БФС отряза Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Емигрант 45

Re: БФС отряза Левски

Мнениеот Емигрант 45 » 03 фев 2016 14:55

ЗАПОМНИ - ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН И ЩЕ ОСТАНЕ ТАКЪВ, останалите сте светулки и еднодневки :!: :idea:

Това е истината,която е неоспорима и всички розовки,зелени,оранжави и жълто-черни трябва да я преглътнат!
Плюенето да започне :сега! :)

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 03 фев 2016 15:18

Не е необходимо да се плюе.......да Левски е вечен.....
Вечен е колкото са вечни Славия , Локото , ЦСКА , Пирин , Берое , Ботев ....и редица други вечни отбори от А и Б група ...че и В .......Но нищо по вече.......
Не е по вечен от тях.......!
И Милан беше звяр...и има много фенове и е Вечен .......но сега е просто Милан.....и пак е вечен ...и нищо по вече....

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 03 фев 2016 15:23

Teo написа:
-Защо ви наказаха доживот през пролетта след мача "Левски" - "Локомотив" (София) 2:1?
-Знаете ли кое най-много ме боли? Че по този начин ми изтриха кариерата. Директно я заличиха, без да им мигне окото. За мен това е най-голямата ми болка. Аз съм на 23-то място по брой ръководени мачове в българския футбол. Сигурен съм и днес, че бях изкупителна жертва на всичко, което се случи през пролетта, поредицата грешки на мои колеги. Аз бях най-удобният, наказаха ме за назидание на всички останали. Беше най-лесно да ме отстранят, защото ми оставаха само няколко месеца до навършване на пределната възраст за съдия - 45 години. Мисля, че имаше по-легален начин да ме спрат. Можеше да ме извикат, да ми дадат един бенефис и да изляза през парадния вход.

А така си
тръгнах
грозно,
недостойно

като престъпник. От това ме боли (казва го с много тъга).

-Вие сте единственият в последните години съдия, който беше наказан завинаги...
-(прекъсва ме) Изхвърлен завинаги от съдийството два часа след мача. Ако не си спомняте двубоя, да ви кажа какво се случи. Дадох дузпа за "Левски" за падане на Де Карвальо. Колегата ми каза, че има дузпа, а аз не бях в добра ситуация. После се видя, че нападателят е свил краката много преди шпагата на защитника на "Локомотив". Сгрешил съм! Голямата ми грешка обаче беше вторият жълт картон и съответно червен на Том от "Локомотив". И този мач обаче, ако бях някой тарикат, можеше да не го свиря, защото бях в недобро здравословно състояние. Дори имах разговор да ме сменят, но в последния момент казах, че ще отида.

-В този мач реално "Левски" е облагодетелстван от съдийството ви, а тогава се бореше с "Лудогорец" за титлата. Домусчиев каза: "Пастата спаси "Левски". Имало ли е натиск от негова страна да ви изхвърлят от съдийството? Или е виновен Николай Гигов?
-Поздравявам г-н Домусчиев за това, което прави в Разград. Но той е от три години във футбола, а аз... Не беше коректно така да се изказва. Дали е имало натиск върху комисията?! На мен още в съблекалнята ми стана ясно, че това беше последният ми мач. Разбрах, че нещо се крои. Когато трябваше да се прави разбор от съдийския наблюдател, незнайно защо се забави два часа. Явно бяха прозвънили някакви телефони, с кого, не мога да кажа, явно на високо ниво. Тръгнах си към Перник, предстоеше ми операция от херния, имах ужасни болки и проблеми, но пак стисках зъби. Искрено ви казвам, в този момент почувствах облекчение, че всичко свърши.
На другия ден обаче започнах да мисля защо трябваше така да приключа със съдийството. Беше ме яд за начина, по който ме изритаха и изтриха достойна кариера. Шефът на съдиите Никола Джугански ми се обади два-три дни след ситуацията. С него не съм се карал, защото знам, че не той ме извади от професията. Най-малко на него мога да се сърдя. Той дори ми каза, че в мен никога не се е съмнявал, но такова е положението. Щом една комисия е назначена, нали се сещате, че има хора над нея, които се месят. Няма как хората да действат свободно. Президентът и Изпълкомът на БФС избират шефа на съдиите, той - членовете на комисията. Преди съдийските ранглисти се одобряваха от Изпълкома, в който има президенти на клубовете. Ако не си удобен на някого, те зачеркват и си пътник.
-Все пак не ви ли дадоха обяснение защо ви наказват?
-Нали ви казах, решението е било взето веднага след мача. Казаха ми, че може да свиря на село, но реших, че последният ми мач в професионалната кариера ще ми бъде на "Герена". Толкова години съм бил елитен съдия, изградил съм репутация, някак си не върви да свиря по селата. Съжалявам за начина, по който приключих. В последните 4-5 години съм съдията с най-много дербита. Напрежение си е, кой каквото ще да говори. Трябва да се предпазиш психически, защото иначе може да рухнеш и да провалиш целия мач. Като сложим чертата, съмгорд от това, което съм бил като съдия. Имах шанс да бъда четвъртият рефер, който е достигнал пределната възраст - 45 години, след ерата на Атанас Узунов. Единствените такива бяха Стефан Господинов, Кънчо Йорданов и Антон Генов. Но не ми позволиха.

