Това е истината,която е неоспорима и всички розовки,зелени,оранжави и жълто-черни трябва да я преглътнат!
Плюенето да започне :сега!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:-Защо ви наказаха доживот през пролетта след мача "Левски" - "Локомотив" (София) 2:1?
-Знаете ли кое най-много ме боли? Че по този начин ми изтриха кариерата. Директно я заличиха, без да им мигне окото. За мен това е най-голямата ми болка. Аз съм на 23-то място по брой ръководени мачове в българския футбол. Сигурен съм и днес, че бях изкупителна жертва на всичко, което се случи през пролетта, поредицата грешки на мои колеги. Аз бях най-удобният, наказаха ме за назидание на всички останали. Беше най-лесно да ме отстранят, защото ми оставаха само няколко месеца до навършване на пределната възраст за съдия - 45 години. Мисля, че имаше по-легален начин да ме спрат. Можеше да ме извикат, да ми дадат един бенефис и да изляза през парадния вход.
А така си
тръгнах
грозно,
недостойно
като престъпник. От това ме боли (казва го с много тъга).
-Вие сте единственият в последните години съдия, който беше наказан завинаги...
-(прекъсва ме) Изхвърлен завинаги от съдийството два часа след мача. Ако не си спомняте двубоя, да ви кажа какво се случи. Дадох дузпа за "Левски" за падане на Де Карвальо. Колегата ми каза, че има дузпа, а аз не бях в добра ситуация. После се видя, че нападателят е свил краката много преди шпагата на защитника на "Локомотив". Сгрешил съм! Голямата ми грешка обаче беше вторият жълт картон и съответно червен на Том от "Локомотив". И този мач обаче, ако бях някой тарикат, можеше да не го свиря, защото бях в недобро здравословно състояние. Дори имах разговор да ме сменят, но в последния момент казах, че ще отида.
-В този мач реално "Левски" е облагодетелстван от съдийството ви, а тогава се бореше с "Лудогорец" за титлата. Домусчиев каза: "Пастата спаси "Левски". Имало ли е натиск от негова страна да ви изхвърлят от съдийството? Или е виновен Николай Гигов?
-Поздравявам г-н Домусчиев за това, което прави в Разград. Но той е от три години във футбола, а аз... Не беше коректно така да се изказва. Дали е имало натиск върху комисията?! На мен още в съблекалнята ми стана ясно, че това беше последният ми мач. Разбрах, че нещо се крои. Когато трябваше да се прави разбор от съдийския наблюдател, незнайно защо се забави два часа. Явно бяха прозвънили някакви телефони, с кого, не мога да кажа, явно на високо ниво. Тръгнах си към Перник, предстоеше ми операция от херния, имах ужасни болки и проблеми, но пак стисках зъби. Искрено ви казвам, в този момент почувствах облекчение, че всичко свърши.
На другия ден обаче започнах да мисля защо трябваше така да приключа със съдийството. Беше ме яд за начина, по който ме изритаха и изтриха достойна кариера. Шефът на съдиите Никола Джугански ми се обади два-три дни след ситуацията. С него не съм се карал, защото знам, че не той ме извади от професията. Най-малко на него мога да се сърдя. Той дори ми каза, че в мен никога не се е съмнявал, но такова е положението. Щом една комисия е назначена, нали се сещате, че има хора над нея, които се месят. Няма как хората да действат свободно. Президентът и Изпълкомът на БФС избират шефа на съдиите, той - членовете на комисията. Преди съдийските ранглисти се одобряваха от Изпълкома, в който има президенти на клубовете. Ако не си удобен на някого, те зачеркват и си пътник.
-Все пак не ви ли дадоха обяснение защо ви наказват?
-Нали ви казах, решението е било взето веднага след мача. Казаха ми, че може да свиря на село, но реших, че последният ми мач в професионалната кариера ще ми бъде на "Герена". Толкова години съм бил елитен съдия, изградил съм репутация, някак си не върви да свиря по селата. Съжалявам за начина, по който приключих. В последните 4-5 години съм съдията с най-много дербита. Напрежение си е, кой каквото ще да говори. Трябва да се предпазиш психически, защото иначе може да рухнеш и да провалиш целия мач. Като сложим чертата, съмгорд от това, което съм бил като съдия. Имах шанс да бъда четвъртият рефер, който е достигнал пределната възраст - 45 години, след ерата на Атанас Узунов. Единствените такива бяха Стефан Господинов, Кънчо Йорданов и Антон Генов. Но не ми позволиха.
Пастичката която нагло изгони ТОМ с втори жълт... предполагам някой си спомнят тоя скандален мач
@ А сега Гошко и той изгоря заради вас.... кой ще е следващия?
~~ Няма мач в които съдия да не е наказан или изгонен завинаги заради вас.... само около вас се случат тия явление
А сега като се сетя и за един мач на Чики-рики Шкембето на Герена лошо ми става
anons написа:Не е необходимо да се плюе.......да Левски е вечен.....
Вечен е колкото са вечни Славия , Локото , ЦСКА , Пирин , Берое , Ботев ....и редица други вечни отбори от А и Б група ...че и В .......Но нищо по вече.......
Не е по вечен от тях.......!
И Милан беше звяр...и има много фенове и е Вечен .......но сега е просто Милан.....и пак е вечен ...и нищо по вече....
валкареджио написа:anons написа:Не е необходимо да се плюе.......да Левски е вечен.....
Вечен е колкото са вечни Славия , Локото , ЦСКА , Пирин , Берое , Ботев ....и редица други вечни отбори от А и Б група ...че и В .......Но нищо по вече.......
Не е по вечен от тях.......!
И Милан беше звяр...и има много фенове и е Вечен .......но сега е просто Милан.....и пак е вечен ...и нищо по вече....
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
но само един ”ЛЕВСКИ” футболен тим.
Мъжжждукат и други тимчета разни,
мъжжждукат ,но ”ЛЕВСКИ” лети.
Опитват се с ”ЛЕВСКИ” да крачат
и ГАГАГрачат но ”ЛЕВСКИ” лети.
PFC Litex написа:В крайна сметка парадокса е, че от "Левски" се жалват за наказание, каквото не им е налагано, това ще хване дикиш точно никога, в случая от "Левски" искат да бъде премахнато наказание на Литекс
kremi82 написа:PFC Litex написа:В крайна сметка парадокса е, че от "Левски" се жалват за наказание, каквото не им е налагано, това ще хване дикиш точно никога, в случая от "Левски" искат да бъде премахнато наказание на Литекс
Тук много грешиш. От Левски искат единствено трите изрода (червен,оранжев и раиран) да си останете по селските ливади.
Футболния ни елит няма нужда от вас.
PFC Litex написа:В крайна сметка парадокса е, че от "Левски" се жалват за наказание, каквото не им е налагано, това ще хване дикиш точно никога, в случая от "Левски" искат да бъде премахнато наказание на Литекс
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта