбието и предприемчивостта си, но Ганю го разбра, че може да си я кара както до сега, а Царя ще го оправи :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 фев 2016 13:21

v.r.s. написа:То хубаво казваме кой не трябва да управлява, но дайте идея кой е този, който ще управлява по-добре от останалите, БСП, ДПС, Атака, БДЦ, РБ, ПФ, АБВ или някоя нова формация. Кажете кой да е, за да може да разискваме по темата, защото само да се плюе и казва, кой не трябва да е, по-скоро е хетйрство и няма нищо смислено в това.

Трябва да се промени съдебната система,а не да се търсят нови лица и партии!Трябва съда да е независим,както и прокуратурата за да гледат безпристрастно на нещата!Това трябва да е голямата борба!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 05 фев 2016 13:26

ВИДЕО: Срещата на Борисов с емигрантите в Лондон

Това е пълният запис на срещата, без цензура:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ERSprKgJ2wA[/youtube]
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 05 фев 2016 13:28

Същите които подкрепят тезата че в България е нямало турско робство подкрепя и сегашния ни премиер от такива безродници какво да очакваш ,явно масата от простовати хора в България доминира в момента, тя си намери в лицето на сегашния мин.председател достойния си водач и лидер.Тезата как българина бил мързелив и чакал все някой друг да го оправи е тотално неверна и грешна,как така в чужбина българина е работлив и предприемчив и се справя с живота само в България го изкарват нехаен неработещ,значи проблема не е в обикновения човек а от политици и бизнесмени които са наложили такива правила и взаимотношения в държавата,няма как да очакваш някой да се развива ,да работи ,когато са наложени такива правила и рамки които да облагодетелстват само едната страна и не знам това защо не се разбира.Само един пример имам приятел който работи и живее в Белгия от 15-16 години не е с кой знае какво образование или да е някакъв голям специалист, но за тези години тръгвайки от нулата там успя да изгради фирма в която работят доста работници, успя да си купи голяма къща няколко коли да изучи и даде солидно образование на децата си и сега щастливо да гледа родителите си и внуците си.При положение че преди това прави няколко опита да направи нещо в България като все се проваляше .Скоро се беше върнал и пак вече с опита който беше набрал да разшири бизнеса в България но като видя реалността и че нищо не се е променило се отказа.Значи какво ми каза защо там се получава тук не, фирмата му иска да вземе обществена поръчка в Белгия има търг ако предложиш най добрата оферта печелиш,тук как става, веднага са му поискали подкуп или да потърси някакви връзки.Та така ми каза той това което постигнах тук беше немислимо да го постигна в България.Това са реалностите за нашата държава а не кухите и празни приказки кой как бил мързелив и други такива тъпотий.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 фев 2016 13:34

Наболели и банални въпроси, на които Борисов дори няма банални и звучене отговори.

Авторитарното му поведение не му помогна, когато е заобиколен от хора, които не живеят с 350 лв на месец и не гледат на него, като на бащица. (отделно обаче, че питащите са от тия хора, дето като си дойдат за малко и казват:"това само в България го има" и гледат високомерие).

Видимо беше смутен и неподготвен .

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 фев 2016 13:35

BRF написа:
v.r.s. написа:То хубаво казваме кой не трябва да управлява, но дайте идея кой е този, който ще управлява по-добре от останалите, БСП, ДПС, Атака, БДЦ, РБ, ПФ, АБВ или някоя нова формация. Кажете кой да е, за да може да разискваме по темата, защото само да се плюе и казва, кой не трябва да е, по-скоро е хетйрство и няма нищо смислено в това.

Трябва да се промени съдебната система,а не да се търсят нови лица и партии!Трябва съда да е независим,както и прокуратурата за да гледат безпристрастно на нещата!Това трябва да е голямата борба!

Да де, но както виждаш старите лица и партии не променят съдебната с-ма, така че трябва да се търсят нови. Но по златното правило новите стават, като старите и така ще си се въртиме в дяволският кръг, докато не се решиме най-после го разкъсаме.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 фев 2016 13:40

damyanov1963 написа:
BRF написа:

Да де, но както виждаш старите лица и партии не променят съдебната с-ма, така че трябва да се търсят нови. Но по златното правило новите стават, като старите и така ще си се въртиме в дяволският кръг, докато не се решиме най-после го разкъсаме.

