Днес се навършват 71 г. от престъплението "Народен съд"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Днес се навършват 71 г. от престъплението "Народен съд"

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 21:17

HoUs4oOL написа:Естествено, че е повод, хората са се опитвали да защитят правата на онеправданите работници по мирен път, но след като не са успели са грабнали оръжието, за да защитават бедния и изтерзан български народ. :)

Ясно, а като се провали неотдавна стачката на млекопроизводителите, освен и те да почнат да се въоръжават и да трепят ?! Това ли е пътят, да залагат бомби по мостове и църкви, да вдигат въстания. Щото не им успяла стачката. Това, комуненцата, сте няма такива същества.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 фев 2016 21:23

1982 написа:
HoUs4oOL написа:Естествено, че е повод, хората са се опитвали да защитят правата на онеправданите работници по мирен път, но след като не са успели са грабнали оръжието, за да защитават бедния и изтерзан български народ. :)

Ясно, а като се провали неотдавна стачката на млекопроизводителите, освен и те да почнат да се въоръжават и да трепят ?! Това ли е пътят, да залагат бомби по мостове и църкви, да вдигат въстания. Щото не им успяла стачката. Това, комуненцата, сте няма такива същества.

Ти кажа и Френската, и Американската революции са организирани от комуненца, като се замисли човек за повода за избухването им. Докато Народният Сговор само е извършил държавен преврат, и е убил законният премиер на България тогава, ама това не се брои, нали?! Просто едните имат право да правят всичко, докато другите само трябва да си траят!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 фев 2016 21:24

HoUs4oOL написа:
DANS написа:Гледайте, от 23.00 часа днес, "Народен дом на терора", документален филм за събитията след 1944 г.

http://bnt.bg/part-of-show/naroden-dom- ... talen-film

Няма да го гледаме, по това време цивилизованите хора спят.

Ба. Моята е на среща с приятелки, ще се прибере пила и ще иска секс. Трябва достойно да защитим честта на мъжката половина от човечеството и да докажем кой е номер едно! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 01 фев 2016 21:27

Кашчей написа:
1982 написа:Курсът към въоръжена борба на "Българската" Комунистическа Измет, идва всъщност от една друга държава. Държава, където малко преди това е отекнал залпът на "Аврора" и кухоглавите "български" последователи бързо "проумяват", че Революцията е пътят. Както знаем, нашите комуненца винаги са били на московска връвчица.

Докато управляващите са били на немска връвчица, която ни доведе две загубени войни и една, в която не бяхме с немците, но водени от брачеда на Едуард VII загубихме и нея.

Мисля, че тук е редно да споменем и Берлинският конгрес. В който благодарение основно на отявленият българофоб Бисмарк и тогавашната немска държава, майка България е разкъсана. И като цяло за пореден път можем да благодарим на нашите братя немците, които винаги са ни мислили доброто. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2016 21:29

sin4ec написа:Мачкай, лавина!

Ама ти сериозно ли? Този обявява всички разстреляни от НС за престъпници, а ти му казваш да "мачка"? Ако и ти си поддръжник на тази теза, аз спирам изобщо да пиша по темата. :roll:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 01 фев 2016 21:54

diplomat написа:

Ама ти сериозно ли? Този обявява всички разстреляни от НС за престъпници, а ти му казваш да "мачка"?

Не всички. Пък и го знам от доста години. В случая умело разчовърка въпросните 30 години преди НС, за които споменах и аз. Не може да говориш за НС, а да игнорираш Ястребино. Всъщност не той или Данка могат да определят кой е бил престъпник и кой не. За мен едно поне 50% от разстреляните са отнесли калая зарад лични мотиви или да им вземат имота-гнусно, но факт. Трябваше да разстрелят истинските изверги-а те са не повече от 20%, а другите да се оправдаят или да са с относително леки присъди. Но това са мои съждения, нямат никакво значение. Белята е станала. Връщане няма.
Баба ми геройски се е справила и не винеше никого. Тя не съдеше-аз ли да съдя? Става учителка и обучава поколения деца, видя внуци и правнуци. Докара го до 80 плюс. Какво е преживяла-тя си знае, никога не я чух да мрънка. Кого да мразя, некъв комплексиран нещастник, умрял в мъки?
Дядо ми е имал избор-да тръгне за Германия или за България. Решил е, че нищо лошо не е извършил и се връща. Барабар с жената и децата. Ако е имал гузна съвест-днес щях да съм Blaustern и да пиша в форума на Шалке...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2016 22:05

sin4ec написа:
diplomat написа:

Ама ти сериозно ли? Този обявява всички разстреляни от НС за престъпници, а ти му казваш да "мачка"?

Не всички. Пък и го знам от доста години. В случая умело разчовърка въпросните 30 години преди НС, за които споменах и аз. Не може да говориш за НС, а да игнорираш Ястребино. Всъщност не той или Данка могат да определят кой е бил престъпник и кой не. За мен едно поне 50% от разстреляните са отнесли калая зарад лични мотиви или да им вземат имота-гнусно, но факт. Трябваше да разстрелят истинските изверги-а те са не повече от 20%, а другите да се оправдаят или да са с относително леки присъди. Но това са мои съждения, нямат никакво значение. Белята е станала. Връщане няма.
Баба ми геройски се е справила и не винеше никого. Тя не съдеше-аз ли да съдя? Става учителка и обучава поколения деца, видя внуци и правнуци. Докара го до 80 плюс. Какво е преживяла-тя си знае, никога не я чух да мрънка. Кого да мразя, некъв комплексиран нещастник, умрял в мъки?
Дядо ми е имал избор-да тръгне за Германия или за България. Решил е, че нищо лошо не е извършил и се връща. Барабар с жената и децата. Ако е имал гузна съвест-днес щях да съм Blaustern и да пиша в форума на Шалке...

Извинявай, аз нещо различно ли съм написал? Ако проследиш коментарите, ще видиш че не съм избягал от никой въпрос или случка. Всеки убиец на деца е изверг и заслужава адски мъки - не съм го спестил това мнение. Само че това са дела точно на такива изроди, подчовеци, а не държавна политила, каквато от друга страна е НС. Заповеди за убийства на деца не е имало просто.

За вмешателството на друга държва чрез коминтерна във вътрешните ни работи пък изобщо никой не коментира... Що така? То не са партизански чети, атентати, тероризъм... Това си е абсолютно изменничество.
Последна промяна от diplomat на 01 фев 2016 22:08, променено общо 1 път.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 01 фев 2016 22:06

Радвам се, че все повече хора си отварят очите и осъзнават факта, че така нареченият "Народен съд" е едно от най-хубавите и справедливи неща, които са се случили в нашата история. Въпреки, че все още има наивници, вярващи на стабилно подплатените драсканици на разните там Инджовци, "дисиденти" (които фактически са децата, наследниците на фашистите, заграбили българското злато и пари с наближаване края на войната) и друга такава сган. Която за някой друг ръждясал цент ще продадат и предадат клета майка България.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2016 22:09

Синчец, такива като меси фен ли са ти сподвижници? Не ти ли е неприятно някой да накърнява родовата ти достойност така?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 фев 2016 22:27

Препоръчвам документалния филм по БНТ - "Народен дом на терора". Направо тръпки ме побиват, като го гледам...

Върни се в “Свободна зона”