Лестър Сити - Ливърпул 02.02.2016 |21:45|2-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
sunscres92
- Контакти:
Re: Лестър Сити - Ливърпул 02.02.2016 |21:45|
Решаващ мач в битката за Топ - само при победа ще останем със шансове да се промъкнем в зона ШЛ. Мачът няма да бъде лесен, но Ливърпул трябва да постави основите на падението на Лестър - следващите мачове са гостувания на Арсенал и Сити - и ето го моментът в който, ние сами ще направим така, че Лестър да започне да губи точки или ще им дадем импулса, който ще им помогне в битката дори за титлата.
- trokadero_
- Контакти:
-
suareshampion
Поредния мач без значение за мен . Всичко съм отписал в първенството . Клоп се провали в постигането на целта си . Има мачове докрая ,но за мен всичко е ясно отдавна . Ливърпул играе слабо ,без стил . Не се пускат играчите в най добра моментна форма ,освен това и смените не се правят навреме . Много рядко отписвам отбора още през януари ,но ето че сега това е факт. Срам за Ливърпул .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
2:3, но все пак не очаквам Топ 4 
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Време е пак да ги свалим на земята и да се осъзнаят. Абсурд да станат шампиони Лестър, даже и топ 3 няма да хванат . Очаквам грозна и скучна победа 0;1 1;2 с оглед на факта че ще играят хора като Джан в моментната му форма и Милнър
Последна промяна от PSvilenov на 31 яну 2016 21:58, променено общо 1 път.
Да ги свалим на земята викаш с тяхна победа...не издържам 
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
suareshampion написа:Поредния мач без значение за мен . Всичко съм отписал в първенството . Клоп се провали в постигането на целта си . Има мачове докрая ,но за мен всичко е ясно отдавна . Ливърпул играе слабо ,без стил . Не се пускат играчите в най добра моментна форма ,освен това и смените не се правят навреме . Много рядко отписвам отбора още през януари ,но ето че сега това е факт. Срам за Ливърпул .
kara23 написа:suareshampion написа:Поредния мач без значение за мен . Всичко съм отписал в първенството . Клоп се провали в постигането на целта си . Има мачове докрая ,но за мен всичко е ясно отдавна . Ливърпул играе слабо ,без стил . Не се пускат играчите в най добра моментна форма ,освен това и смените не се правят навреме . Много рядко отписвам отбора още през януари ,но ето че сега това е факт. Срам за Ливърпул .
Северноирландската патка не го отписваше. Ама като играем още за 3 купи го отписа.
- lyubomir_v
- Контакти:
Бием ги тия , 0-1, голмайстор Бентеке
- Bill_Shankly_OBE
- Контакти:
suareshampion написа:Поредния мач без значение за мен . Всичко съм отписал в първенството . Клоп се провали в постигането на целта си . Има мачове докрая ,но за мен всичко е ясно отдавна . Ливърпул играе слабо ,без стил . Не се пускат играчите в най добра моментна форма ,освен това и смените не се правят навреме . Много рядко отписвам отбора още през януари ,но ето че сега това е факт. Срам за Ливърпул .
Не си прав "тренер", този мач е друга бира, защото е срещу лидера, за първенство и за топ 4, а не за трите купи с които играем с резерви и младежи, които трябва да хванат окото на Клоп за да не ги разкара. Ще видим съвсем друг състав от титуляри, класна игра и надявам се една хубава победа като гости с 0:2 независимо, че се играе на 2.2.
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass."
To Kevin Keegan: "Just go out and drop a few hand-grenades all over the place, son."
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass."
To Kevin Keegan: "Just go out and drop a few hand-grenades all over the place, son."