Лъв или тигър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Лъв или тигър

Мнениеот 1982 » 29 яну 2016 21:48

Лъвът е един жалък мишкар, напада в група, защото е плъх и знае, че ще бъде бит и **** 1:1, тигър срещу лъв ?!?! .... хаха, тигърът ще си избърше задника с "царя"-мишок !!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 30 яну 2016 08:02

язе написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Тигъра е по-едър от лъва и по-бърз.В затворено помещение ако поставите котка и куче,победителят ще е котката.За това има стил в азиатските бойни изкуства.

Никакъв шанс за котката, освен ако не е с размерите на кучето. Много ми е интересно как една обикновена котка, ще се разправи с един санбернар или ротвайлер. :lol:

Очаквах подобен въпрос.Кучето дори и по-голямо остава без очи,а вече е беззащитно.Пробвал съм го в асансьор.Улична котка и два пъти по-голям помияр.Няколко хлапета стояхме пред асансьора,а звуците бяха неописуеми.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 30 яну 2016 08:19

Нито едно живо същество не бива да бъде подценявано! Аз съм виждал с очите си, как марули, пребиват до неузнаваемост прасета, говеда, папагали, смърфове, акули, орли, ... влакове и мазути.

Върни се в “Свободна зона”