Само един коментира тенис, другите се плюят като малки деца,
Та, заслужена победа за Джокович с оглед постоянството в играта му и минималния брой грешки, които допуска. Федерер трябваше да започне мача, както започна третия сет, а вместо това излезе малко сковано поне за мен. Както каза и колегата: доста плитки удари поради отказа му да отстъпи една крачка назад и предвидимост при атаките към мрежата. Именно това плюс перфектната дължина на почти всеки удар на сърбина бяха решаващи в по-голямата част от мача. В третия сет Роджър като че ли започна да играе по-освободено, без много напрежение и започнаха д аму се получават някои неща, но беше твърде късно да се опитва да компенсира това, което сам си направи първите два сета.
Аз продължавам да се надявам, че тази година ще вземе или някой голям шлем из между Уимбълдън и ЮС Опън или все обягващата му Олимпиада. Има възможностите, просто трябва да промени нагласата и начина си на игра в мачовете му с Джокович.
Australian Open 2016
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Australian Open 2016
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
Очаквана победа за Джокович. Общо-взето от миналата година си е тежък фаворит срещу всеки съперник.
Преди мача на Димитров срещу Федерер писах, че нашият няма как да успее срещу швейцареца без добър сервис.
Вчера си мислех да напиша същото за полуфинала. Няма как Федерер да бие сърбина с 57 процента вкаран първи сервис.
Преди мача на Димитров срещу Федерер писах, че нашият няма как да успее срещу швейцареца без добър сервис.
Вчера си мислех да напиша същото за полуфинала. Няма как Федерер да бие сърбина с 57 процента вкаран първи сервис.
TodorT написа:[offtopic]Исках да кажа в турнира. Играха в Доха... на 1/2 финал май[/offtopic]
[offtopic]Ами ти написа през годината. Иначе да, на 1/2 финал играха. Както и да е, извини ме ако съм те обидил нещо, но не мисля че съм прекалил с каквото и да било..[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
sapio0o написа:TodorT написа:[offtopic]Исках да кажа в турнира. Играха в Доха... на 1/2 финал май[/offtopic]
[offtopic]Ами ти написа през годината. Иначе да, на 1/2 финал играха. Както и да е, извини ме ако съм те обидил нещо, но не мисля че съм прекалил с каквото и да било..[/offtopic]
[offtopic]Баце, Космонавта на аватара ти е обида към целия форум
Леевски, оле
boabbb написа:sapio0o написа:TodorT написа:[offtopic]Исках да кажа в турнира. Играха в Доха... на 1/2 финал май[/offtopic]
[offtopic]Баце, Космонавта на аватара ти е обида към целия форум![]()
![]()
Шегичка ...[/offtopic]
[offtopic]Не е шегичка, не се прави.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Никой обаче не пише за мача на Мъри. Май неговите фенове са като феновете на Ман Сити. Всеки е чувал за тях, ама никой не ги е виждал.

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
То това е като да питаш защо не се обаждат фенове на Тотнъм или Волфсбург.. Мъри си го подкрепят у неговата държава основно.

Аз ще дам едно рамо на Мъри.
Съмнявам се, че канадският кедър ще е другият финалист или по-точно казано, ще държи подноса на награждаването.
Колкото и да е странно, Мъри има далеч по-малък шанс на финала. Той само като види сърбето и вече е загубил мача. Раонич поне може да сътвори някоя изненадка тип Вавринка.
От друга страна, толкова скучен тенисист да е шампион на турнир от ГШ.. 
Какво неочаквано начало! Треньор на Раонич е Карлос Моя и добре си върши работата. Този полуфинал може би ще е по-интересен от първия.