/контрола/ Левски - Тобол | 23.01. / 17:00 | FT 2:0
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /контрола/ Левски - Тобол | 23.01. / 17:00 | FT 2:0
Игра , трябва да имаме келеш до 21год в титулярите .Затова Прохазка минава десен бек пред него Краев .И общо взето това ще е състава .Но ако не вземем нападател Менголо ще го играе таран , а на крилото ще играе Цонев или Бурабия .
-
На линия
- Контакти:
Тоя Бурабия какъв е попринцип? Вътрешен халф, където го сложат или? Признавам си, не съм го гледал. Морето, както и всеки друг БГ отбор, ги гледам, само като играят срещу Левски. И въобще не съм запознат с качествата му.
Serafim написа:Тоя Бурабия какъв е попринцип? Вътрешен халф, където го сложат или? Признавам си, не съм го гледал. Морето, както и всеки друг БГ отбор, ги гледам, само като играят срещу Левски. И въобще не съм запознат с качествата му.
Титулярната му позиция е опорен халф .Взехме га за заместник на Гаджев .Всъщност какво става с Гаджев ? Някой знае ли къде се намира в момента ?

-
На линия
- Контакти:
Станаха бая халфове вече. Няма нужда от Гаджев. Айде стига вече. Класа или не, дали го харесват Гонзо и Стоев, вече е прекалено. Този човек в главата му трансфер в чужбина и не знам каква мотивация има да играе. Нито подготовка води, нито нищо. Да го вземем за 6 месеца пак, предвид, че вътрешни халфове в отбора са де Нойер, Костадинов, брат Цоневи (макар единия да е аут доста време), Бурабия, Прохазка, въпреки, че игра къде ли не, както и Бедоя. Дори да изключим Бедоя (който попринцип си е 10-ка) и Прохазка, пак имаме 4 типини вътрешни халфове, като е много верояно да се налага Ради да е титуляр, ако Краев бъде продаден.
Освен ако не мислят да слагат Гаджев 10-ка, на мястото на Бедоя. Имам чувството, обаче, че тоя човек в последната година, година и половина не минава повече от 4-5км. на мач, докато Бедоя бяга много. Даже на контролата пак се скъса от тичане, а Стоев и Явор като започнат да му подвикват и да го окуражават, испанеца се надъхва още повече.
Я си представете те да му викат "Давай, Владо, давай, дръж го" и си представете как Гаджев на спринт ще тича между двама противника, подаващи си топката. Висока преса и Гаджев са две несъвместими понятия.
А помня в един мач с Лудогорец Бедоя беше избягал 14км, което си е сериозно постижение, въобще на европейско ниво, а какво да говорим за А група, където ми играят някакви с наднормено тегло и потичкват, само ако топката е около тях.
Може би щеше да е хубаво да бяха помислили за някой бек. По възможност десен.
Освен ако не мислят да слагат Гаджев 10-ка, на мястото на Бедоя. Имам чувството, обаче, че тоя човек в последната година, година и половина не минава повече от 4-5км. на мач, докато Бедоя бяга много. Даже на контролата пак се скъса от тичане, а Стоев и Явор като започнат да му подвикват и да го окуражават, испанеца се надъхва още повече.
Я си представете те да му викат "Давай, Владо, давай, дръж го" и си представете как Гаджев на спринт ще тича между двама противника, подаващи си топката. Висока преса и Гаджев са две несъвместими понятия.
А помня в един мач с Лудогорец Бедоя беше избягал 14км, което си е сериозно постижение, въобще на европейско ниво, а какво да говорим за А група, където ми играят някакви с наднормено тегло и потичкват, само ако топката е около тях.
Може би щеше да е хубаво да бяха помислили за някой бек. По възможност десен.
-
- Контакти:
Serafim написа:Е Левски от доста време не играят 4-3-3, а с модерната вече за почти всички 4-2-3-1.
Мен ми е интересно в какъв състав ще излиза Стоев.
----------------------Йорго----------------------
Алвеш---Ал.Ал.(Карнер)--Лукин)--Минев
-----------Жоро К.--------Джереми----------
Роман-----------Бедоя--------Менгеме(Нар)
-----------------Нападател--------------------
Ще трябва да се търси място за Краев, ако не бъде продаден, както и за Ради. Само че според мен не трябва да се бутат Костадинов и Джереми, за сметка на някой измежду близнаците. Най-много, ако не се вземе нападател, тоя Менголо да игра такъв, а Краев някъде по крилата. По-вероятно да върнат Роман бек, а Краев в дясно. Но пак казвам, ако не бъде продаден.
Забравил си юношата до 21 години

-
На линия
- Контакти:
Не съм, за това съм казал, че ако не бъде продаден Краев, ще играе някъде по крилата. Ако пък го няма - ще трябва Ради опрен.
ЕМИЛ написа:Serafim написа:Тоя Бурабия какъв е попринцип? Вътрешен халф, където го сложат или? Признавам си, не съм го гледал. Морето, както и всеки друг БГ отбор, ги гледам, само като играят срещу Левски. И въобще не съм запознат с качествата му.
Титулярната му позиция е опорен халф .Взехме га за заместник на Гаджев .Всъщност какво става с Гаджев ? Някой знае ли къде се намира в момента ?![]()
Плеймейкър е май Курабията...