Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Всекидневната около Левски
Гласувах за „ съблечисебе#” .Тоя е пълен дървар .Все едно си отрязал един дънер с височина около 180см и си го сложил на точката на дузпата .Това е Венци Христов
ЕМИЛ написа:Гласувах за „ съблечисебе#” .Тоя е пълен дървар .Все едно си отрязал един дънер с височина около 180см и си го сложил на точката на дузпата .Това е Венци Христов
Емо, че те почти всички централни нападатели са такива.
Няма ли Гонзо, Тонев или онези от НКП в управителния съвет да излязат и да кажат, какво ще стане в Боби Цонев?
Не ме интересува Христов, интересува ме защо на Боби не е предложен нов договор или му е предложен и той го е отказал, напуска ли лятото, остава ли, какво става.
Венци, че ще е резерва на Менголо е ясно, така че темата за него е излишна.
Не ме интересува Христов, интересува ме защо на Боби не е предложен нов договор или му е предложен и той го е отказал, напуска ли лятото, остава ли, какво става.
Венци Христов е 300 пъти по-добра алтернатива от всяко недоказало се дърво с африкански или южноамерикански корени. Пожелавам му успех и не споделям иронията към него. В анкетата гласувах с 5, но визирам головете само до края на сезона. Ако се представи добре (което както казах не го изключвам) може да бъде още по-полезен занапред. Важно е да стъпи на краката си и да си върне формата от беройския му период.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
comorad написа:Няма ли Гонзо, Тонев или онези от НКП в управителния съвет да излязат и да кажат, какво ще стане в Боби Цонев?
Братя Цоневи какво показват,че да останат в Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:comorad написа:Няма ли Гонзо, Тонев или онези от НКП в управителния съвет да излязат и да кажат, какво ще стане в Боби Цонев?
Лично мое мнение и не задължавам никого с него, но Боби показа много добра игра преди да се понтузи. Ради е непостоянен но явно не е такова перде като брат си. За мен Боби има място в отбора.
comorad написа:mikata написа:comorad написа:Няма ли Гонзо, Тонев или онези от НКП в управителния съвет да излязат и да кажат, какво ще стане в Боби Цонев?
Лично мое мнение и не задължавам никого с него, но Боби показа много добра игра преди да се понтузи. Ради е непостоянен но явно не е такова перде като брат си. За мен Боби има място в отбора.
Аз ги харесвам повече от Краев. Не че имам нещо против него, но не смятам, че е по-талантлив или с по-високо КПД. Искам и тримата на Герена.
Само Левски!
doktora25 написа:Венци Христов е 300 пъти по-добра алтернатива от всяко недоказало се дърво с африкански или южноамерикански корени. Пожелавам му успех и не споделям иронията към него. В анкетата гласувах с 5, но визирам головете само до края на сезона. Ако се представи добре (което както казах не го изключвам) може да бъде още по-полезен занапред. Важно е да стъпи на краката си и да си върне формата от беройския му период.
И аз тъй си мисля и гласувах. Дани му тръгне... На мене ми напомня на Безяк малко като начин на игра.
- metodito
- Контакти:
#koj я прави тая анкета? Гласувах за 10, макар и да не вярвам толкова. По-скоро между 5 и 10.
Аз също гласувах за 10, според мен това е напълно постижима бройка за един централен нападател в топ отбор като Левски. 3 на каузата в Разград, още 2 на каузата в София, а другите, където си избере. 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс