Гуардиола - фенове ли сте му?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Гуардиола - фенове ли сте му?!

Мнениеот ogrizko » 01 фев 2016 15:29

Честно казано ...все повече и повече ми пада в очите тоя. Голям лигльо се извъди. Сякаш на всички трябва да им пука дали му е станало скучно някъде и къде щял да ходи, че и сълзи да му леят ...най-големия треньор реши, че е! Верно, че спечели 6 титли с Барса ....ама дори Моуриньо е направил нещо с отбор като Порто, или дори Интер ...демек с Барса или Байерн не е голяма мъка да спечелиш отличията! Сигурно половината форумци може да го постигнем ако не оплескаме тотално нещата, което е трудно в тия отбори :lol: та ....супер ме дразни с неговата некоректност! Защо трябва такива решения да се обявяват преди да е приключил сезона?! Нека да си има подписан договор и всичко, ама защо трябва да се изкарва наяве на този етап и защо Пеп се размрънка толкова от рано, че му било скучно вече в Байерн и не знам си кво ..и то май по Коледа, да разваля празника на колектива в Байерн ...просто нямам думи. Не знам дали е голям треньор, ама ми изглежда дребно човече ...въпреки че не се заяжда с журналисти или колеги като Моуриньо, просто много некоректен ми се струва и това е :evil: :evil: извинявам се за темата ама много ме дразнят и човъркат подобни работи.... някой се главозамаял и вече света му е в краката...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Гуардиола - фенове ли сте му?!

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2016 15:35

Пълен смешник е този и много скоро ще бъде разкрит 8-) Добре че не дойде в Челси 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 фев 2016 15:42

Oт лятото поема Сити и всички други английски отборчета отиват в нафталина :idea: :?: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2016 15:45

sandi74 написа:Oт лятото поема Сити и всички други английски отборчета отиват в нафталина :idea: :?: :lol: :mrgreen:

Споко, те молците ще са при вас :lol: Тоя ще ви докара напълно достатъчно :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 фев 2016 15:53

Като футболист го обожавах наистина Гуарди, но като треньор все още не мога да преценя- те кат му дават все силните отбори, а там си има готови футболисти. Работата му в Барселона беше впечатляваща не може да се отрече, но това нищо не значи. Тя и на Моу в Порто и Челси беше, ама и той не ме впечатлява вече.

Може би Арсенал му подхождаше най-много, но не искам да съсипе и моя отбор. А и ние си имаме най-добрия треньор все още. По-нататък ще ги разглеждаме вариантите. :)
Последна промяна от dreben23 на 01 фев 2016 15:55, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Fulcrum
Контакти:

Мнениеот Fulcrum » 01 фев 2016 15:54

Повече от един сезон в Сити няма да изкара!!! Много бързо ще бъде разкрит стига Челси,Ливърпул и Юнайтед да се стегнат и да не са в сегашното си състояние.Отделно ако сложим Арсенал и още 1-2 тима и Сити ще идат да се борят за .... дедовия :) Гуардиола навсякъде където отиде дърпа ръчната в дадения отбор и го прекроява по негов стил въпреки играчите с които разполага даден отбор.Най-отчетливо се видя в Байерн.Когато Гуардиола дойде начело,дядо Юп беше изградил голова машина която буквално прегазваше всичко по пътя си.Благодарение на нея и на останките от стила на игра наложен от Хайнкес Байерн успя да спечели няколко отличия поради набраната инерция и дотам.После пак - германизирано тики-така,а когато играта не вървеше се виждаше как Мюлер и компания директно започваха да си играят както те си знаят без изобщо да слушат Пеп.Титлите от Бундеслигата са благодарение на огромната разлика в класите която има в момента,а не че Гуардиола е Господ на треньорската скамейка.Ако Байерн имаше реална конкуренция от 2-3 отбора Пеп да е видял вратата отдавна.Припомнете си загубените финали на Байерн само през последната година.Да не говорим,че изгони от отбора доста футболисти които имаха право да са там за разлика от много новопривлечени дето не струват.

