Турските кланета над българското население
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ТУРСКИТЕ КЛАНЕТА НАД БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ
Стига с това съжителство, никой в този форум не твърди подобни глупости.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:Uncle_Sam написа:Кашчей написа:Uncle_Sam написа:CTAHKO написа:Uncle_Sam написа:Станко, виждам, че си начетено момче и историята ти е силна страна и ще те помоля да напишеш една тема за руските кланета на Светослав I над българите, за руските кланета на Иван Грозни над българите, за руските кланета между 1944-1949 г. и за насилственото македонизиране на 310 хил. българи.
Хайде, хайдеНе обръщайте темата ЗА или ПРОТИВ матушка Россия
Дал съм факти с турските кланета, придържайте се към темата и опитите да бъде пренаписана историята
Историята е пренаписана между 1944-1989 г. Просто искам да ни занимаеш и с тази част от историята ни, за която питам, защото виждам, че си историк.
Аха и сега министър ТотЮ иска да върне истинските понятия за съвместното съжителство от 1393-а до 1878-а, както сигурно е бил отбелязван този период преди 1944-а
Историята между 1944-1949 е пренаписана по начина, по който със Станко пренаписахте последната ми констатация.
Светослав не беше ли Киевски княз, ерго е украинец, а не руснак.
А понеже ти също се явяваш историк, би ли ни осведомили колко години България е била под владичеството на Светослав и на Иван Грозни? После го сравни с присъствието и съжителството (естествено на напълно равноправна основа) със селджуците.
Относно руските кланета през 1944-1949 съм просто без думи!
Радвам се да разбера, че въпросните територии отново са български. Защо ли наричат Киевска Рус - древноруска?
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
Да, очевидно съм допуснал техническа грешка, за което се извинявам.
Така или иначе идеята ми беше(визирайки вестника на български и като цяло просветната дейност), някои хора да се замислят, че тези просветни актове, доста ярко контрастират върху техния любим термин - "робство".
Станко, русофил и истина(за каквото и да било) са взаимноизключващи се понятия.
Кои са "русофобите"?
Първото светско обществено начално девическо училище се открива през 1840 в Плевен от А. Димитрова.
През 1856 в Шумен се открива първото класно девическо училище.
Така или иначе идеята ми беше(визирайки вестника на български и като цяло просветната дейност), някои хора да се замислят, че тези просветни актове, доста ярко контрастират върху техния любим термин - "робство".
И не разбрах, защо трябва да си русофил, за да покажеш истината за турското робство.
Станко, русофил и истина(за каквото и да било) са взаимноизключващи се понятия.
Ти като изявен русофоб.
Кои са "русофобите"?
Последна промяна от smoothc на 31 яну 2016 14:19, променено общо 1 път.
- blue avalanche
- Контакти:
Да не говорим,че тези скудоумни,неграмотни и мързеливи азиатци ни връщат с толкова години назад в развитието,че още не можем да се оправим!!!
Нищо свястно не са оставили след себе си тези изроди!!!
Нищо свястно не са оставили след себе си тези изроди!!!
Soulen написа:Предците ми са от район пострадал най-много от помохамеданчването. Под един мост са клали всеки, който не е приел вярата. Случило се е още в началото на османското иго. Докъде ще стигнем,ако мразим хора за действия извършени преди 500 години и повече. През Среднивековието в Германия са избити 70% от населението. Такива са били времената.
Никой не ги мрази.Въпроса е защо се чудим как да променим историята и да скрием истината
sandi74 написа:Аре ся всички лаици които твърдят че България не е била под турско робство а сме съжителствали тихо и кротко с османлиите да си слагат чалмите,фесовете и шалварите и да поемат към Анадола.Благодарим на Матушка РОССИЯ от все сърце че ни е освободила от тази турска сган.Само и единствено благодарение на Велика Русия България все още я има на картата.Факт.![]()
Митът за турското робство е необходим единствено, за да се поддържа мита за освободителната роля на Русия. Нищо друго...
Ако не е било робство, какво е правила Русия тук?
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
Soulen написа:Предците ми са от район пострадал най-много от помохамеданчването. Под един мост са клали всеки, който не е приел вярата. Случило се е още в началото на османското иго. Докъде ще стигнем,ако мразим хора за действия извършени преди 500 години и повече. През Среднивековието в Германия са избити 70% от населението. Такива са били времената.
Не разбрах, какви са били времената
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:irradeum написа:Станко не го мислете - днес той си изкарва надницата от товарищ Исаков. Със здраве да си я харчи !
За да престане тази безсмислена дискусия,която насочва обществената енергия в неправилна посока е нужно да се изясни на хората какво е било устройството Османската империя.
1.Всички покорени народи са се наричали румм-миллети/население с ограничени права,рая или както искате го наречете/.Заробването и продажбата им е забранено със закон и се е наказвало със отнемане на имуществото и 1 г.каторга.Същия закон забранява поробване и продажба на хора от бялата раса,почитащи Стария завет/християни и юдеи/.Забележете-от бялата раса.По-долу ще разберете защо.
2.Взимането на роби от горепосочените се разрешава свободно единствено когато те са вдигнали меч срещу правоверните/така е записано дословно/.И ето ви го простото и елементарно обяснение на така ожесточената дискусия:Българите са народът,който поради вродения си стремеж към свободата са вдигали най-много въстания срещу империята,за това са и страдали най-много и са били взимани в робство.Въстанията сред другите народи са единици допреди 1800-1820 г.Точно по тази причина в Сърбия и Гърция отсъства термина робство.
3.Робите,които е можело да се продават свободно са били всички от черната раса и са се наричали зандж.Тук единственото изключение е ако са били правоверни.
Какъв Исков бе, продажникИ Божидар Димитров го каза, че са продавали български роби по пазарите на Одрин, Истанбул, та чак и във Венеция
Има и документи за това
Само в старозагорските кланета са изколени над 14 000 българи
За сравнение, София по това време е била около 11 000 жители. Останалите живи, взети в робство жени и деца да не би да са ги карали на санаториум
И теб да питам, знаеш ли къде са се намирали описаните изчезнали градове и села
![]()
И какво излиза, между 1944-1949 г. са избити и заточени повече българи.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
teerr написа:Турско робство е за ме,ние граничим с Турция а не с османия.
Имало ли е Турция през 15-19 век?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- blue avalanche
- Контакти:
Не е въпросът да мразим! Въпросът е да не се забравя историята! И да не се подменя! Защото,както е тръгнало,след няколко поколения ще излезе,че НИЕ сме им взели от територията!!!
Германия не си позволява да изтрие нацисткия период от историята си заедно с Втората СВ!!! Колкото и неприятни да са! Това не значи,че вечно трябва да живее с чувство за вина. Но и не трябва да се забравя!