Пастичката която нагло изгони ТОМ с втори жълт... предполагам някой си спомнят тоя скандален мач :idea:
@ А сега Гошко и той изгоря заради вас.... кой ще е следващия?

~~ Няма мач в които съдия да не е наказан или изгонен завинаги заради вас.... само около вас се случат тия явление :idea:

А сега като се сетя и за един мач на Чики-рики Шкембето на Герена лошо ми става :idea:

След този мач,престъпника Николай Гигов /Кайчо лъжеца/ най нагло наказа по телефона ”пастата”.Всички пишеха,че е наказан заради ”Левски” .Той изгони пресилено Рене Михелич за неправилно дишане,а на Бранеков три пъти за влизане с бутоните даже фал не свирна.Пастата,баничката,сватбата,таско,лекето...всички свирят против сините и после журналята си измислят точно обратното.Престъпни журналя,скапано БФС.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 03 фев 2016 15:41

anons написа:Не е необходимо да се плюе.......да Левски е вечен.....
Вечен е колкото са вечни Славия , Локото , ЦСКА , Пирин , Берое , Ботев ....и редица други вечни отбори от А и Б група ...че и В .......Но нищо по вече.......
И Милан беше звяр...и има много фенове и е Вечен .......но сега е просто Милан.....и пак е вечен ...и нищо по вече....

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
но само един ”ЛЕВСКИ” футболен тим.

Мъжжждукат и други тимчета разни,
мъжжждукат ,но ”ЛЕВСКИ” лети.
Опитват се с ”ЛЕВСКИ” да крачат
и ГАГАГрачат но ”ЛЕВСКИ” лети.

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 03 фев 2016 18:09

валкареджио написа:
anons написа:Не е необходимо да се плюе.......да Левски е вечен.....

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
но само един ”ЛЕВСКИ” футболен тим.

Мъжжждукат и други тимчета разни,
мъжжждукат ,но ”ЛЕВСКИ” лети.
Опитват се с ”ЛЕВСКИ” да крачат
и ГАГАГрачат но ”ЛЕВСКИ” лети.

Лети с крилата на Държавна сигурност и до днес!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 фев 2016 19:44

В крайна сметка парадокса е, че от "Левски" се жалват за наказание, каквото не им е налагано, това ще хване дикиш точно никога, в случая от "Левски" искат да бъде премахнато наказание на Литекс :lol:
Изображение

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 03 фев 2016 22:06

PFC Litex написа:В крайна сметка парадокса е, че от "Левски" се жалват за наказание, каквото не им е налагано, това ще хване дикиш точно никога, в случая от "Левски" искат да бъде премахнато наказание на Литекс :lol:

Тук много грешиш. От Левски искат единствено трите изрода (червен,оранжев и раиран) да си останете по селските ливади.
Футболния ни елит няма нужда от вас.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 фев 2016 22:22

kremi82 написа:
PFC Litex написа:В крайна сметка парадокса е, че от "Левски" се жалват за наказание, каквото не им е налагано, това ще хване дикиш точно никога, в случая от "Левски" искат да бъде премахнато наказание на Литекс :lol:

Тук много грешиш. От Левски искат единствено трите изрода (червен,оранжев и раиран) да си останете по селските ливади.
Футболния ни елит няма нужда от вас.

А от плачковци, като вас, има ли нужда?! Преди 35 години поне извадихте едно страхотно поколение ваши юноши, а сега....?!

Да сум звезда футбола и да дигам женска бела пола!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 05 фев 2016 10:34

Пак лееекооо си се объркал. Всички спортни адвокати тълкуват отнемането на точки,като наказание. В спортното право се гледа да има равнопоставеност. Какво е виновен Левски,че оня куц боклук извади Литекс??? Е за кой е наказанието? Както вече сигурно си прочел след сезирането на Лозана наказанието на Левски на 99 процента отпада. Просто не е работа на ДК да взима такова решение. Никак не е невъзможно и от есента Литекс да бъде върнат в А група. Такова лайнарско БФС никога не сме имали. Да имаш спомен Левски да не е спечелил някой спорен казус някъде....??? Има си причини. Много си незначителен да ти обяснявам какви са. Всичко друго е плямпане на разни селски цървули,като Сандьо например,чиято цел е просто да кажат нещо ,без да има смисъл,или да си плюят заради плюенето. Но Сандьо е известен на всички. Както и ония от Форума на морето :roll: . Комплекса е страшно нещо ;) У теб има потенциал,ама не се поддавай на озлоблението си към Левски ;)
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 фев 2016 10:55

Пак да си тука, като ФИФА отсъди в полза на Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Футбол - България”