Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 16:47

HoUs4oOL написа:Всичко, което не му изнася е лъжа, кремълска пропаганда или русофилско лицемерие. :lol:

Сега вдигна левъл. От кремълска пропаганда мина на такава от скандални медийки, които се занимават с политически поръчки... :lol:

Те някак си са иззели документа от агенцията за военно разузнаване и са го подправили или директно като инкарнация на Хари Потър журналист, натоварен с политическа поръчка е измагьосал документа. :lol:

Трябва да има нещо свръхестествено, някакъв таен демоничен заговор, който да обясни факта, че нещо противоречи на тезата му.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 16:51

il4o_iliew написа:
1982 написа:

Как установи, че е автентичен, би ли пояснил ??

Предполагам си специалист по документация на Пенгтагона. :lol: :lol: :lol:

А ти как установи, че не е автентична? По прочетеното в нета за джудишъл уотч? :lol:

Пак не можа да ми отговориш, въобще не ти и пука дали е автентично, важното е да отговаря на опорната ти точка.

Същото и с "портрета на Хитлер в кабинета на Дълес", нито си го виждал, нито знаеш дали е истина това, прочел си го някъде и важното е, че е помия по "лошите" американци, следователно е истина.

Цялата ти работа е такава.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 16:53

pampi написа:Писах ти по-преди, че мисията е невъзможна... :lol:
С капанец не се спори. Те са като котките, по гръб не падат. Инат, братче!

Знам, че е невъзможна, аз затова искам да видя до къде може да стигне. :lol:
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 16:54

HoUs4oOL написа:
il4o_iliew написа:А ти как установи, че не е автентична? По прочетеното в нета за джудишъл уотч? :lol:

Всичко, което не му изнася е лъжа, кремълска пропаганда или русофилско лицемерие. :lol:

А за вас всичко, което ви изнася, е истина. Колко удобно.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 16:57

1982 написа:

Пак не можа да ми отговориш, въобще не ти и пука дали е автентично, важното е да отговаря на опорната ти точка.

Същото и с "портрета на Хитлер в кабинета на Дълес", нито си го виждал, нито знаеш дали е истина това, прочел си го някъде и важното е, че е помия по "лошите" американци, следователно е истина.

Не съм го виждал, щото Хитлер умря отдавна, аз тогава не съм бил планиран още, че да го видя портрета.

Според мен е автентичен по простата причина, че има дата, има и номер и щампа-Defence Intelligence Agency. И щото ако беше изфабрикувано, DIA щеше да е осъдило джудишъл уотч за клевета по всички инстанции, щото описаното вътре е повече от скандално.

Също смятам, че е автентично, щото документът е писан през август, 2012 и много точно описва ситуацията тогава в региона, плюс това, което стана след това. Фактически е логически последователно и съвсем точно кореспондира със случилото се. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 17:08

il4o_iliew написа:
1982 написа:

Не съм го виждал, щото Хитлер умря отдавна, аз тогава не съм бил планиран още, че да го видя портрета.

Според мен е автентичен по простата причина, че има дата, има и номер и щампа-Defence Intelligence Agency. И щото ако беше изфабрикувано, DIA щеше да е осъдило джудишъл уотч за клевета по всички инстанции, щото описаното вътре е повече от скандално.

Също смятам, че е автентично, щото документът е писан през август, 2012 и много точно описва ситуацията тогава в региона, плюс това, което стана след това. Фактически е логически последователно и съвсем точно кореспондира със случилото се. ;)

Боже Господи .... "дата, номер и щампа-Defence Intelligence Agency" всеки може да ти сложи, на каквото пожелаеш. Това е сигурно най-простото.

Не виждам нищо специално в този "документ", което да удостоверява истинност. Както може да е истински, примерно, така може и да е изфабрикуван.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 фев 2016 17:15

Боже Господи .... "дата, номер и щампа-Defence Intelligence Agency" всеки може да ти сложи, на каквото пожелаеш. Това е сигурно най-простото.

Не виждам нищо специално в този "документ", което да удостоверява истинност. Както може да е истински, примерно, така може и да е изфабрикуван.

Докажи, че не е автентичен. Щото от може до е изфабрикуван има разлика.

Пак ти повтарям, че това е декласифициран документ на DIA съгласно акта за свободен достъп до информация и спечелен съдебен процес. Aко някой нещо е фалшифицирал то това е само DIA. Да твърдиш, че агенцията ще подправи документа така, че да дискредитира цялата външна политика на САЩ в Сирия... Това само в твоя свят може да стане. Може би някой агент на Путин се е внедрил в DIA и го е подправил, джудишъл уотча го е публикувал подправен да омаскари САЩ. Сигурно така е станало. :lol: А целия уотч е корумпиран с пари на олигарх, близък до Путин. :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 фев 2016 17:31

1982 написа:А за вас всичко, което ви изнася, е истина. Колко удобно.

Ами ти действаш на същия принцип, така че с какво си по-различен от ''лицемерните русофили''?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 17:52

il4o_iliew написа:Докажи, че не е автентичен. Щото от може до е изфабрикуван има разлика.

Заеби .... сега трябва да доказвам, че нямам сестра. :lol: :lol: :lol: Не е ли редно, първо ти да докажеш, че имам сестра, преди да твърдиш, че е ***** ?! :lol: Когато твърдиш нещо, ти трябва да го докажеш, а не да искаш другият да го оспори.

Ти така може да поискаш и да ти докажа, че в кабинета на Дълес не е имало портрет на Хитлер. :lol: :lol: Вместо ти да докажеш твърдението си.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 фев 2016 17:55

HoUs4oOL написа:
1982 написа:А за вас всичко, което ви изнася, е истина. Колко удобно.

Ами ти действаш на същия принцип, така че с какво си по-различен от ''лицемерните русофили''?

Лъжец.

Не аз постоянно пускам слухове и лъжи, и да твърдя, че са истина, това си е ваш патент.

Върни се в “Свободна зона”