Red_Pride написа:malko koti ima li sex![]()
Честно ти казвам, мен ме е срам, че с тоя кух чалгар, с ниво на интелект, по-ниско от това на боклукчийска кофа, се водим сънародници.
Няма такъв прост боклук.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Pride написа:malko koti ima li sex![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Pride написа:malko koti ima li sex![]()
Честно ти казвам, мен ме е срам, че с тоя кух чалгар, с ниво на интелект, по-ниско от това на боклукчийска кофа, се водим сънародници.
Няма такъв прост боклук.
1982 написа:Red_Pride написа:malko koti ima li sex![]()
Няма такъв прост боклук.
Red_Pride написа:Божинката заминавал за Китай
ЕМИЛ написа:1982 написа:Red_Pride написа:malko koti ima li sex![]()
Няма такъв прост боклук.
По неприятно е , че играе за любим твой отбор в момента .
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Божинов има и две деца, не е лошо и заради тях да се вземе малко в ръце, по-големият май ходи и на училище вече, сигурно не е приятно да се червиш пред другите деца, заради поредната простотия на малоумния ти баща.
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 10 госта