Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Може ли Лестър да стане за първи път шампион на Англия?
Според мен няма да станат, дори ми се струва че ще са извън топ 4. Забравяте че големите отбори са силни в края на сезоните. Но ще поживеем още 3 месеца и ще разберем.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Значи това което се пропуска е рязкото подобрение в защита на Лестър в последния месец.Вижте колко сухи мрежи записаха и колко гола пускаха в началото на шампионата.Сравненията с титлата на Блякбърн са некоректни тъй като Роувърс купуваха на килограм и счупиха безброй трансферни рекорди докато Лестър почти нямат скъп трансфер.На по малките ще кажа че първия проект с много пари от нищото в английския футбол беше именно Блякбърн Роувърс.Големия плюс за Лестър може да се окаже че ни играят за никакви други купи и ще се концентрират върху шампионата.Сити са на четири фронта,Арсенал и Тотнъм на три.
Предколедните анализатори, предвещаваха в края на януари Лестър да са извън първите пет, е не познаха. Каквото има да се случва, ще се случи. Успех на Лестър!
Мен лично повече ме притесняват евреите, които нижат победа след победа
Да видиме дали Варди и Марез ще удържат - нивата е дълга 

Леевски, оле

- MASTER_COOL
- Контакти:
Лестър заслужава тази титла, защото :
- Играе СУПЕРФУТБОЛ !
- Надиграват съперниците си по всички показатели (с изключение на Арсенал )
- Големите тази година всъщност са мънички мишленца !
- Играе СУПЕРФУТБОЛ !
- Надиграват съперниците си по всички показатели (с изключение на Арсенал )
- Големите тази година всъщност са мънички мишленца !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Реално ако излязат като лидери след двата им мача с двата опонента то според мен няма кой да ги измести от четворката със сигурност.Програмата им е супер лесна докрая,като само последните 3 кръга играят последователно с МЮ (г) Евертън (д) и Челси (г).
Всичко друго с което ще играят могат да го бият с подобна играя като тази срещу Ливърпул.
Раниери го заслужава,не е никак слаб треньор смея да го твърдя. На много отбори е помогнал да стъпят на краката си но липсата на трофеи го прави лузър.
Всичко друго с което ще играят могат да го бият с подобна играя като тази срещу Ливърпул.
Раниери го заслужава,не е никак слаб треньор смея да го твърдя. На много отбори е помогнал да стъпят на краката си но липсата на трофеи го прави лузър.
[wrapimg=]http://pbs.twimg.com/media/BurU92DIUAEVk7e.jpg[/wrapimg]
Раниери разбира се че не е слаб треньор.Не е на топнивото на Анчелоти,Мауриньо или Гуардиола но е много над средното ниво.Но в интерес на истината този отбор беше изграден на 90 процента от Найджъл Пиърсън и започна да мачка още в края на миналия сезон.Сега Раниери прибави и нещо от себе си но имаше повече от добра основа върху която да стъпи.
Разбира се че може стига титлата да се решева само на терена и с чисто футболни двубои и рефери свирещи 50:50 в противен случай са обречени ...
да бъдат максимално втори,до тук няма отбор да показва че заслужава титлата повече от тях,макар групата да им е от неизвестни до вчера играчи и такива неодобрени в Германия ... Да не говорим за тренера,вечно гонен макар моето лично мнение да е друго за него?!
да бъдат максимално втори,до тук няма отбор да показва че заслужава титлата повече от тях,макар групата да им е от неизвестни до вчера играчи и такива неодобрени в Германия ... Да не говорим за тренера,вечно гонен макар моето лично мнение да е друго за него?!
Имат шанс и то не малък. Имат мотивацията и желанието. Малко късмет им трябва в мачовете с големите.
dindan написа:Според мен е напълно вероятно.
Гледах ги срещу Ливърпул ами играят момчетата.
В следващите два кръга гостуват на преследвачите Ман.сити и Арсенал,ако измъкнат по 3 точки от двата мача и според мен няма кой да ги спре.
Аз па гледах Арсенал срещу Саутхямптън снощи и верно могат да вземат и трите точки. И един равен със Сити и нещата верно отиват към това, дето некой не очаква.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.