Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот HoUs4oOL » 01 фев 2016 18:03

1982 написа:Лъжец.

Не аз постоянно пускам слухове и лъжи, и да твърдя, че са истина, това си е ваш патент.

Да, а твоя патент е да наричаш лъжа всичко, което не ти изнася, както и да раздаваш квалификации и обиди из форума. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 18:08

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Лъжец.

Не аз постоянно пускам слухове и лъжи, и да твърдя, че са истина, това си е ваш патент.

Да, а твоя патент е да наричаш лъжа всичко, което не ти изнася, както и да раздаваш квалификации и обиди из форума. :)

Да, много се извинявам, че не приемам на сляпо всички сплетни, които изравяте от всевъзможни помийни ями. Явно грешката е в мен.

А за обидите, не ми се правете на ощипани, щото и аз редовно ям обиди от вас, ама тогава няма проблем, нали ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 19:17

1982 написа:Заеби .... сега трябва да доказвам, че нямам сестра. :lol: :lol: :lol: Не е ли редно, първо ти да докажеш, че имам сестра, преди да твърдиш, че е ***** ?! :lol: Когато твърдиш нещо, ти трябва да го докажеш, а не да искаш другият да го оспори.

Не знам какви доказателства искаш още. Написах ти достатъчно подробни данни, от които ти не обори нито едно. Ти си този, които трябва да докаже, че документът не е автентичен, щото това е твое твърдение, а не мое. Моето твърдение го подкрепих с факти и документи. Твоето твърдение го "подкрепяш" със субеткивно мърморене, че документът не бил автентичен, щото на теб така ти изнася, а не щото имаш доказателства за това. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 19:18

1982 написа:
Да, много се извинявам, че не приемам на сляпо всички сплетни, които изравяте от всевъзможни помийни ями. Явно грешката е в мен.

А за обидите, не ми се правете на ощипани, щото и аз редовно ям обиди от вас, ама тогава няма проблем, нали ??!

Наричаш CBS помийна яма? Да разбираме ли, че всички медии, които не са съгласни с мирогледа ти са помийни ями?

Носителят на Пулицър Сиймър Хърш и десетките други разследващи журналисти, също ли са част от помийната яма?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 19:21

1982 написа:
Лъжец.

Аз не твърдя, че е истина. Докажи, че документът е фалшифициран и веднага ще ти повярвам. Нали искаш доказателства? Дай и ти едно. Иначе знам, че троленето ти се отдава много, както и отричането на безспорни факти.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 20:06

Нищо няма да доказвам, ти вадиш някакви съмнителни неща и искаш аз да доказвам, че не са истина.

Пак те питам, не искаш ли да докажа и, че в кабинета на Дълес не е имало портрет на Хитлер ??! :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 20:08

il4o_iliew написа:Моето твърдение го подкрепих с факти и документи.

Нито един факт не си дал. А "документът" е с доста спорна автентичност. ;)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 20:40

Спорът приключи за мен. Ти си еталон за твърдоглавие. Нямам какво повече да добавя.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 20:54

То спор не е и имало. Спор не се прави с лъжи, слухове и демагогия. Всичко с теб е не спор, а един цирк.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 фев 2016 20:56

1982 написа:То спор не е и имало. Спор не се прави с лъжи, слухове и демагогия. Всичко с теб е не спор, а един цирк.

Ами ти не си дал нито един източник, за да опровергаеш нещо, само викаш, това и аз го мога, това е кремълска пропаганда, мръсни русофилски лъжи и така нататък, учудвам се, че колегата те взима на сериозно. :mrgreen:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”