Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Момчета какви зимни трансфери какви щуротии, Кривия няма да дойде и тоз от Спортист подписал с ЦСКА.... по добре да не излизаме изобщо на пролет да се излагаме, писна ми вече да треперя всеки мач, от гидини нямаме мач в който да доминираме, ... трагедия сме!!!
gun175 написа:Момчета какви зимни трансфери какви щуротии, Кривия няма да дойде и тоз от Спортист подписал с ЦЕЦКА.... по добре да не излизаме изобщо на пролет да се излагаме, писна ми вече да треперя всеки мач, от гидини нямаме мач в който да доминираме, ... трагедия сме!!!
Eми срещу Лацио доминирахме цял мач

niki87 написа:gun175 написа:Момчета какви зимни трансфери какви щуротии, Кривия няма да дойде и тоз от Спортист подписал с ЦЕЦКА.... по добре да не излизаме изобщо на пролет да се излагаме, писна ми вече да треперя всеки мач, от гидини нямаме мач в който да доминираме, ... трагедия сме!!!
Eми срещу Лацио доминирахме цял мачА за Миро Антонов,по-скоро трябва да си радостен,че няма да играе при нас
ще се радвам ако в края на сезона имаме 15 победи през пролетта

Tрудно ще направим 15 поредни победи...може би ако Ули Хьонес ни преотстъпи Рибери
Истината е,че в отбора няма пари-жалко,но факт!Ако успеем и 1 класен футболист да привлечем ще бъде добре

Истината е,че в отбора няма пари-жалко,но факт!Ако успеем и 1 класен футболист да привлечем ще бъде добре

-
gun175 написа:Момчета какви зимни трансфери какви щуротии, Кривия няма да дойде и тоз от Спортист подписал с ЦСКА.... по добре да не излизаме изобщо на пролет да се излагаме, писна ми вече да треперя всеки мач, от гидини нямаме мач в който да доминираме, ... трагедия сме!!!
Вярно ли, тоя Антонов подписал с "ЦСКА" ?
Аз в една тема.....къде на шега, къде не, подхвърлих, че Левски май яко се гъбаркат с "Червените" ......щото, пусне се някакъв слух, че "Сините" искат даден футболист..........
и ЦСКА го купят......независимо класен ли е, или не .......

- deepblue1963
gun175 написа:Момчета какви зимни трансфери какви щуротии, Кривия няма да дойде и тоз от Спортист подписал с ЦСКА.... по добре да не излизаме изобщо на пролет да се излагаме, писна ми вече да треперя всеки мач, от гидини нямаме мач в който да доминираме, ... трагедия сме!!!
1."Очаква се днес или утре да бъде подписан договор. Минимална е вероятността в близките часове някой от конкурентите да удари по масата с повече пари кеш."Т.е,както се казва,все още нямаме сделка
2.Какво значи:без Кривия и Антонов по-добре да не излизаме да играем?До там ли опряхме?Не станахме ли шампиони с играчите,които имаме в момента?
3.Не виждам в момента в България чааак толкова стойностни футболисти,за които да седнем да "ревем".Що се отнася до чужбина-не виждам отбор,който да е взел "чужденци"(само не ми цитирайте разни Петрета и Митрета).Значи ли ,че ако не вземем някой отвън,не можем да бием?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Момчета, и според мен положението със селекцията е трагично, давайте по-добре да разпускаме Левски и да се ориентираме към подкрепяне на други отбори, вместо да берем срамотиите и да ставаме за посмешище. Къде ги виждате 15 победи? Аз виждам дежурни загуби от Локо Сф и ЦСКА, и тежки гостувания в Ловеч, Варна, Бургас, Стара Загора. Единствения плюс е че отпаднахме отвсякъде, откъдето можехме да отпаднем и можем да се концентрираме в запазването на 5-ото ни място поне
-
galder написа:Момчета, и според мен положението със селекцията е трагично, давайте по-добре да разпускаме Левски и да се ориентираме към подкрепяне на други отбори, вместо да берем срамотиите и да ставаме за посмешище. Къде ги виждате 15 победи? Аз виждам дежурни загуби от Локо Сф и ЦСКА, и тежки гостувания в Ловеч, Варна, Бургас, Стара Загора. Единствения плюс е че отпаднахме отвсякъде, откъдето можехме да отпаднем и можем да се концентрираме в запазването на 5-ото ни място поне
Ако някой отбор ще бъде закриван.....то това със сигурност ще е ЦСКА......въпрос на време е......

