122 години от рождението на Царя Обединител -Н.Ц.В. БорисIII

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: 122 години от рождението на Царя Обединител -Н.Ц.В. Бори

Мнениеот 1982 » 31 яну 2016 20:33

Чърчил и за клозетите ни обвинява. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 яну 2016 20:41

1982 написа:Разбира се, че ще ни смачка Червената Армия, нека не се самозаблуждаваме, с какво ще ги спрем ??! Артилерия, авиация, танкове .... във всичко отстъпваме по много, ще ни изринат с все земята под нас. Като знам каква мощ струпват при пробива на фланговете при Сталинград. С какво ще ги спрем ??

Е, нали съм посочил - при присъединяване още в началото към Германия, най-вероятно щяха да ни въоражат с най-модерното, което имат.
При положения, че ни искат на източният фронт.

Ние, именно срещу немците в края на ВСВ правим чудеса от храброст и сила, при все, че сме със старо въоражение.
Можем спокойно да предположим, че сме щели да бъдем доста сериозен съперник и на източният фронт.
На който, междудругото, немците в началото имат сериозно предимство, включително и технологично.

Те не се бият съвсем сами на източният фронт, помагат им румънски части, но те се огъвали сериозно.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 яну 2016 20:45

1982 написа:
THE G.A.M.E написа:Да кажеш, че Армията, която удължава Световна Война с цели 2 г. не е фактор, не е сериозно ...

Стига, човек, това е Македонщина, ние сме никой във световните войни, да не се изхвърляме така.

Сръбският фронт е маловажен, нито освободените от там войски решават нещо.

ПСВ се решава от точно 2 събития - влизането на САЩ във войната и излизането от нея на Русия, макар че второто облагодетелства загубилите немци. Всичко друго е второстепенно.

Ем така казват западняците.
Не си го измислям. ;)

Сега, може и да са преувеличили, за да го отнесем по-тежко, но само можем да гадаем какво са имали на предвид, обвинявайки ни, че с намесата си, сме удължили войната.

Не го намирам за "македонщина", чесно казано.
Няма лошо да изтъкване неща, които са били реални, още повече и признавани от нашите врагове.
Факт е, че през ПСВ нашата Армия е била можеби в ТОП 3 по сила и боеспособност в Европа.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2016 20:50

Топ 3 ??

Германия, Великобритания, Русия, Франция, Австро-Унгария, Испания, Италия .... искаш да ми кажеш, че сме по-силни от 5 от тези държави ?!?! :shock: :shock: :shock:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2016 20:54

THE G.A.M.E написа:Е, нали съм посочил - при присъединяване още в началото към Германия, най-вероятно щяха да ни въоражат с най-модерното, което имат.

С каквото и да ни въоръжат, пак не можем да се изпречим на СССР. Най-малкото, чисто количествено. Не сме в една Лига.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 яну 2016 21:06

1982 написа:Топ 3 ??

Германия, Великобритания, Русия, Франция, Австро-Унгария, Испания, Италия .... искаш да ми кажеш, че сме по-силни от 5 от тези държави ?!?! :shock: :shock: :shock:

От споменатите добри бойни качества показват немците, британците ( които, обаче, ги смиламе на македонският фронт ) и войсковите части на Австро-Унгария, съставени от австрийци, унгарци, чехи, словаци, хървати, поляци, бошняци и т.н.
Русия, айде, показват нещо, макар че капитулират.

Другите, въобще няма смисъл да се анализират.
Смешковци и половина.
Особено франсетата ( чиито войскови гръбнак е от африканските им колонии ) и италианците.

И пак посочвам ФАКТА, че дълго време надделяваме над смесените англо-френски войски. ;)
Губим заради възникналото брожение ( а някъде и бунтове ) сред нашите войски, и в България, като цяло.

Но те се случват и когато вече Германия издъхва.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 яну 2016 21:08

1982 написа:
THE G.A.M.E написа:Е, нали съм посочил - при присъединяване още в началото към Германия, най-вероятно щяха да ни въоражат с най-модерното, което имат.

С каквото и да ни въоръжат, пак не можем да се изпречим на СССР. Най-малкото, чисто количествено. Не сме в една Лига.

Не става въпрос да се бием сами.
А наедно, с немските части.

Така или иначе това не се е случило, твоето и моето, са просто предположения.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2016 21:16

THE G.A.M.E написа:британците ( които, обаче, ги смиламе на македонският фронт )

Е, това е несериозно сега ... много добре знаеш, че за британците основният фронт е Западният, срещу нас изпращат много по-слаби части.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2016 21:20

А франсетата може да са "смешковци и половина", ама за другите големи, нас могат да ни смажат без проблем, просто не сме една категория.

Върни се в “Свободна зона”