Тема за футболни прогнози

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Тема за футболни прогнози

Мнениеот kingofpop » 04 фев 2016 17:26

Spvgg Erkenschwick - SV Fortuna Herne X2---> 8 коеф..... домакините 2 дивизии над Фортуна, но това е контрола на някакъв карнивал и са изцяло с юноши, даже и резервите няма да играят... интересно кога букмейкърите ще реагират... :o

50 за 400 за пробата :mrgreen:
Последна промяна от kingofpop на 05 фев 2016 01:07, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 04 фев 2016 23:01

8-1 :lol:
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 05 фев 2016 01:07

8-1 явно 16 годишните са били надъхани, или тия са си много слаби... :mrgreen: :shock:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 06 фев 2016 10:02

Херта - Борусия Д

Над @ 1.72

FT 0-0

Кур за бета , кур за залозите на футбол . Влизам в кръжока на „Загубените души" , за един месец ми се еба майката четвърти мач с пари не ми излиза. Да умират всички некадърни футболисти , съдии и треньори :?
Последна промяна от ceBep на 06 фев 2016 18:30, променено общо 1 път.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 06 фев 2016 12:50

Liverpool - 1
Swansea - 1
Man Citty - 1
Atl. Madrid - 1
Tottenham - 1
Middlesbrough - 1
50 lv for 700+
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 06 фев 2016 13:44

Влизам и аз с десетаче. Само мача от чемпиъншип ме притеснява, нямам им вяра на тези ботушари, но щом ти го виждаш играем.

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 06 фев 2016 13:58

ceBep написа:Влизам и аз с десетаче. Само мача от чемпиъншип ме притеснява, нямам им вяра на тези ботушари, но щом ти го виждаш играем.

Имам нужда от пари да си платя квартира и семестър, така че ще се надяваме на футболните богове да са благосклонни към нас днес. Иначе не бих залагал изобщо, но нуждите са си нужди.

Успех, колега ;)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 фев 2016 14:27

Успех на всички . :)
Съмнявам се да ми излезне този фиш .

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 фев 2016 00:26

Неделя 13:30ч. Лига Ендеса / Реал М – Гипузкоа
Реал М Над 91.5 за отбора @1.85 / sportingbet (bet 365 ще го има на живо преди мача)
Неравностойна двойка и само от милостта на балета зависи докъде ще стигне разгрома. Лос бланкос са с най-силното нападение в лигата 91.8 на мач, у дома са 95.4. Тази линия в Мадрид не са я минавали само срещу отбори, имащи представа как да пазят защита. Дори така постиженията им пак не са лоши – Валенсия 82, Канария 85, Барса 84, Малага 85. Останалите срещу боксови круши са 100+. Реал си правят шоуто в подобни случаи и за кеф на феновете, разцепват несретниците отсреща. Дори да поведат разгромно не спират и се гаврят с трупа до края. Баските от Гипузкоа отговарят перфектно на условията да бъдат разчекнати. Най-слабата гостуваща защита с 88.0 средно и третата най-слаба като цяло в Ендеса с 83.8. Оставят прекалено пространства и отворени шутове, което за нивото на испанската лига е пагубно. От друга страна играят бързо и така остава време за повече атаки и на съперника. До тук срещу топ-отборите поеха - Канария 97, Барса 97, Валенсия 92, Лаборал 91, Малага 94. Реал са по-резултатни от всеки един от тях и трудно да финишират под линия 91.5т. В Сан Себастиян през октомври белите биха този съперник 61:94. Мадрид е най-неприятното място за гостуване за брашнени чували и при развихряне на балета, то баските имат гарантирано една количка бой. Очаквам също така 50+ точки за 1во полувреме от лос бланкос.
Последна промяна от kingofpop на 17 фев 2016 15:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 14 фев 2016 13:15

Футболче=пародия, четете отвреме навреме истински мнения от футболни хора! От Нова година съм пускал само веднъж, ама аз умен много! Дебне се, момци, не става иначе:-) видяхте и вчера дербито ква пародия беше си, дадох им картбланш до 60-та мин да отправят поне един удар, еми не се справиха и си изгледах "Светкавицата", защото бяха твърде бавни за моя естетически вкус и ми трябваше нещо по-бързичко, за да задоволя нуждите си за екшън! :)

Понеже се случи за първи път, рекох да го отразим в световен мащаб, за да се знае, че и футболен чилек може да ги отритне га рече! :mrgreen:

[offtopic]Имате пропуски във футболчето, а най-основният е, че живеете в заблуда, че някой отбор е силен или слаб! Ако беше вярно, Валенсия нямаше да спечели сноща! :mrgreen:[/offtopic]

Съвет: Никога не играйте Х2 дш, нема да ви огрее ви!Тествал го! :mrgreen:
[offtopic]Само веднъж си спомням да е влязла тази опцийка, х2 дш с 1,32 коеф влиза си отмах!:)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”