Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?

Мнениеот ММ1914 » 03 фев 2016 09:25

Според мен няма да станат, дори ми се струва че ще са извън топ 4. Забравяте че големите отбори са силни в края на сезоните. Но ще поживеем още 3 месеца и ще разберем.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 03 фев 2016 09:30

Значи това което се пропуска е рязкото подобрение в защита на Лестър в последния месец.Вижте колко сухи мрежи записаха и колко гола пускаха в началото на шампионата.Сравненията с титлата на Блякбърн са некоректни тъй като Роувърс купуваха на килограм и счупиха безброй трансферни рекорди докато Лестър почти нямат скъп трансфер.На по малките ще кажа че първия проект с много пари от нищото в английския футбол беше именно Блякбърн Роувърс.Големия плюс за Лестър може да се окаже че ни играят за никакви други купи и ще се концентрират върху шампионата.Сити са на четири фронта,Арсенал и Тотнъм на три.

Потребителски аватар
Dido SZ
Контакти:

Мнениеот Dido SZ » 03 фев 2016 09:42

Предколедните анализатори, предвещаваха в края на януари Лестър да са извън първите пет, е не познаха. Каквото има да се случва, ще се случи. Успех на Лестър!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 фев 2016 09:52

Мен лично повече ме притесняват евреите, които нижат победа след победа :? Да видиме дали Варди и Марез ще удържат - нивата е дълга :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 фев 2016 09:55

Лестър заслужава тази титла, защото :
- Играе СУПЕРФУТБОЛ !
- Надиграват съперниците си по всички показатели (с изключение на Арсенал )
- Големите тази година всъщност са мънички мишленца !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Storm30
Контакти:

Мнениеот Storm30 » 03 фев 2016 10:10

Реално ако излязат като лидери след двата им мача с двата опонента то според мен няма кой да ги измести от четворката със сигурност.Програмата им е супер лесна докрая,като само последните 3 кръга играят последователно с МЮ (г) Евертън (д) и Челси (г).
Всичко друго с което ще играят могат да го бият с подобна играя като тази срещу Ливърпул.
Раниери го заслужава,не е никак слаб треньор смея да го твърдя. На много отбори е помогнал да стъпят на краката си но липсата на трофеи го прави лузър.
[wrapimg=]http://pbs.twimg.com/media/BurU92DIUAEVk7e.jpg[/wrapimg]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 03 фев 2016 10:24

Раниери разбира се че не е слаб треньор.Не е на топнивото на Анчелоти,Мауриньо или Гуардиола но е много над средното ниво.Но в интерес на истината този отбор беше изграден на 90 процента от Найджъл Пиърсън и започна да мачка още в края на миналия сезон.Сега Раниери прибави и нещо от себе си но имаше повече от добра основа върху която да стъпи.

Потребителски аватар
P_Hristov
Контакти:

Мнениеот P_Hristov » 03 фев 2016 11:45

Разбира се че може стига титлата да се решева само на терена и с чисто футболни двубои и рефери свирещи 50:50 в противен случай са обречени ...
да бъдат максимално втори,до тук няма отбор да показва че заслужава титлата повече от тях,макар групата да им е от неизвестни до вчера играчи и такива неодобрени в Германия ... Да не говорим за тренера,вечно гонен макар моето лично мнение да е друго за него?!

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 03 фев 2016 12:50

Имат шанс и то не малък. Имат мотивацията и желанието. Малко късмет им трябва в мачовете с големите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 фев 2016 14:10

dindan написа:Според мен е напълно вероятно.
Гледах ги срещу Ливърпул ами играят момчетата.
В следващите два кръга гостуват на преследвачите Ман.сити и Арсенал,ако измъкнат по 3 точки от двата мача и според мен няма кой да ги спре.

Аз па гледах Арсенал срещу Саутхямптън снощи и верно могат да вземат и трите точки. И един равен със Сити и нещата верно отиват към това, дето некой не очаква.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Футбол - Свят”