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 01 фев 2016 16:03

CTAHKO написа:Пълен смешник е този и много скоро ще бъде разкрит 8-) Добре че не дойде в Челси 8-)

Смешници сте вие,които можете да коментирате един от най доказаните се треньори по света.Типичен българаски комплекс за малоценност.Всеки който е добър в специалността си и се реализирал, по света е уважаван и съответно добре възнаграден,а вие си стойте пред компютрите и продължавайте да плюете,в това сте ненадминати.
Въпроса е принципен,а не само за Гардиола.Но плюенето един от националните ни спортове,а на някой им се отдава и им е присърце. :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 01 фев 2016 16:11

Fulcrum написа:Повече от един сезон в Сити няма да изкара!!! Много бързо ще бъде разкрит стига Челси,Ливърпул и Юнайтед да се стегнат и да не са в сегашното си състояние.Отделно ако сложим Арсенал и още 1-2 тима и Сити ще идат да се борят за .... дедовия :) Гуардиола навсякъде където отиде дърпа ръчната в дадения отбор и го прекроява по негов стил въпреки играчите с които разполага даден отбор.Най-отчетливо се видя в Байерн.Когато Гуардиола дойде начело,дядо Юп беше изградил голова машина която буквално прегазваше всичко по пътя си.Благодарение на нея и на останките от стила на игра наложен от Хайнкес Байерн успя да спечели няколко отличия поради набраната инерция и дотам.После пак - германизирано тики-така,а когато играта не вървеше се виждаше как Мюлер и компания директно започваха да си играят както те си знаят без изобщо да слушат Пеп.Титлите от Бундеслигата са благодарение на огромната разлика в класите която има в момента,а не че Гуардиола е Господ на треньорската скамейка.Ако Байерн имаше реална конкуренция от 2-3 отбора Пеп да е видял вратата отдавна.Припомнете си загубените финали на Байерн само през последната година.Да не говорим,че изгони от отбора доста футболисти които имаха право да са там за разлика от много новопривлечени дето не струват.

Споделям. Общо-взето и Камата да е треньор на Байерн, то те пак ще стават шампиони, просто заради манталитета и дисциплината им, а не че толкова другите са слаби. Просто в Байерн съумяват да държат едно постоянно високо ниво.

Видяхме в ЕКТ, че не може да надскочи Барса и Реал, като двете загуби бяха доста шумни... Пеп е егоцентрик и не признава вината си, за това, че не може да измисли нищо, когато отбора не върви. Имало е доста такива мачове и то срещу по-скромни отбори от Бундеслигата, където се затварят и не могат да бъдат пробити. И както ти казваш, най-често такива мачове се вземат благодарение на индивидуалната класа на играчите или просто заради това, че вече са научени и от толкова години работят заедно, че могат да сътворят гол, без да разчитат на директните указания на треньора.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 фев 2016 16:12

На мен лично - не :? Прекалено е вманиачен, чак леко ненормален изглежда :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 фев 2016 16:15

Не съм му фен и за мен е малко надценен. В Германия няма никаква конкуренция в първенството, а футболът, който наложи не ме кефи. При Дядо Юп баварците играеха страхотен футбол-бърз и атрактивен. Сега с това тики-така ми идва да заспя на мача. Познавам фенове на Байерн, който го харесват и такива, които го плюват адски много :lol: Малко са ми странни трансферите му. Даде един камион с пари на Барса за резервата Тиаго, махна Кроос, а взе Чаби Алонсо, на всичкото отгоре налага Лам като деф. халф. :roll: Сега Дъглас е добро попълнение, не може да се отрече. Отделно отборът загази много с контузии, за които вина има и той може би. Абе ще видим как ще се справи в Сити. Гражданите играят футбол с повечко докосвания от доста време, та няма да им е толкова чужд стилът, който ще наложи Гуардиола.

Върни се в “Футбол - Свят”