ivan56 написа:pampi написа:ivan56 написа:На принципни и морални се правите вие, които ви е през хОя Сирия.Обачте сте морални и принципни щото е замесена Самая могачая.
Аре байгън.
Не знам за кои ВИЕ говориш, затова пак те питам, де беше преди 89 година? Стига с тез комунистически номера, да слагаш думи в устата на някого и после да се правиш на великан на негов гръб.Теб като не те интересува нищо друго, освен кефа на личната ти персона, не значи, че няма хора загрижени за света около тях.
Какви думи съм сложил бе, вие пищите като вдовици за хОй кво правил едните мангали на другите, при положение че и ние сме ги правил тия простотии.И всеки ден ми пишете глупости как руснаците били прочистили Сирия от ИДИЛ.Краят, свърши се и тн.А истината е една, трепят опозицията на Асад и тук там тия другите мангали.Бах ги и мангалите, НАТО, Русия 5 години не могат да изравнят с земята 30К мангала.Ай сектир.Каквито са едните такива са и другите всеки си гони интереса.
Добре бе, великан си! Последна инстанция оценител си, всичко друго тук е тотална щета, тъпо и просто... Да ти се чуди човек на акъла, що си губиш времето в тоя форум, ти си за нещо по-голямо, особено с тоя словоред и бистра мисъл...