- deepblue1963
galder написа:Момчета, и според мен положението със селекцията е трагично, давайте по-добре да разпускаме Левски и да се ориентираме към подкрепяне на други отбори, вместо да берем срамотиите и да ставаме за посмешище. Къде ги виждате 15 победи? Аз виждам дежурни загуби от Локо Сф и ЦСКА, и тежки гостувания в Ловеч, Варна, Бургас, Стара Загора. Единствения плюс е че отпаднахме отвсякъде, откъдето можехме да отпаднем и можем да се концентрираме в запазването на 5-ото ни място поне
Като ти гледам "поста" се чудя дали,изобщо,някога си бил от Левски?Имало е и други сезони,в които сме падали по 2 пъти от ЦСКА.Защо си станал левскар тогава?Що се отнася до гостуванията ни на изброените отбори-те ВИНАГИ са били трудни.И накрая-към кои отбори предлагаш да се "пренасочим"?Ама дай такива,дето да бият Локо Сф и ЦСКА под път и над път и ходят на "разходка" до Ловеч,Варна,Бургас,Ст.Загора.Иначе няма смисъл.
"Силно желаните в Левски Александър Александров - Кривия, Мирослав Антонов от Спортист (Св) и Иво Иванов от Берое ще се появят на първата тренировка на "сините" на 7 януари. Тримата могат да бъдат считани за сигурни нови попълнения, научи "Топспорт".
Както е известно, Кривия е спряган за завръщане на "Герена" още след като напусна Черно море преди няколко месеца. Сега обаче нещата са почти сигурни и се очаква само в близките дни той да парафира официално. Иво Иванов пък се разбра с шампионите за личните си условия още преди Нова година и в близките дни също ще подпише договор. Най-сложна изглеждаше ситуацията с тарана на Спортист (Св) Мирослав Антонов, който е спряган и за ЦСКА. Лично Георги Иванов обаче е разговарял с нападателя и той е заявил, че има желание да играе на "Герена" от новия сезон.
В същото време "Топспорт" научи, че Зе Соарес ще замине повторно до Донецк. С него ще бъде и личният му мениджър Мирчо Димитров, който ще носи резултатите от прегледа на Зе в Мюнхен. Ще се настоява за нови тестове в Украйна, след които ще стане ясно дали играчът ще подпише договор."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- IORGOS PAPADOPULIS
- Контакти:
МИРОСЛАВ АНТОНОВ ВЕЧЕ Е ФУТБОЛИСТ НА ЛЕВСКИ !!!!!!!!
Jan 4, 2010
ПФК Левски в лицето на изпълнителния директор Константин Баждеков и ФК Спортист 1924 (Своге) представляван от Христо Димитров, председател на УС, подписаха договор за преминаването на нападателя Мирослав Антонов на "Герена". До финализирането на трансфера остава да бъдат договорени личните условия на футболиста.
Извадката е от официалния сайт на ПФК Левски .

Jan 4, 2010
ПФК Левски в лицето на изпълнителния директор Константин Баждеков и ФК Спортист 1924 (Своге) представляван от Христо Димитров, председател на УС, подписаха договор за преминаването на нападателя Мирослав Антонов на "Герена". До финализирането на трансфера остава да бъдат договорени личните условия на футболиста.
Извадката е от официалния сайт на ПФК Левски .