Кой да носи лентата през 2010?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
venelin_valchev
- Контакти:
Re: Кой да носи лентата през 2010?
Когато видях заглавието на темата, помислих че става въпрос за националния отбор а се оказа за...................... левски.О боже поне пишете в скоби левски

- Gonzo0009
- Контакти:
metodito написа:Според мен най-важният човек е вратаря. Ако се представя добре - той да е капитана, т.е. Петков. Топчо и Живко са готови да изядат тревата, но отбора да не загуби. Бардон е голям човек. Като футболист - не разбирам. Според мен е много добър футболист. Но като спортист, като част от отбора е истински лидер. Хм, доста интересен въпрос наистина. Мисля, че който от тези четирима да изберат няма да сбъркат. Важното е да няма дрязга за лентата.
Няма дразги и за това сигурно са няколко виж,че ги въртат само...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
- modor
- Контакти:
Бардон или Петков
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Captain Stottlemeyer
venelin_valchev написа:Когато видях заглавието на темата, помислих че става въпрос за националния отбор а се оказа за...................... левски.О боже поне пишете в скоби левски![]()
![]()
По-добре късно, отколкото по-късно. Все пак си стоплил
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Георги Петков, мое мнение.
Правилно е играчите е труньорът да определят кой да носи кап. лента. Те играят, те да си решават.
Правилно е играчите е труньорът да определят кой да носи кап. лента. Те играят, те да си решават.
- deepblue1963
Капитанът заминава ли,че въпросът да стои на дневен ред?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Гошо Петков си е капитан няма какво да го мислите
Според мен капитан трябва да е Седрик защото в нито един мач не се скри. Георги Петков моите уважения към него но както миналия сезон сега и този във важните мачове се скри визирам мачовете след ЦСКА- все контузен вс нещо го боли. Миналата година беше същото и важните срещи ги изнесе Божката, така че лентата е за Седрик а след него Живко и Топчо
venelin_valchev написа:Когато видях заглавието на темата, помислих че става въпрос за националния отбор а се оказа за...................... левски.О боже поне пишете в скоби левски![]()
![]()
...ами гледай в кой форум си и няма да имаш проблеми....
Аз съм свикнал капитан да е Топчо и ми е странно като е друг.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага