LSFC 1914 написа:BRF написа:Дани Ганчев,това гаджето ти ли е?
Наистина ли не знаеш кой е Дани Ганчев или така ти е по-удобно?
Ти ли си Дани?Или такова ти е желанието!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
LSFC 1914 написа:BRF написа:Дани Ганчев,това гаджето ти ли е?
Наистина ли не знаеш кой е Дани Ганчев или така ти е по-удобно?
Себастиан Фетел написа:Армията е в плачевно състояние, но ЦСКА винаги може да се премести да домакинства на националния стадион Васил Левски, който е непосредствено до армията. Така, че дори и да се унищожи стадион Българска армия, има къде да играе ЦСКА.
sin4ec написа:Ще играят под наем на Герена!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Себастиан Фетел написа:Армията е в плачевно състояние, но ЦСКА винаги може да се премести да домакинства на националния стадион Васил Левски, който е непосредствено до армията. Така, че дори и да се унищожи стадион Българска армия, има къде да играе ЦСКА.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Кашчей,кажи ми как е възможно да постваш глупости в абсолютно всяка тема свързана с ЦСКА ?
Що се отнася до темата,сливане няма да има.Избийте си го от главата !Никой не иска сливане с Литекс,като дори на оная прословута сбирка (преди мача с Рилски Спортист през изминалата година) Гриша Ганчев го каза : "Това е вариант "Б" за ЦСКА !".Друг е въпросът,че не се работи изобщо по план А.
Що се отнася до Армията,от край време има двоен стандарт относно лицензите на стадионите в А група.Не дават на нас лиценз,а в същото време стадионът в Мездра с чакъла в секторите - взима !? Не го пиша,като ЦСКА-р,пиша го като обикновен фен...
Въобще двоен стандарт се откроява в страшно много неща свързани с БФС.Както да се отнеме лиценз на клуб,заради изваждане,например...
БФС се уповава на законите,само че тия закони ПО ПРИНЦИП,би трябвало да бъдат в полза на българският футбол...На 85% съм сигурен,че ако отборът беше Левски,нямаше да се стигне до там...
Кашчей написа:Drunken_Master написа:Кашчей,кажи ми как е възможно да постваш глупости в абсолютно всяка тема свързана с ЦСКА ?
Що се отнася до темата,сливане няма да има.Избийте си го от главата !Никой не иска сливане с Литекс,като дори на оная прословута сбирка (преди мача с Рилски Спортист през изминалата година) Гриша Ганчев го каза : "Това е вариант "Б" за ЦСКА !".Друг е въпросът,че не се работи изобщо по план А.
Що се отнася до Армията,от край време има двоен стандарт относно лицензите на стадионите в А група.Не дават на нас лиценз,а в същото време стадионът в Мездра с чакъла в секторите - взима !? Не го пиша,като ЦСКА-р,пиша го като обикновен фен...
Въобще двоен стандарт се откроява в страшно много неща свързани с БФС.Както да се отнеме лиценз на клуб,заради изваждане,например...
БФС се уповава на законите,само че тия закони ПО ПРИНЦИП,би трябвало да бъдат в полза на българският футбол...На 85% съм сигурен,че ако отборът беше Левски,нямаше да се стигне до там...
Наемът на ст. "Васил Левски" е 40 000 лева.
Сега кажи кое е глупост!
ПП- Маркираното съм убеден, че не можеш да го докажешТа да видим кой пише глупостите
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта