КР - 0:0|FA CUP - 4-кръг | Ливърпул - Уест Хам - 30.01.2016

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Re: |FA CUP - 4-кръг | Ливърпул - Уест Хам - 30.01.2016

Мнениеот dNelbandian » 30 яну 2016 23:05

Jürgen написа:Мисля, че на Бентеке му трябва почивка. В някаква огромна дупка е и не мисля, че Клоп му прави добра услуга като разчита на него. То не че има кой знае какъв избор, но все пак.

Че той весеки мач е забит на пейката.
За мен Стюарт играч на мача. Искам да го пусне вместо Джан в един мач с титулярите да видя как ще играе с по-добри футболисти около него.
Тоя комитет няма ли да купи атакуващ играч бе?
И Сити имат същото съотношение мачове като нашето, но не хленчат, че нямат играчи.
Като нямаме играчи да се купят. Ей ти Тейшейра. Да се дават 38 милиона и да се взима.
Че ми омръзна да сме с отрицателна голова разлика.

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 30 яну 2016 23:55

dNelbandian написа:
Jürgen написа:Мисля, че на Бентеке му трябва почивка. В някаква огромна дупка е и не мисля, че Клоп му прави добра услуга като разчита на него. То не че има кой знае какъв избор, но все пак.

За мен Стюарт играч на мача. Искам да го пусне вместо Джан в един мач с титулярите да видя как ще играе с по-добри футболисти около него.
И Сити имат същото съотношение мачове като нашето, но не хленчат, че нямат играчи.
Като нямаме играчи да се купят. Ей ти Тейшейра. Да се дават 38 милиона и да се взима.

Ти не разбра ли чд тия не искат 38м, а 52 май бяха

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 30 яну 2016 23:57

PSvilenov написа:[wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/l/t1.0-9/12631298_794501757328600_1933569661692742132_n.jpg?oh=83bc36006fb1a4f7fb313bf4084ad0e9&oe=573588CF[/wrapimg]

Разсмя ме дабре :D Ама си е и тъжно същевременно :cry:
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 31 яну 2016 01:59

hatemu написа:
dNelbandian написа:

Ти не разбра ли чд тия не искат 38м, а 52 май бяха

Остави го човека, той играе кариера на фифата и там е падишаха на трансферния пазар, барона на сделките.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 яну 2016 03:01

Jurgen Klopp on when replay will be scheduled given fixture build-up: 'Maybe it'll be in the morning of a day when we play in the afternoon'
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Re: КР - 0:0|FA CUP - 4-кръг | Ливърпул - Уест Хам - 30.01.2

Мнениеот lyubomir_v » 31 яну 2016 19:50

Аз не мога да разбера, какво сте се запънали за тоя Тейшейра, той е атакуващ халф, а не нападател? Такива като него колко имаме - Коутиньо, Фирмино, Тейшейра (порт) Лалана, Милнър, Хендерсън, Айб, Джан, може и да изпусна някой. Имаме спешна нужда от НАПАДАТЕЛ - Ингс, Ориги, Стъридж - контузени,имаме само Бентеке а той не оправдава очакванията. Счупихме рекорда за отбор на Ливърпул с най-малко отбелязани гола, видно е че имаме нужда от качествен нападател... от какъвто и да е нападател, поне да дават повече шанс на Синклер...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 яну 2016 21:13

lyubomir_v написа:Аз не мога да разбера, какво сте се запънали за тоя Тейшейра, той е атакуващ халф, а не нападател? Такива като него колко имаме - Коутиньо, Фирмино, Тейшейра (порт) Лалана, Милнър, Хендерсън, Айб, Джан, може и да изпусна някой. Имаме спешна нужда от НАПАДАТЕЛ - Ингс, Ориги, Стъридж - контузени,имаме само Бентеке а той не оправдава очакванията. Счупихме рекорда за отбор на Ливърпул с най-малко отбелязани гола, видно е че имаме нужда от качествен нападател... от какъвто и да е нападател, поне да дават повече шанс на Синклер...

15 мача, 22 гола. Фирмино като играе нападател вкарва. Милнър, Лалана, Хендерсън, Джан и Айб посмъртно и нападатели да играят нищо няма да се промени. Да ти напомням ли, че Суарес винаги играеше 2ри нападател зад Стъридж защото като е на върха го обръща на тотална лакомия?

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 01 фев 2016 11:06

18 гола, ама в Украинското първенство? Дали във Висшата лига ще вкара толкова ? Не отричам че сигурно е добър, от Шахтьор излязоха някои доста добри играчи (Дъглас Коща, Вилиан) но и някои разочарования - Луис Адриано, Михтарян. Като се отчете фактът че Шахтьор купува директно евтини бразилци (имат поне 8 в състава си) и после ги развива и ги пласира за огромни суми. 70 млн? Това е лудост за играч който има десетина сериозни мача в ШЛ и другите са в първенство от източна Европа. По-добре да купим някой нападател, по дяволите. Че то за 70 млн ще купим Игуаин или Бензема

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 фев 2016 16:18

lyubomir_v написа:18 гола, ама в Украинското първенство? Дали във Висшата лига ще вкара толкова ? Не отричам че сигурно е добър, от Шахтьор излязоха някои доста добри играчи (Дъглас Коща, Вилиан) но и някои разочарования - Луис Адриано, Михтарян. Като се отчете фактът че Шахтьор купува директно евтини бразилци (имат поне 8 в състава си) и после ги развива и ги пласира за огромни суми. 70 млн? Това е лудост за играч който има десетина сериозни мача в ШЛ и другите са в първенство от източна Европа. По-добре да купим някой нападател, по дяволите. Че то за 70 млн ще купим Игуаин или Бензема

Михитарян е разочарование? Та той е играча с най-много асистенции през този сзон в топ първенствата в Европа.... :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”