Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 28 яну 2016 22:12

Groucho написа:
Кашчей написа:Винаги ми е било интересно тия от космическите суперлайнери, де си държат кюмюра и кой им готви. Т`ва да се моташ с години из космоса и все да уцелваш планети, с удобен за дишане въздух си е направо супер талант. Кефят ме как се разхождат, се едно са в Сентрал Парк или Борисовата градина..само по шорти и тениски още не са тръгнали из космоса :mrgreen:

E, те са напреднали. Картографирали са безопасните квартали и ходят само там. Летящите им чинии също джиткат по-бързо. Не пътуват по две години до Марс, за да садят компир, както Мат Деймън :lol:

От доста време се чудя, космическите кораби как завиват, и то толкова остро и бързо, без да им изпопадат вазите в спалното помещение :roll: Както си дрейфуват из Космоса и изведнъж капитанът натиска некво копче и веднага поемат с ускорение по-голямо от 9G обаче никой не пада на пода-мноо са яки. Те такива ви трябват у "Левски" -да не падат от подухване на вятъра 8-) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 яну 2016 22:33

Кашчей написа:От доста време се чудя, космическите кораби как завиват, и то толкова остро и бързо, без да им изпопадат вазите в спалното помещение :roll: Както си дрейфуват из Космоса и изведнъж капитанът натиска некво копче и веднага поемат с ускорение по-голямо от 9G обаче никой не пада на пода-мноо са яки.

В Старгейт ( това е поредицата, в която научно-фантастичните неща и джаджи са обяснени подробно, при това доста разбираемо така, че много голяма част от зрителите, без да са астро-физици, да схванат кое-как функционира ) ... липсата на размазване на хората при маневрите и изтрелването на корабите със светлинна скорост е обяснено, чрез използването на инерционни тръстари/забавители.

Даже в един от епизодите на STАRGATE-ATLANTIS главният герой се справи с лошите, с помоща на въпросното устройство.
Те му дадоха заповед да подкара един кораб, а Нашият им вика - "Сигурни ли сте, че искате да потегля директно"
Онези потвърдиха, а Нашият вика: "Е, щом не искате да включа инерционните забавители, ваша работа".
И потегли, съответно, онези се размазаха в стените. :lol:

За самата поредица не е чудно, че технологичните термини и тяхното приложение във филмите и сериалите "STARGATE", са на много високо и разбираемо ниво, защото като консултанти са използвали едни от най-нашумелите физици за него време.
Иде реч за периода 1995-та - 2000 г.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 яну 2016 23:37

Фейенорд се излагат - 4 поредни загуби и само 1 точка от последните 5 мача . :roll:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 яну 2016 23:59

[offtopic]Даваш ли даваш, балканджи Йово, хубава Яна на турско СЪЖИТЕЛСТВО. :mrgreen:[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 яну 2016 08:50

Groucho написа:
Кашчей написа:Тоя филм го докарва само откъм ефекти, а жена ми си е кръстила един от бръмчащите екземпляри-Прахосмукачката-може да е тоя, дето ти му казваш Фритюрника.

Ем, сигурно е същия терминатор. Прилича наистина на прахосмукачка "Тайфун". Обикновено се вози на лявото крило на космическото МПС на Люк и кърпи с поялника поразиите по корпуса, които изникват след среща със случайно прелитащи павета или с лазерните топове на противника :lol:

R2-D2 се казва пича 8-) Оня хуманоидния, дето е като от сиренярска тенекия е C-3PO ;) Фен съм на старите части, щото имат идея за изцяло нов свят, новата ... същата като 4-та, само дето родата е друга :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 29 яну 2016 14:49

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=aGtxO2R59v0[/youtube]

Специален поздрав за Емил 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 29 яну 2016 14:59

УжасТ :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 яну 2016 15:27

Как ще си кръстиш оркестъра "Козари", ебаси :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 яну 2016 17:58

rhaegar написа:Как ще си кръстиш оркестъра "Козари", ебаси :lol:

Ми щом можеш да си кръстиш групата "Само червените", или "Пистолети и рози", или пък "Прав ток-променлив ток", що да не може и "Козари", след като има и "Чинари" 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 яну 2016 18:04

Кашчей написа:
rhaegar написа:Как ще си кръстиш оркестъра "Козари", ебаси :lol:

Ми щом можеш да си кръстиш групата "Само червените", или "Пистолети и рози", или пък "Прав ток-променлив ток", що да не може и "Козари", след като има и "Чинари" 8-)

Къде си тръгнал да сравняваш Гънс с мангалските "козари"? :lol:

Върни се в “Свободна зона”