Стана ясно, че Даксон Да Силва е все по-близо до оставане на "Лаута". Както Plovdiv24.bg първи съобщи трансферът му в Черноморец далеч не е сигурен и новото спортно-техническо ръководство настоява плеймейкърът да остане в Локо. Преминаването на Акалски и Илиев в ЦСКА допълнително засилва тази възможност.
Днес от 14 часа ще се проведе общото акционерно събрание на ПФК Локомотив 1936 Пловдив АД което се очаква да има промени в борда на директорите.
Междувременно вчера новият шеф на "черно-белите" Атанас Узунов опроверга появилите се в някои медии информации, че Ясен Петров вече е назначен за треньор на дублиращия състав.
Plovdiv24.bg обаче научи, че подобен вариант все още съществува. Петров бе гласен за наставник на "смърфовете", но този пост както вече стана ясно ще се поеме от Наджи Шенсой.
http://sport.plovdiv24.bg/129022.html#ixzz0bdMISXak
Kak мислите ще остане ли Дакон на Лаута?
Даксон все по-близо до оставане на "Лаута"
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Даксон все по-близо до оставане на "Лаута"
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
-
- Контакти:
Re: Даксон все по-близо до оставане на "Лаута"
Лично на мен ми се иска да дойде в ЦСКА, а да Ви оставим Кики. На ЦСКА му трябва точно такъв футболист, но явно няма кой да го види това.
Parmalat написа:.................
Твърдо НЬЬЬЕ!

Ако не Черноморец, то някой друг ще го лапне. Освен това трансферът е част от сделката за продажбата на Локото. Галка няма как да се откаже от паричките по трансфера.
nore написа:Parmalat написа:.................
Твърдо НЬЬЬЕ!![]()
Ако не Черноморец, то някой друг ще го лапне. Освен това трансферът е част от сделката за продажбата на Локото. Галка няма как да се откаже от паричките по трансфера.
Самоче акциите вече са в Коко

Принципно ще е хубаво за вас , той ви е един от най-добрите , но като че ли вече играе без желание.
САМО ЛЕВСКИ!
nore написа:Parmalat написа:.................
Твърдо НЬЬЬЕ!![]()
Личи си,че въобще не си запознат със ситуацията на Лаута.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...
Да видим първо кога ще се прибере...Даксон винаги има проблем с прибирането от Бразилия 

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- deepblue1963
Мисля,че към края на полусезона,Даксон ясно подсказа,че не му се играе за Локо Пд.При това положение,не знам доколко насилственото му оставяне на Лаута е разумно.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
deepblue1963 написа:Мисля,че към края на полусезона,Даксон ясно подсказа,че не му се играе за Локо Пд.При това положение,не знам доколко насилственото му оставяне на Лаута е разумно.
Не му се играеше,щото не му плащаха.И не само той.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- deepblue1963
birabecks написа:deepblue1963 написа:Мисля,че към края на полусезона,Даксон ясно подсказа,че не му се играе за Локо Пд.При това положение,не знам доколко насилственото му оставяне на Лаута е разумно.
Не му се играеше,щото не му плащаха.И не само той.
Ти откъде знаеш,че точно на него не са му плащали,да не си му гледал фиша?И,ако чак толкоз не са му плащали,нали знаеш,че просто можеше да си разтрогне и да си "вземе шапката"?И не ми казвай,че е нямало къде да отиде.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!