Captain Stottlemeyer написа:kiril.a.d написа:...Еле па другаря капитан, Стотелмайер, как с е...засегнал от поздрава - направо смях!![]()
![]()
- другарю капитан, трябва да знаеш кога, само да се усмихнеш, а не веднага да се хващаш за кобура
...
Кирчо, преди време ти беше написал това: "Господин Табаков, благодаря Ви за отговора...На някой в медията ви, предположимо админо-модератор, не му харесва, че и аз прекрасно боравя със сарказма и иронията."...![]()
Малкият, но съществен проблем, Кире е, че моето и твоето разбиране за сарказъм и ирония доста се различават. Сарказмът и иронията, с които ти "прекрасно боравиш", са сарказмът и иронията на селяндур, излязъл от село (само че то си останало в него). В това отношение сте си лика-прилика с "обичащия Пирин". Съжалявам, че изгубих ценно време да просвещавам клоун като теб. Все пак, доброто възпитание изисква да ти пожелая хубав ден: Хубав ден, Кирчо.
Кептън, мани го тоя изкуфял дърт пергиш - Киро Селянина! Ако си спомняш още от форума на Спортни.бг, лицето Кирил Аспарухов Димитров се гордееше със своята съпричастност към службите от комунистическо време, а всички знаем кои тогава бяха агентите - най-тъпите парчета, с най-загладен мозък, които за друго не ставаха. Не съм чел посланието му към Табаков тук, но ако наистина го е написал това, само показва колко още по-тъп е станал с времето. Ако Киро може да си служи с ирония и сарказъм, то аз съм Трамвай 5. Тоя дебил е толкова плосък и кух, но с такова високо самомнение, че е просто смешен.
Колкото до селяндура от Симитли, който е автор на темата, ще му кажа следното: Петльовден е един страхотен български празник и това, че вкарваш задявки за гейски глупости в него, само издава колко е сбъркана собствената ти сексуална ориентация. От писанията ти досега съм установил, че наистина не знаеш по резани или само по черни големи... мамби си падаш. Или и по двете. За мен, селянино от Симитли, ти си доказан гей, но не мърси българските празници с обърканото си съзнание. Съветвам те да го отбелязваш занапред в деня, в който за първи път си усетил мъжка ласка. Можеш да се похвалиш тук кой е той, а ние от добро сърце ще се погрижим да ти осигурим една визита до циганската махала на Симитли, за да я усетиш отново...