diplomat написа:Thsmith написа:fcb_bg написа:Ами върни се по-назад бе, кой те спира. Върни се и давай примери, кво само плашиш "ше се върна по-назад". Кво да я оправдаваме Русия, па Шатите са се невинни. Аз питах за 1(ЕДНА) санкция за неправомерни действия в международен план на тази държава да е наложена! ЕДНА!Значи санкции за всички може да има, само не и за САЩ. Те са друга бира, тех санкции не ги ловят. Изтрепаха милиони само откакто стана еднополюсен светът през 91-ва, ама никой не ги съди.
Тц, те са невинни.
Защо се чудиш? Все един преподавател да наложи наказание на декана. Няма как да стане. Ще ме обвините, че пак се позовавам на книги, но няма как да не се сетя за едни коментари на Тачър от Живот и политика. Там се присмиваше на някой настроения и закани след отказа на Буш да подпише онзи ужасен протокол от Киото. Присмиваше се на разни заплахи от зелени и от някакви министри на Франция и Италия за санкции срещу САЩПрисмиваше се на това, че някои хора забравят кой е санкциониращия и кой може да бъде санкциониран и как ролите няма как да се обърнат.
Нека да не се правим на ударени и изненадани защо се случват така нещата. Може да не е справедливо, но животът не е справедлив.
Уоу.Мен ми се струва, че историята на света не е 200-300 годишна, така че САЩ като толкова "велика" империя да проследят как са се развивали други техни подобия през вековете, за да не хапнат голямото дръвце накрая. Щото нали знаеш - падането от високо е много болезнено.
След още 300 години изобщо не се знае дали ще има такава държава САЩ, но ако погледнем собствената си история и как българският народ е оцелял въпреки всичките неволи, бих заложил че все още ще ни има на тази земя.
Ти не усещаш ли, че пак си въртиш някаква собствена плоча? Хората говорят за нещо конкретно.
Аз питах за 1(ЕДНА) санкция за неправомерни действия в международен план на тази държава да е наложена! ЕДНА!Значи санкции за всички може да има, само не и за САЩ.
^^ Ей това коментирай.