Така е!Аз БЯХ седесар-винаги съм гласувал за СДС!Да речем,че съм и в тези среди.Много пъти съм разговарял с "правилните" хора и винаги се е говорела за съдебната реформа!Само да отидем във властта и ще се заемем!Ето във властта са пък.........
Трябва просто да се слушат предизборните обещания и да се търси сметка за реализирането им след това!Одзоваване или както там се казва на депутати също трябва да е възможно!Трябва хората от Бургас-да избират сред кандидатури от Бургас,от София-София и така!Много неща трябва да се променят и трябва да почнем да ги изискваме!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 фев 2016 13:41

Важно е да отбележим, че се развенчава мита, че нашите емигранти, които са специалисти, завършили университети, а не работят обща работа, далеч не са елита, нито каймака на обществото ни...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 фев 2016 13:45

grasiani написа:Същите които подкрепят тезата че в България е нямало турско робство подкрепя и сегашния ни премиер от такива безродници какво да очакваш ,явно масата от простовати хора в България доминира в момента, тя си намери в лицето на сегашния мин.председател достойния си водач и лидер.Тезата как българина бил мързелив и чакал все някой друг да го оправи е тотално неверна и грешна,как така в чужбина българина е работлив и предприемчив и се справя с живота само в България го изкарват нехаен неработещ,значи проблема не е в обикновения човек а от политици и бизнесмени които са наложили такива правила и взаимотношения в държавата,няма как да очакваш някой да се развива ,да работи ,когато са наложени такива правила и рамки които да облагодетелстват само едната страна и не знам това защо не се разбира.Само един пример имам приятел който работи и живее в Белгия от 15-16 години не е с кой знае какво образование или да е някакъв голям специалист, но за тези години тръгвайки от нулата там успя да изгради фирма в която работят доста работници, успя да си купи голяма къща няколко коли да изучи и даде солидно образование на децата си и сега щастливо да гледа родителите си и внуците си.При положение че преди това прави няколко опита да направи нещо в България като все се проваляше .Скоро се беше върнал и пак вече с опита който беше набрал да разшири бизнеса в България но като видя реалността и че нищо не се е променило се отказа.Значи какво ми каза защо там се получава тук не, фирмата му иска да вземе обществена поръчка в Белгия има търг ако предложиш най добрата оферта печелиш,тук как става, веднага са му поискали подкуп или да потърси някакви връзки.Та така ми каза той това което постигнах тук беше немислимо да го постигна в България.Това са реалностите за нашата държава а не кухите и празни приказки кой как бил мързелив и други такива тъпотий.

Ами защо тогава българина, като е толкова работлив и оправен в чужбина, не направи така да е и в България, ами чака някой отгоре да го оправя. А в чужбина просперират, защото там условията са други. И аз имам познат, който се ожени още по Тошово време за французойка и отиде да живее в Париж. Обаче след, като жена му намерила работа в някакъв дърводелски цех беше уволнен, понеже закъснял от обедната почивка за да си допуши на вън цигарата.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 05 фев 2016 13:49

BRF написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:

Така е!Аз БЯХ седесар-винаги съм гласувал за СДС!Да речем,че съм и в тези среди.Много пъти съм разговарял с "правилните" хора и винаги се е говорела за съдебната реформа!Само да отидем във властта и ще се заемем!Ето във властта са пък.........
Трябва просто да се слушат предизборните обещания и да се търси сметка за реализирането им след това!Одзоваване или както там се казва на депутати също трябва да е възможно!Трябва хората от Бургас-да избират сред кандидатури от Бургас,от София-София и така!Много неща трябва да се променят и трябва да почнем да ги изискваме!

Точно така. Аз отдавна съм на мнението, че предизборните обещания трябва да се декларират с подпис и при неизпълнение да се връщат парите взети за предизборната кампания и да им се търси съдебна отговорност, но ЕФЕКТИВНА, разбира се.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Свободна зона”